Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση «ΒΟΜΒΑ»: Ανοίγει μεγάλος φούρνος στη Βέροια

Ραγδαίες είναι οι οικονομικές εξελίξεις στην πόλη της Βέροιας. Τι κι αν βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιριού, οι επιχειρηματίες προετοιμάζονται πυρετωδώς τις επόμενες κινήσεις τους. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, σε λίγους μήνες θα ανοίξει ένας ολοκαίνουργιος φούρνος σε πολυσύχναστη περιοχή. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πρόκειται για μια επένδυση, πολλών χιλιάδων ευρώ, καθώς αγοράστηκε και το οίκημα που θα στεγαστεί η εν λόγω επιχείρηση. 

Με μεγάλη εμπειρία και διαχρονική αξία στον τομέα του ψωμιού, ο νέος φούρνος αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμη κορυφαία επιλογή για το καταναλωτικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που η Βέροια ψημίζεται σ' όλη την Μακεδονία, για την εξαιρετική ποιότητα των αρτοποιείων της.

29 σχόλια:

  1. Δεν τον θελουμε ρε τον μεγαλο φουρνο να φυγει! εμεις μεγαλωσαμε με γνωστες οικογενειες φουρνων ταδε ταδε ταδε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού πρώτος θα πας να αγοράσεις μην γκρινιάζεις

      Διαγραφή
  2. κανενα εργοστασιο ποτε θα ανοιξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ρε κακοπροαίρετοι , να η ανάπτυξη και οι παραγωγικές επενδυσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε και 1 ανοιγει 10 κλεινουν κι αυτη που ανοιγουν με αυτη τη φορολογια ειναι με ημερομηνια ληξεως δεν ειμαι αρνητικος λεω αυτο που βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορει να μεγαλωσαμε με "γνωστες οικογενιακες" επιχειρησεις φουρναρηδων, πλην ομως οταν κι'αυτες μεγαλωσαν και θεριεψαν εγιναν πρατηρια "ζαχαροπλαστικης" απροσιτοι και αλαζονες. Καιρος ειναι να ριξουν και λιγο το υφακι τους μαζι με ο,τι αλλο αυτο συναιπαγεται.

    Δεν χρειαζεται να αναφερθω σε ονοματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι κανει νιαου νιαου ??

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς, αλαζόνες του στυλ ξέρεις ποιος είμαι εγώ …. Αλλά έτσι είναι αν βουλώνουν στόματα με τυρόπιτες βρίσκουν και κάνουν !!!! Καλώς να έρθει η νέα επιχείρηση

      Διαγραφή
  7. ψωμια τυροπιτες και καφεδες....αναπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ετσι.Στη σειρά όλα. Και με τα πάει...Μικροβιολόγος φαρμακείο νοσοκομείο Μνήματα.....

      Διαγραφή
  8. Μπορεί να δωρίσει αργότερα καμία γέφυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι 2 δυστυχως ολοι κι ολοι που δωρισανε και κατι στον τοπο τους γιστι ολοι οσοι ξερω εγω που εχουν χοντρα πορτοφολια μονο να αρπαζουν ξερουν

      Διαγραφή
  9. Η Βέροια της μιζέριας, των συνταξιούχων, της παρακμής. Τα τελευταία 20 χρόνια δεν υπάρχει καμία επιχείρηση που να ξεχωρίζει πανελλαδικά για την πρόοδο της, κανένα προϊόν από την περιοχή δεν αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς. Δεν άνοιξε καμία βιομηχανία που να απασχολεί δεκάδες εργαζόμενους απεναντίας κλείνουν. Οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες με τα καταστήματα τους κάνουν ζημιές στα μικρομάγαζα (αυτός είναι ο ανταγωνισμός δυστυχώς), τα μικρομάγαζα δεν μπορούν να ακολουθήσουν την οικονομική πολιτική των μεγάλων και το κλείσιμο τους είναι θέμα χρόνου. Από την στιγμή που τον βασικό κορμό της οικονομίας της περιοχής τον διαχειρίζονται αποτυχημένοι αγροτοπατερες, τεμπέληδες αγρότες επιδοματικης σοδειάς και πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας μην περιμένετε να δείτε άσπρη μέρα. Αν ο φούρνος είναι Βενέτη ή παρόμοιας αλυσίδας να ξέρετε ότι ψήνει ψωμί και λοιπά εδέσματα κάθε μέρα όλη μέρα όλη την βδομάδα και λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με απόλυτα αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Αυτό σημαίνει ότι κάτι φούρνοι στη Βέροια κατηγορίας μπακάλικου Ζήκου θα εξαφανιστούν. Δεν στεναχωριέμαι για την κατάληξη τους. Φταίνε οι ιδιοκτήτες τους και όχι οι εποχές που αλλάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έχω σοκαριστεί. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θέμα είναι ότι η αγορά έχει διαλυθεί σε λιγο όπως πάει θα κλείσουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί έχουν μείνει γενικά τοπικά καταστήματα?μπαίνεις στην αγορά της Βέροιας να ψωνίζεις κ το μόνο που βλέπεις πλεον είναι καφε καφε καφε.με τραπεζάκια από τη μια άκρη έως την άλλη.με δυσκολία περνάς πλεον από τον πεζόδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί νομίζεις οτι τα μικρά εμπορικά ή και τα μεγάλα ειναι δείκτης υγείας μιας οικονομίας /χώρας;;
      ολα αυτα πουλάνε εισαγόμενα ( και μαλιστα χαμηλής ποιοτητας ) και γενικα δεν παραγουμε τιποτα σχετικο με το λιανεμπόριο. Κατι τετοιο αναφέρει και η τελευταία εκθεση της ΤτΕ, οτι ακομα και τα χρηματα που ερχονται απο ΕΕ για εργα τελικα σχεδον ολα πανε ( ισως εκτος απο τα μεροκάματα και απο αυτά οχι ολα ) στο εξωτερικό για εισαγωγές υλικών ώστε να προχωρήσουν τα ίδια τα έργα!

      Διαγραφή
  13. Σε λίγο θα πίνουμε τον καφέ της παρηγοριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα καφέ είναι η ανάπτυξη για κάθε κυβέρνηση, όμως οι εδω βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος είναι μόνο για το θεαθην, μία σχολή μας έφεραν κι αυτή μας την πήραν με συνοπτικές διαδικασίες κι ας ήταν αυτό το τμήμα εκτός τόπου και χρόνου, εδώ χρειάζεται ένα τμήμα Γεωργίας όπου θα μπορούσε να γίνει μια καλή αρχή για ανάπτυξη της όλης περιοχής όχι μόνο της Ημαθίας, εκεί στην Κοζάνη φενεται είναι ποιο έξυπνοι και δραστήριοι η βουλευτές της,το χειμώνα δεν βρίσκουν σπίτια οι φοιτητές,να μην πω τα των απορηματων που πληρώνουμε για να τα πάρει η Κοζάνη εδώ ήταν να γίνει κάποτε αν θυμούνται κάποιοι, όμως μαλωνανε για το που θα γινόταν απ'την άλλη βγαίναν οι αρχαιολόγοι μπλοκαραν το έργο μετά οι οικολόγοι δήθεν θα μολυνοταν ο Αλιάκμονας κι έτσι χάθηκε το έργο, αυτοί είμαστε όπως έγραψε και κάποιος μίζεροι, να συμπληρώσω ότι στη γέφυρα Κουσιου και εκεί είχαν γκρίνιες αν απο πολλούς φορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλα καλά αλλά προσκοπικό δεν μας είπαν που θα βρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θέλουμε ανάπτυξη τελικά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Βέροια κάποια στιγμή θα είναι η πόλη με τα εμπορικά καταστήματα και η πόλη με τα καταστήματα που θα κρατούνται επειδή κάνουν ξέπλυμα. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ (και πολλοί) κράζετε και δείχνετε μένος για μια συγκεκριμένη τοπική επιχείρηση αλλά δεν σκέφτεστε ότι απασχολεί τόσους εργαζόμενους σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις λόγω φορολογικών επιβαρύνσεων, κλείνουν!!! Πάρτε τώρα το συσκευασμένο σας, από προσωπικό που εκπαιδεύτηκε σε άλλη πόλη και πολύ πιθανόν είναι και από άλλη πόλη και κλάψτε όταν τα παιδιά σας βγαίνουν από το ΙΕΚ και φεύγουν σεζόν για να βρουν δουλεια. Αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ