Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ικανοποίηση Μυλόπουλου+Αδαμίδου για την κατασκευή της Γέφυρας «Κρασοπούλι»

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» εκφράζει την ικανοποίησή του που ξεκίνησε και πάλι το έργο κατασκευής της Γέφυρας του Παλαιού Προδρόμου - Κρασοπούλι. Τονίζουν πως οι συνεχείς πιέσεις τους έπιασαν τόπο και σε λίγο καιρό θα ολοκληρωθεί το έργο. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Γιάννη Μυλόπουλου και της Κυριακής Αδαμίδου:

«Επιτέλους, οι συνεχείς πιέσεις της παράταξης ΑΛΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με Επικεφαλής τον Γιάννης Α. Μυλόπουλος προς τη διοίκηση Τζιτζικωστα, έπιασαν τόπο και οι κάτοικοι του π. Προδρόμου Ημαθίας, θα μπορούν πλέον να φθάνουν έγκαιρα στις καλλιέργειες τους, με λιγότερο κόστος μεταφοράς αλλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της γέφυρας Κρασοπουλι.

Το μπαράζ ερωτήσεων που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον Επικεφαλής της Περιφερειακης παράταξης, έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, καθώς από μέρους του ασκήθηκε έντονη κριτική και συνεχείς πιέσεις προς τη διοίκηση Τζιτζικωστα, για την απουσία πολιτικού σχεδιασμού στην αποκατάσταση της γέφυρας Κρασοπουλι αλλά και για την αδιαφορία που επέδειξαν στο επείγον αίτημα των αγροτών της περιοχής.

Προφανώς και κάποιοι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής θα σπεύσουν να το καρπωθούν ως δική.τους πρωτοβουλία και επιτυχία. Τα γεγονότα όμως απέδειξαν ότι η επιτυχία ανήκει πρωτίστως σε αυτούς που από το θεσμικό τους ρόλο ως αντιπολίτευση με τις συνεχείς πιέσεις και την έντονη κριτική επί 1,5 καθώς και με την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας ανάγκασαν τη κυβερνωσα παράταξη να προβεί στην εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου.

Η Αλλαγή στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στέκεται αρωγός στα δίκαια αιτήματα των πολιτών κ στα πλαίσια του θεσμικού της ρολου, εργάζεται για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.»

1 σχόλιο:

  1. Σιγά μην ενδιαφέρονται Μυλόπουλος και οι συν αυτώ για τη γέφυρα περισσότερο από τον Μπαρτζώκα που εκεί είναι το κάστρο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ