Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διπλή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Νεκροί άνδρας και γυναίκα 45 ετών

Σε δύο τροχαία δυστυχήματα στην περιφερειακή οδό με μοτοσικλέτα και Ι.Χ να εκτρέπονται της πορείας τους


Δεν έχει τέλος ο φόρος αίματος στην άσφαλτο. Δυο άνθρωποι, ένας άνδρας και μια γυναίκα 45 ετών άφησαν την τελευταία τους πνοή σε δυστυχήματα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 01:30 το πρωί. Υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην περιφερειακή οδό με συνέπεια να βρεθεί στο οδόστρωμα. Η 45χρονη συνεπιβάτιδα της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Δύο ώρες αργότερα, περίπου στις 03:30, ένα αυτοκίνητο στην Περιφερειακή οδό εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα. Από την ισχυρή πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος. Προανάκριση για τα δύο θανατηφόρα τροχαία ενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

«Σήμερα (15-06-2024) και ώρα 01:30, στο 18,5 χλμ. της Περιφερειακής Οδού, στο ρεύμα προς ανατολικά, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε. Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός της 45χρονης ημεδαπής συνεπιβάτιδος και ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού.

Αργότερα την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα στις 03:30, στο 7,7 χλμ. της Περιφερειακής Οδού, στο ρεύμα προς δυτικά, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε διαχωριστικό σιδερένιο κιγκλίδωμα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τις προαναφερόμενες περιπτώσεις διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ