Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Η Λατινοπούλου πήρε το «ΟΚ» από τη Βέροια και φεύγει για Βρυξέλλες - Ξετρελάθηκε με το φαγητό και το ρεβανί μας!

Στο πλευρό της ήταν συνεχώς ο δικηγόρος και εκπρόσωπος τύπου της «Φωνής Λογικής» Θάνος Καρατσιώλης

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η επανακαταμέτρηση ψήφων της «Φωνής Λογικής» και της «Eλληνικής λύσης», κατόπιν αίτησης υποψήφιας του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου, με σκοπό τη μείωση του ποσοστού της κ. Λατινοπούλου, ώστε να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα και να κερδίσει μια ακόμη έδρα το κόμμα του Βελόπουλου.

Παρών στη διαδικασία ήταν, εκτός της Αφροδίτης Λατινοπούλου και ο δικηγόρος με καταγωγή από τη Βέροια  Θάνος Καρατσιώλης, ο οποίος είναι και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος «Φωνή Λογικής». 


Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η διαδικασία διεξήχθη ομαλά χθες και σήμερα σε 3 νομούς (Σερρών, Ημαθίας και Πιερίας) και το αποτέλεσμα αυτής ήταν η πλήρης διατήρηση των αρχικών εκλογικών εκτιμήσεων, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα το μεμπτό, σχετικά με τα ψηφοδέλτια και τη σταυροδοσία.

Επομένως, η Αφροδίτη Λατινοπούλου θα μεταβεί σε δύο εβδομάδες στις Βρυξέλλες, προκειμένου να ορκιστεί ως Ευρωβουλεύτρια, παρουσία και του δικηγόρου Θάνου Καρατσιώλη, με τον όποιο δείπνησαν χθες βράδυ στο εστιατόριο της Εληάς, έχοντας εκτός των άλλων στην παρέα τους και το Σοφοκλή Χοχλιούρο.


Η Πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» διανυκτέρευσε χθες στην όμορφη Βέροια και έμεινε εντυπωσιασμένη από την αγάπη του κόσμου που τη συνάντησε, αλλά και από τα υπέροχα Βεροιώτικα εδέσματα και γλυκίσματα, με κορυφαίο το ρεβανί Βέροιας.

Σύντομα θα επισκεφτεί εκ νέου τη Βέροια και το νομό Ημαθίας, καθώς έχει πολύ ισχυρή λαϊκή στήριξη από τους πολίτες του νομού Ημαθίας αλλά και γιατί η ίδια αγαπά ιδιαίτερα το νομό μας, καθ' ότι ο πατέρας της εργαζόταν για χρόνια σε δημόσια υπηρεσία της Βέροιας.


10 σχόλια:

  1. εκεί στη ΝΔ να την υπολογίζετε την Κυρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ στην ΝΔ όλους τους υπολογίζουμε αλλά υπάρχουν και κάτι αόρατοι που θέλουν να είναι στο προσκήνιο.Αυτους τους έχουμε γραμμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί στη ΝΔ 1.000.000 αόρατοι σας έγραψαν στις Ευρωεκλογές,
      Αλλά που να καταλάβεις (άριστε - άχρηστε)....

      Διαγραφή
    2. Εκεί στη ΝΔ αυτή η αλαζονεία σας έφαγε και σας τρώει.
      Ενα εκατομμύριο ψήφοι σας έχουν γραμμένους και εσείς δεν καταλάβατε τίποτα.

      Διαγραφή
  3. Αυτή μόνη της πήρε 3%.

    Ο Μητσοτάκης 28%.

    Οσοι ζούμε ακόμη Ελλάδα, έχουμε προβλημα(τα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια τα φράγκα για την εκλογή της ,που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα,που τα βρήκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί που τα βρήκε και ο Βελόπουλος, η Χρυση Αυγή, Το Ποτάμι, η Νίκη, ο Λεβέντης, Ο Σώρρας, η ΔΗ.ΜΑΡ, το ΛΑΟΣ και τόσοι άλλοι. Για να μην ανεφερθουμε στα μεγάλα κόμματα κσι τις δηλώσεις του Γιελεβουρδέζου!! Και δεν νομίζω ότι ο εκλογικός αγώνας της Λατινοπουλου κόστισε παρπάνω από τα χρήματα που θέλει ένας υποψηφιος βουλευτής επαρχίας για να εκλεγει (εάν κερδίσει το κόμμα του και εάν τελικά εκλεγεί)!!

      Διαγραφή
    2. Καλά ρε Αφροδίτη δεν σε είπαν και κουλή,που βρήκες τα φράγκα, σε ρώτησαν ; γιατί άλλο υποψήφιος επαρχίας και άλλο πανελλήνιος συνδιασμός ,λέω εγώ τώρα ,ο άσχετος.

      Διαγραφή
  5. Αν γίνουν εθνικές εκλογές νωρίτερα, θα παραιτηθεί του αξιώματος στην Ευρωβουλή για να είναι υποψήφια με το κόμμα της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ