Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με την κίτρινη διαγράμμιση ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης στο Σέλι


Με την διαγράμμιση με τριπλή ανακλαστική κίτρινη γραμμή ολοκληρώθηκε απο τον Δήμο Βέροιας το έργο της ασφαλτόστρωσης του κεντρικού οδικού άξονα που διέρχεται όλο το Σέλι. Πρόκειται για ασφαλτόστρωση που κάλυψε 3,5 χιλιόμετρα με ειδικό αντιολησθητικό τάπητα.


Όπως αναφέρει και ο πρόεδρος του χωριού Γιώργος Φαρσαρώτος, που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες, πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο που αλλάζει την εικόνα του Σελίου.

«Ασφαλτόστρωση που κάλυψε τον δρόμο από την είσοδο του Σελίου, απο Βέροια μέχρι και μέσα στα πάρκινγκ του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου. Κάλυψε επίσης την κεντρική οδό εισόδου από Βέροια, που περνάει απο την πλατεία, συνεχίζει σε όλο τον άξονα μέχρι την έξοδο προς Νάουσα και φτάνει μέχρι την είσοδο του παλιού Ξενοδοχείου "Ξενία" μέσα στο δάσος.

Παράλληλα με απόφαση της Κοινότητας Σελίου και σε συνεργασία με τον εργολάβο, καλύφθηκαν με άσφαλτο και κάποια προβληματικά τμήματα μέσα στο χωριό που οδηγούσαν σε κτηνοτροφικές μοναδες, ξενοδοχεία, εκκλησίες αλλά και σε σπίτια ηλικιωμένων μονίμων κατοίκων.

Σε επόμενο στάδιο το υλικό που βγήκε απο την φρέζα της παλιάς ασφάλτου και βρίσκεται απέναντι από το κλειστό ξενοδοχείο Casa pitoulia θα επαναχρησιμοποιηθεί σε άλλα προβληματικά τμήματα», ενημερώνει ο κ. Φαρσαρώτος, ενώ δείχνει και την εικόνα του οδικού δικτύου πριν το έργο ασφαλτόστρωσης.












26 σχόλια:

  1. Επιτέλους, ας κατέβουν τώρα και στη Βέροια, χάλια οι δρόμοι σε πολλά σημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνω στο δρόμο του γηπέδου που έχει όλο γούρνες δεν τα βλέπει ο πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στον προεδρο πες τα βρε εξυπνε οχι στα σχολια του βεροιωτη. σε μια βδομαδα ο φαρσαρωτος και την γουρνα θα στην εχει φτιαξει

      Διαγραφή
    2. Το εργο, γραφικε νοσταλγε ,ηταν ασφαλτοστρωση του κεντρικου δρομου οχι εσωτερικη οδοποιία Σελίου .Οι θείοι σου και τα τσιρακια τους 25 χρονια τωρα ειχαν αφησει το χωριο ολο γουρνες κ λακουβες,..

      Διαγραφή
    3. Μπραβο ρε Προεδρε κρατησες και την παλια ασφαλτο για να κλεισεις και αλλα μπαλωματα μετα...αξιος ...

      Διαγραφή
    4. Ο Προεδρος ολα τα βλεπει γραφικε γιατι ζει στο χωριο ....οχι στο καμπο....Παντως στα φιλαρακια σου τους δυο πρωην προεδρους εριξε ασφαλτο εαν βεβαια ποτε ανεβουν στο χωριό....

      Διαγραφή
  3. Και το ξαναγράφω όπως σε άλλο άρθρο για το Σέλι. Φανταστείτε να ήταν και την προηγούμενη τετραετία πρόεδρος ο κ. Φαρσαρώτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην χάνουν τον δρόμο οι βλάχοι από τα τσίπουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'Αλλα χωριά δεν έχει η Βέροια ?
    Με τους δρόμους μέσα στην πόλη τι γίνεται ,θα στρωθεί κανένας ?
    Υπάρχουν πάρα πολλές γειτονιές που έχουν ξεχάσει τι θα πει ανανέωση της ασφαλτόστρωσης τα τελευταία 25 χρόνια ...
    Το Σέλι τι περισσότερο έχει , παράγει υπεραξίες από τον τουρισμό που δεν φέρνει ?
    Σας έπεισε κανείς ,ότι θα γίνουν Αράχωβα ? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ,άδικα θα περιμένετε.
    Στηρίξτε λίγο και την καθημερινότητα των υπολοίπων συνδημοτών σας ,αυτοί είναι που σας έδωσαν το 58% και όχι οι 270 κάτοικοι του Σελίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4 εκλογικα τμηματα εχει το Σελι ρε φιλε με 2000 δημοτες ...αυτοι ψηφιζουν στο Σελι ....τι δεν καταλαβαινεις...

      Διαγραφή
    2. Ρε φιλε τι ζηλεια ειναι αυτη για το Σελι...Καλα κανουν οι Σελι τες και παιρ ουν εργα ...Τα παραπονα σου στην Κοινότητα Βέροιας.....

      Διαγραφή
  6. 50 χρονια ειχε να πεσει ασφαλτος στον δρομο αυτο μεσα στο χωριο.....Μπραβο Προεδρε...εβαλες τελος στους αμορφωτους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πενθος διαρκείας στο καφενείο στον Αγιο Αντώνιο ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την μεγάλη τους στενοχώρια δεν τρώνε το φαι τους ρε πάτε καλά με σας νομίζετε ότι ασχολούνται

      Διαγραφή
    2. Ποιο φαι ρε...κουρκουτι τρωνε τα γεροντια....τους κοπηκε η ορεξη ομως....Τι να ασχοληθουν ρε φιλε ....Ασχοληθηκαν και ετρεξαν το φθινοπωρο ολοι για νυφες εγγονια και τσιρακια αλλα το χωριο τους έστειλε στον αγύριστο...

      Διαγραφή
    3. Με τι ασχολουνται ρε φιλε τοτε... Με φωτοβολταικα κ συνεταιρισμους ...αμορφωτοι ανθρωποι ειναι....

      Διαγραφή
  8. Γιατι φιλε/φιλη που εχεις καποια παρατηρηση δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο τον προεδρο να την αναφερεις.Ακομη καλυτερα γιατι δεν πας απο το κοινοτικο γραφειο στο Σελι αυτο που οι σπονσορες σου ειχαν κλειστο εδω και 25 χρονια ,να τον βρεις....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρχικά δεν πρόσεξα τον τίτλο και νόμισα είναι το Σαιν Μοριτζ!Οπως και να έχει πάντως μπράβο στο Σελι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ σημασία δώσατε στον Φαρσαρωτο...ήταν προγραμματισμένη να γίνει η ασφαλτόστρωση δεν την πέτυχε ο ακατανομαστος.Υπαρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν ...αφήστε η συνέχεια θα τον κρίνει ...μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα με τον πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο στον Προεδρο ,ανεδειξε το προβλημα εδω και χρονια και ηρθε η ασφαλτοστρωση Ο Φαρσαρωτος το επεσήμανε το προβλημα αυτο Οι δυο αμορφωτοι πρωην δεν μιλουσαν καν με τον Δημο και ηταν παντα απεναντι στην Δημοτικη αρχη εδω και 15 χρονια

      Διαγραφή
    2. Οταν λες προγραμματισμενη ,πρεπει να πεις οτι ο Φαρσαρωτος που ετρεχε εδω και χρονια το ζητησε και ανέδειξε το προβλημα.Οι δυο πρωην εβριζαν την Δημοτικη αρχη λαι εκαναν αγωνα λυσσαλέο να μην βγει.Απεναντι σε ολα τα εργα του Δημου ηταν παντα .....θειος και ανηψιος...

      Διαγραφή
  11. στην ελλαδα αν βαζαμε ως βασικο σκοπο την προκοπη και οχι τη καταλαλιά θα ημασταν πιο ισχυροι και απο το ισραηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε γνωριζω κανεναν απο τους αναφερόμενους του Σελίου αλλα ειναι μάλλον κατάντια το να ΥΜΝΟΥΜΕ(;;;;;;) πρόσωπα του Δήμου που πιθανον να εχουν σχέσει σε μια διαγράμμιση , ασφαλτόστρωση , αλλαγης λαμπτήρων, κλείσιμο λακκουβων, αποκομιδή σκουπιδιών κτλ σε ένα Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός έτσι είναι οι Σελιωτες καινούργιο κόσκινο και που να σε κρεμάσω παλιό και που να σε πεταξω

      Διαγραφή
    2. Στο Σελι ειναι σωστο...βγηκε απο 25 χρονια ανυπαρξιας ...Μπραβο Προεδρε

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ