Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κάστρο» του Βελόπουλου η Ημαθία - Πανελλαδική πρωτιά!

Στο Πλατύ η Ελληνική Λύση έλαβε 24%!

Το απόλυτο «κάστρο» του Κυριάκου Βελόπουλου είναι η Ημαθία. Το κόμμα της Ελληνικής Λύσης πήρε στην περιοχή μας, το μεγαλύτερο ποσοστό της, σε πανελλαδικό επίπεδο, 
φτάνοντας μια ανάσα από το 20%. 

Κατέκτησε άνετα την δεύτερη θέση, με 18,42%, αφήνοντας το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ πίσω με διαφορά ασφαλείας έξι ποσοστιαίων μονάδων. 

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του Πλατέος, όπου ο Κυριάκος Βελόπουλος έλαβε 24% του εκλογικού σώματος. Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ ήρθε πρώτη με 1.094 ψηφοδέλτια, ενώ η Ελληνική Λύση έλαβε 1.035.

21 σχόλια:

  1. Λογικά ..πολλοί καραφλοί θα εβγαλαν τριχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άξιοι της μοίρας μας σαν νομος....Κρίμα πραγματικά κρίμα να βλέπεις το σκοτεινό πρόσωπο του φασισμού να πρωτεύει στον νομό σου...Και μετά σου λένε γιατί φεύγει η νεολαία για τα μεγάλα αστικά κέντρα. Όταν επικρατούν τέτοιες αντιλήψεις στην επαρχία πως να μην φύγεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο Πλατύ. Αξιο χωριό. Γκρεμιστε τα κάστρα. Και μπουρλότο αν χρειαστεί βάλτε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σβήνει η Ημαθία.Ακολουθει την τύχη των όμορων νομών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπω στο τέλος η Ημαθία να κατακλίζεται από τις επιστολές του Χριστού ως ιερός τόπος.
    Βοήθειά μας ή καλύτερα Βοήθειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια. Στους ψηφοφόρους. Έκαναν την ανατροπή ..Κάθαρση Ε δω και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα παιδιά φεύγουν γιατί οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν έκαναν τίποτα γι'αυτό τον τόπο για να έρθουν δουλειές στην περιοχή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά ως νέος και να έρθουν δουλειές δεν κοιτάω πίσω ποτέ ξανά μέχρι να αλλάξουν οι νοοτροπίες σας. Και κανένας σοφρων μορφωμένος νέος δεν θέλει να έχει σχέση με τις νοοτροπίες σας πιστέψτε με.

      Διαγραφή
    2. Στις πόλεις η νοοτροπία είναι αδαμαντινη; εκεί είναι που τρώει ο ένας τον αλλο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 7.40 πίστεψε με δουλειές υπάρχουν.Οταν όμως υπάρχει ο ΟΑΕΔ με τα επιδόματα ποιός νέος ή νέα θα πάει να δουλέψει.

      Διαγραφή
  8. Δυνατά βελόπουλε μαζί σου μέχρι τέλους,700.000 νέοι εξαφανίστηκαν,από τα βρώμικα πολιτικά ρεμαλια που κυβέρνησαν ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ αχ καλέ,ΠΑΣΟΚ,ντροπή να Μιλανε ακόμη κάποιοι αριστεροί προδότες για ακροδεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πεις για τέτοιες νοοτροπίες αλήθεια. Για αυτό θα μείνετε πάντα στο σκοτάδι. Αυτά σας αξίζουν. Λαϊκισμός, μίσος για τον άλλον άνθρωπο λογω φυλής η σεξουαλικού προσανατολισμού και αμόρφωσια. Περαστικά σας εκεί στην ακροδεξιά. Μόδα είστε και θα περάσει.

      Διαγραφή
    2. Της θειάς σου το βρακολάστιχο φασιστάκι

      Διαγραφή
    3. Βρωμάει και ζέχνει φασιστίλα στην Ημαθία .... ο επιστολες του Ιησου 20%??????? ο Αυτιας που κανει συνομιλία με βίντεο πρωτος σε ψηφους ... κλτ κλτ !!! Ντροπη της Ημαθίας !!!!

      Διαγραφή
  9. Ενώ εσύ είσαι στο φως με τους ΛΟΑΤΚΙ+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ότι ο νυν Πρωθυπουργός θα φτάσει το κόμμα του στο 25% Και θα διασπαστεί δεν το βλέπετε? Ο κ. Βελόπουλος έχει την προσοχή σας?
    Τι να σας πω? Δημοκρατία ξέρουν λίγοι τι είναι, αααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγά ρε παιδιά μας πρηξατε με τον Βελόπουλο....θα τον δούμε στην τετραετία τι θα κάνει και τα ξαναλέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που να μήν είχε φυγαδεύσει το κομπόδεμά του στο Αλεμάνια. Θα είχε καταρρεύσει το μητσοτακέϊκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι ο παν γνώστης , όλα τα ξέρει , όλα τα προβλέπει , όλους μας κοροϊδεύει , πολύ λαϊκιστής ....δεν τον εμπιστεύομαι ούτε με σφαίρες , επαγγελματίας παρλαπίπας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. προς Βεροιώτη: ελέγξτε πρώτα τα αποτελέσματα. Στον Λουτρό ο Βελόπουλος πήρε πολύ περισσότερο - 35,70%. Είπε μια βλακεία ο Τέλογλου στον Αντέννα και την υιοθετήσατε χωρίς να ψάξετε καθόλου!
    προς υπόλοιπους: ας ψηφίζουμε επιστολές του Ιησού και αλοιφές για τη φαλάκρα και στο τέλος ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κλπ θα μοιάζουν όαση! Δεν είναι ακροδεξιά ο Βελόπουλος, λαικιστής είναι και οι λαϊκιστές έχουν καταστρέψει πολλές χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ