Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

55 χρόνια «Γαϊτανίδης» είναι αυτά!

Τρεις ημέρες κράτησαν οι εορτασμοί στο κατάστημα «Γαϊτανίδης» στο κέντρο της Βέροιας, για τα 55 χρόνια λειτουργίας του. Ε, 55 χρόνια είναι αυτά!


Μπαλόνια, θεματικά μπισκότα που προσφέρονταν στους πελάτες, αλλά και εκπτώσεις, δώρα, η μοναδική διάθεση του προσωπικού, η τούρτα και τα χαμόγελα και φυσικά beauty event, έδωσαν από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως και το Σάββατο 1 Ιουνίου, μια εορταστική νότα στο κατάστημα.

Την Παρασκευή το απόγευμα μάλιστα, οι πελάτισσες είχαν την ευκαιρία να αφεθούν στα χέρια των make up artists Λευτέρη Ιορδανόπουλου και την Αλεξίας Τζιαφέτα για μακιγιάζ και συμβουλές.


Ανάμεσά τους και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, που όπως είπε, τα γενέθλια του «Γαϊτανίδη» συνέπεσαν με τα δικά της γενέθλια και ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να αφεθεί στα χέρια και τα προϊόντα των ειδικών και να ευχηθεί στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος Έλσα Γαϊτανίδου για τα 55 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης λειτουργίας μιας τοπικής επιχείρησης που καταφέρνει να κρατάει αναλοίωτη την εμπιστοσύνη και προτίμηση των καταναλωτών όλα αυτά τα χρόνια.












1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια!!
    Επιβάλλεται να στηρίζουμε την τοπική αγορά επιτέλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ