Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σκάει» η πρώτη μεταγραφή της Βέροιας

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής βρίσκεται η ομάδα της Βέροιας, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportsfan.gr είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτηση του Γιώργου Πρασσά.

Ο 25χρονος (30/8/1998) μεσοεπιθετικός όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έλυσε την συνεργασία του με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου για την σεζόν 2024-2025 θα φοράει την φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά».

Πρόκειται για μια στοχευμένη,αλλά και αξιόλογη, μεταγραφική κίνηση που θα βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του και την ποιότητα του την ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη.

Ο Γιώργος Πρασσάς διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αστέρα Τριποτάμου, Αναγέννηση Κολινδρού, Απόλλων Αγίου Γεωργίου, Θύελλα Στενημάχου και ΑΕ Σφηκιάς.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ