Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα εποχή για τη Βέροια - Άλλαζει όνομα και σήμα

Ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΝΠΣ Βέροια που έφερε ραγδαίες εξελίξεις με την οριστική αλλαγή του ονόματος της ομάδας.

Ο «Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος» και η «Ελπίς Σκουτάρεως» αποτελούν σιγά σιγά παρελθόν από την ποδοσφαιρική ιστορία της Βέροιας, με τη διοίκηση του συλλόγου να τρέχει και να αποφασίζει την αλλαγή του ονόματος σε «Βέροια 1960».

Τα διαδικαστικά έχουν τρέξει και πλέον θεωρείται τυπικό το ζήτημα, αφού αναμένεται η επίσημη έγκρισή του και εν συνεχεία ανακοίνωσή του.

Στη Έκτακτη ΓΣ που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (17/6) στα γραφεία της Βέροιας στο Δημοτικό Στάδιο, η δικηγόρος Σοφία Ζεϊμπέκη παρουσίασε τις αλλαγές στο καταστατικό με το όνομα να είναι η βασική από αυτές.

Μαζί με το όνομα αλλάζει και το σήμα της ομάδας επιστρέφοντας στα "κυανέρυθρα", το οποίο παρουσίασε ο Τεχνικός Διευθυντής Μανώλης Γιοβανόπουλος, όπως θα δείτε παρακάτω και στις φωτογραφίες, ενώ έδρα ορίζεται η Βέροια.

Τέλος, ανακοινώθηκε και η ένταξη του Κώστα Θεοδώρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο sportsfan.gr

6 σχόλια:

  1. Στο ΠΑΣΟΚ ακόμα έχουν μείνει με τα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΦΤΑΙΓΑΝ..... ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες που θα έρθουν . Μας αξίζουν . Χ. Σιδηρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς αλλαγή και ΑΦΜ για να διαγραφούν τυχών χρωστούμεμακια της ΠΑΕ όπως κάναν και οι πολιτικάντηδες με τα κόμματα τους γιατί σας φαίνεται ότι είχαν αλλάξει όνομα ΠΑΣΟΚ σήμα ΝΔ κτλπ δεν λέω κακίες απλά αυτή η ερμη η αλήθεια σε αυτό τον τόπο την χώρα μένει στα σύνορα και διστάζει να μπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kolympithra vrikane gia ti vaftisi!oti nanai!DOYLEIA DE EIXE O DIAOLOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σημα θα είναι πάλι ξεπατηκωμα-αντιγραφή από κανένα άλλο club της Ευρώπης πως πάλι? Η θα υπάρξει έμπνευση αυτή τη φορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ