Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύλληψη για απόπειρα απάτης με λάδι στο Κιλκίς

Αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης λάδι σε 21 δοχεία τα οποία έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» ή «Ελαιόλαδο» μετέφερε άντρας ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς.

Ο άντρας εντοπίστηκε χτες από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας,να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 δοχεία που περιείχαν 215 λίτρα λαδιού για τα οποία δεν κατείχε πιστοποιητικά έγγραφα γνησιότητας και παραγωγού, καθώς και σχετικά παραστατικά ή τιμολόγια αγοράς.

Ο άντρας συνελήφθη για απόπειρα απάτης και παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων. Το λάδι καθώς και το όχημα κι ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του κατασχέθηκαν.


5 σχόλια:

  1. Λογικα θα εχουν αποθηκες για το εμπορευμα. Που ειναι ομως το εργοστασιο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού υπάρχουν αφελείς και αγοράζουν ελαιόλαδο από Ρομά με τιμή 5 ή 6 ευρώ και η διεθνής τιμή του είναι πάνω από 8,5 ευρώ.Καλα να πάθουν.Αγοραζουμε λάδι μόνο από άτομα-παραγωγο εμπιστοσύνης,ο οποίος δεν θα σας πουλήσει σε τιμή μικρότερη από αυτήν που αγοράζουν οι χοντρεμποροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ρώτα και τον φτωχό, που αγοράζουν από παπούτσια μέχρι τρόφιμα τι θα σου πει...

      Διαγραφή
  3. Ετσι την επαθα κι εγω κυριοι, δεν κινηθηκα νομικα οπως θα επρεπε δυστυχως. Πρεπει να προσεχουμε, πανω απο ολα για την υγεια μας και μετα για την τσεπη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς τσέπη άντε να τρως υγιεινά....
      Απορώ
      Δεν βλέπεται την κοινωνία?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ