Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών στο Δημαρχείο

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Ιουνίου στο Δημαρχείο Βέροιας, στο πλαίσιο της 6ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού και των επετειακών Λ' Παυλείων.


Η αιμοδοσία διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Ιατρικό, Οδοντιατρικό και Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας, καθώς επίσης και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας «η Αγάπη».

Παραβρέθηκαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, καθώς και οι πρόεδροι και μέλη των συλλόγων και φορέων που συμμετείχαν στην αιμοδοσία.
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους εθελοντές αιμοδότες καθώς και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που μετείχε στη δράση. Να τονιστεί ότι φέτος δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη δωρεά μυελού των οστών.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως τις Αιμοδοσίες των δύο Νοσοκομείων Βεροίας και Ναούσης (το νοσηλευτικό προσωπικό), τους γιατρούς, κα Μπάμπαλου και κ. Κουπίδη, τον Δήμο Βέροιας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για την παραχώρηση του Δημαρχιακού Μεγάρου, τον Σύλλογο Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας «Η ΑΓΑΠΗ» και ειδικά την πρόεδρο Καδόγλου Ευτυχία.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αιμοδότες που προσήλθαν και μας υπενθύμισαν τη σπουδαιότητα της πράξης τους.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ