Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντίο Τίγρη!

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Το τέλος του Δημήτρη Μελισσανίδη από την Προεδρία της ΑΕΚ είναι γεγονός. Το 2024 κλείνει ένας ιστορικός κύκλος για την Ένωση, η οποία μπαίνει σε μια μεταβατική περίοδο. Ο «Τίγρης» πρόσφερε τα μέγιστα στην ΑΕΚ. Μ’ αυτόν έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της ιστορίας της (1990-1994), με αυτόν αναστάθηκε ξανά μετά τον υποβιβασμό της στην Γ’ Εθνική, μ’ αυτόν πήρε ξανά πρωταθλήματα και κύπελλα και το κυριότερο, μ’ αυτόν ξαναέχτισε το γήπεδο. 

Χωρίς τον Μελισσανίδη, τώρα γήπεδο δεν θα υπήρχε. Ένας παράγοντας παλιάς κοπής, αρσενικός και αυτοδημιούργητος. Από μια απλή σχολή οδηγών στη Νίκαια, δημιούργησε μια ολόκληρη αυτοκρατορία. Είτε τον συμπαθείς σαν άνθρωπο, είτε τον αντιπαθείς, όλοι οφείλουμε να παραδεχθούμε πως έγραψε ιστορία. 

Σε ηλικία 73 χρονών και με προβλήματα υγείας να τον ταλαιπωρούν, κατάλαβε πως ήρθε η ώρα να πει αντίο. Το αντιλήφθηκε και ο ίδιος πως δεν μπορεί να προχωρήσει, αφού πλέον ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σύμμαχός του, ο Ολυμπιακός μόνιμος εχθρός του και ο Αλαφούζος ετοιμάζεται να ρίξει πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ. 

Θα ήταν μάταιο να προσπαθήσει για μια ακόμη χρονιά, ειδικά τώρα που έχασε την Ε.Π.Ο. Βρήκε έναν αγοραστή, τσέπωσε 90 εκατομμύρια ευρώ και φεύγει σαν κύριος! Θεωρώ πως είναι ζήτημα χρόνου, το γήπεδο να πάρει το όνομά του. Το αξίζει!

Δείτε ένα video με τις θεϊκές ατάκες του «Τίγρη» που έγραψαν ιστορία:

7 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι, έφυγε φτωχότερος ή πλουσιότερος?
    Από ήρωες και ευεργέτες, χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε φαπωσε καλα ο Μαρινακης γατάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά στην περιπέτεια του ,αλλά ως παράγοντας δεν θα μας λείψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους ενωσιτες είναι ότι καλύτερο μετά τον Μπάρλο,όσο για το ότι τον πούλησε ο Ιβάν αυτό ήταν αναμενόμενο για τον μαύρο γαύρο του βορρά η ιστορία του ασπρόμαυρου σωματίου αυτό λέει,θέλει και ο γύφτος παράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάτσει να τρώει σφαγές ο Σαββίδης ρε χαρτοπετσέτα?

      Διαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΑΕΚ αδέρφια..Τίγρη σ εσυχαριστούμε.OLD SCHOOL VERIA 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ