Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατρακύλησε η ΝΔ στην Ημαθία - Έχασε το 40% της δύναμής της!

Καμπανάκι κινδύνου ενόψει εθνικών εκλογών - Το κόμμα έκανε "βουτιά" από το 40% στο 25%! 

Μεγάλος προβληματισμός και αμηχανία στα «γαλάζια» στελέχη προκάλεσε η ραγδαία πτώση των ποσοστών της ΝΔ στην Ημαθία. Το κυβερνών κόμμα που είχε λάβει περίπου 40% στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, κατρακύλησε στο 25%, χάνοντας σχεδόν το 40% της εκλογικής της δύναμης! 

Παρά την πρωτοφανή «παρέλαση» υπουργών (βλέπε Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νίκος Δένδιας και Άδωνις Γεωργιάδης), αλλά και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η ΝΔ είδε τα νούμερά της να συρρικνώνονται, την στιγμή που τα υπόλοιπα κόμματα στα δεξιά της έκαναν «πάρτι»!

Η Ελληνική Λύση έλαβε 18,42%, η ΝΙΚΗ 6,05% και η Φωνή Λογικής 3,21%. Κοινώς, τα τρία αυτά κόμματα, έλαβαν μεγαλύτερο ποσοστό από την ίδια τη ΝΔ. 

28 σχόλια:

  1. Από την εμπειρία κανείς δεν γίνεται σοφός, αλλά εμπειρογνώμων. Σε τι όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό επιθυμούσαμε όλοι Κουρασατε με τόσες φωτογραφίες. Συγχαρητήρια στο Πλατύ. Μπράβο. Αυτό θα πει ανατροπή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν σκάβεις το λάκκο των άλλων πέφτεις μέσα εσυ το καταλάβατε όψιμη μάγκες τις πολιτικής και θα έχουμε και δρόμο μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ημαθία είχε συγγενείς στα Τέμπη κ δεν ξέχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο έκπληξη δενήταν.Ο κόσμος υποφέρει και ειδικά στη ΚΔ Μακεδονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κυριάκος όμως όπως φαίνεται από τις πρώτες δηλώσεις / αντιδράσεις δείχνει να μην έχει καταλάβει (;;;) τους λόγους και κάτι λέει για το... ύφος της άσκησης εξουσίας και οτι πρέπει να... τρέξουμε περισσότερο ( προς τα πού άραγε; και υπέρ τίνος;;;). Τα προβλήματα που απασχολούν όλοι τα γνωρίζουν και μάλιστα πολύ καλά.
    Οι λύσεις θέλουν...ΜΑΓΚΕΣ και πραγματικούς ΑΡΧΗΓΟΥΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η χώρα πτώχευσε (πλησιάζουμε αισίως τα 15 έτη) και εστιάζω σε δύο καθοριστικούς παράγοντες που μας επηρέασαν και συνέβησαν αρχές του 2000.Τον Δεκέμβριο του 2001 η άλλοτε φτωχή και αναπτυσσόμενη Κίνα εισήλθε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και η παγκοσμιοποίηση των αγορών,μπήκε στην τελική της φάση. Φυσικά ,η τότε κυβέρνηση Σημίτη (ΠΑΣΟΚ) ,χαιρέτησε και υπερθεμάτισε αυτήν την είσοδο.Τον Ιανουάριο του 2022 ,εισήλθαμε στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης (1 ευρώ = 340,75 δραχμές !!!) και αποκτήσαμε ένα από τα πιο σκληρά νομίσματα παγκοσμίως.
    Σε αυτό το δίμηνο Δεκεμβρίου 2001-Ιανουαρίου 2002 τελείωσαν όλα.Από εκεί και πέρα ,ήταν καθαρά θέμα χρόνου ,το πότε θα βαρέσουμε κανόνι.Μία κατά βάση οικογενειακής μορφής και μικρομεσαία οικονομία όπως η δική μας ,ούτε για αστείο δε θα άντεχε.Εδώ άρχισαν να καταρρέουν οικονομίες όπως της Γερμανίας ,της Γαλλίας ,της Ιταλίας ,εμείς με τι προσόντα θα αντέχαμε ;
    Κάποιοι γνώριζαν πολύ καλά ,την κατάληξη που θα υπήρχε ,αλλά συνέχιζαν απτόητοι.Οι εντολές που ερχόταν ,όχι μόνο για μας ,αλλά για το σύνολο των ευρωπαïκών κρατών ,δεν ήταν συζητήσιμες.
    ‘Ετσι λοιπόν εγκλωβιστήκαμε όλοι ως πολίτες ,με συγκεκριμένες πολιτικές που ακολούθησαν κατά γράμμα και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ,από το 1996 (χρονιά που αν θυμάστε ανέλαβε ο Σημίτης) και έπειτα (στη φάση αυτή υπάρχει και η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ ,όπου εκείνο το περιβόητο βράδυ ,ο τσίπρας με ταχύρυθμα και υπερεντατικά μαθήματα δώδεκα ωρών ,κατάλαβε ποιος κυβερνά τον πλανήτη).
    Με το ξεκίνημα της κρίσης ,αρχικά την πάτησαν οι δανειολήπτες που κατέρρευσαν αμέσως.Τους μισούς ‘Ελληνες ,δεν τους πείραξε αυτό γιατί δεν τους άγγιζε το συγκεκριμένο θέμα (δεν ήταν δανεισμένοι).
    Σήμερα όμως ,δεν έχει μείνει κανείς ανεπηρέαστος.Τα οικονομικά μέτρα που παίρνονται τα τελευταία έτη ,είναι δρακόντεια και θα μας τελειώσουν όλους σε βάθος χρόνου.Ο δε Μητσοτάκης ,από το 2023 που βγήκε δεύτερη φορά ,πήρε φόρα και δε σταματάει με τίποτα.Η κυβέρνηση λειτουργεί λες και δουλεύει αποκλειστικά για περίπου 20 περίπου ομίλους.
    Δουλειές δεν υπάρχουν ,επιχειρήσεις υπολειτουργούν ,νέοι φεύγουν και οι φόροι που μπαίνουν είναι αβάσταχτοι .Αλήθεια ,έχει κατανοήσει ο κόσμος τον τελευταίο νόμο με τον καθαρισμό των οικοπέδων και τα πρόστιμα που θα πέφτουν ; Ξέρουν ότι μπορεί να τρώνε κάθε χρόνο πρόστιμα 30 χιλ. Ευρώ ,τα οποία θα βεβαιώνονται στην εφορία ;
    Aν κάνει κάποιος μια βόλτα στο νομό μας ,βλέπει παντού κουφάρια επιχειρήσεων.
    ‘Ετσι λοιπόν ,με επιχειρηματίες -αγρότες -εργάτες -μισθωτούς ,στα κάγκελα ,ας μην αναρωτιούνται εκεί στη ΝΔ (και στο ΠΑΣΟΚ) για τα αποτελέσματα των εκλογών.
    Η ανοχή των ψηφοφόρων παρακράτησε.’Οταν πάνε να σε τελειώσουν ,τότε λες ή εμείς ή αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλές οι διαπιστώσεις, όλοι λίγο πολύ τα ξέρουμε και τα βιώνουμε, αλλά ποια είναι η λύση?
      Προσωπικά, πιστεύω οι συσσωρευμένες αδικίες στον λαό, ο πλούτος στα λαμόγια της Ελίτ που συγκεντρώθηκε θα αποκατασταθούν μόνο με μία ισχυρή κυβέρνηση με την στήριξη του στρατού, όχι απαραίτητα χούντα, απλά για την ασφάλεια και την προστασία της και για την έννομη τάξη.
      Η περίοδος θα είναι τέτοια μέχρι να επέλθει οικονομική δικαιοσύνη και κοινωνική ηρεμία.

      Διαγραφή
    2. Ακριβής και σωστή ανάλυση. Η απορία μου είναι πως ο βεροιωτης την δημοσίευσε;

      Διαγραφή
    3. Αυτοί διότι εμείς ως μ@λ@κ.ς είμαστε σταθερά μαζί τους.

      Διαγραφή
  8. Ο Αγροτικός κόσμος μίλησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε, σοβαρευτείτε! Ποιο 25%?
    Αυτό αντιστοιχεί στο 40% συμμετοχής.
    Εάν γίνει αναγωγή στο 100% επί όλου του λαού, τότε το πραγματικό ποσοστό είναι 10%.
    Να τη βράσω τέτοια δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας ξεπεζεψουν απο τα καλάμια τους !!!Ως εδω με την αναλγησία κ την υπεροψία τους οι τσάμπα μαγκες του Κουλη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα προβλήματα της Ελλάδος δεν λύνονται με το να πατήσουν τα πολιτικά κόμματα. Τα προβλήματα θα λυθούν όταν επικρατήσει αριστοκρατικό πολίτευμα στον τόπο αντικαθιστώντας το σαθρό δημοκρατικό που καταστρέφει τα πάντα. Ψάξτε στην ιστορία να βρείτε περιόδους αριστοκρατικής διακυβέρνησης και δείτε τα επιτεύγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουτε καν ανασχηματισμός;;;
    Ποτε δεν θα καταλαβουν οτι ο κοσμος υποφερει κ αυτοι πεταν αετό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απειροι υπουργοί υφυπουργοί γραμματείς κ φαρισαίοι
    Μονο για την καρεκλα , ανικανότητα κ υπεροψία
    Το μηνυμα των Ευροεκλογών περναει απαρατήρητο….
    Αυτοι ειναι μια χαρα βολεμένοι
    Μονο αυτο τους νοιαζει ….
    Να τους χαιρομαστε , φιλοι μου,…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κατρακύλα ξεκίνησε και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Οι φωτογραφίες θα σας μείνουν. Ούτε εκκλησιές δεν σεβαστηκατε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σας έφαγε η αλαζονεία... Όσοι δεν ήταν στο στενό περιβάλλον της παράταξης και τον βουλευτών αισθανόταν σαν ξένοι στην ίδια τους τη χώρα. Ρίξτε μια ματιά στις δημόσιες υπηρεσίες. Όσοι είναι κοντά στους βουλευτές είναι αφεντικά και συμπεριφέρονται σαν πατριάρχες. Ρίξτε μια ματιά στο νοσοκομείο Βέροιας, η μιλήστε με κάποιον που εργάζεται εκεί καί θά καταλάβετε το τι γίνεται εκεί μέσα. Βάλανε εναν ανθρωπο διοικητή που τα προσόντα του είναι κομματικο στέλεχος της ΝΔ. Επίσης τα καρτέλ σε όλους τους τομείς κάνουν πάρτι καί ο πρωθυπουργός στέλνει επιστολές στν Ευρώπη να λύσουν το πρόβλημα. Ότι σπειρατε θεριζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νοσοκομείο είναι πολύ βελτιωμένο με την παρούσα διοίκηση αυτή ειναι η αλήθεια και την ξέρουν όσοι χρειάστηκαν τις υπηρεσίες του.

      Διαγραφή
    2. Καταλάβαμε... Είσαι στην Α κατηγορία... Μην αγχώνεσαι, δεν θα χάσεις τη θέση που σου δώσανε!

      Διαγραφή
  16. Τα προηγούμενα χρόνια οι βιομηχανίες κομπόστας μας δίνανε ψίχουλα με ζημιές 50% και οι τοπικοί βουλευτές δεν είχαν το θάρρος να ψελλίσουν ούτε μια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και τοσο που πηρε ηταν παααρα πολυ!!! Αφου υπαρχουν ελευθεροι επαγγελματιες που με το νεο φορολογικο τους φορολογει ανελεητα και αυτοι ψηφισαν παλι την συμμορια τι να πω ... αξιοι της μοιρας μας ! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που είναι ρε οι βουλευτές εδώ να βγάλουν ανακοίνωσης στο. Fb για μεγάλη νίκη...κρυφτηκατε ε??και που είστε ακόμα....δεν έχετε δει τίποτα...σας τιμώρησαν όλοι την αλαζωνεια σας....μπράβο στο Βελόπουλο και εις ανώτερα...κοροϊδέψατε τους πάντες....σας το λέγαμε εμείς οι αγρότες αλλά εσείς τίποτα ...και τι δεν φέρατε εδώ στη Βέροια ακόμα και τον πρωθυπουργό ..θα σας μαλώσει ο Κούλης τ τα....χαχαχαχαουστε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ήρθε ο Άδωνις στο νοσοκομείο Βέροιας και βγάλανε όλο το προσωπικό έξω με το έτσι θέλω να χειροκροτούν τον Άδωνι και τους παρατρεχαμενους τους. Αυτά πληρώνεται και θα πληρώσετε κι άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τους έφαγε η αλαζονεία και η έπαρση.Ωφελούνται από αυτήν την κυβέρνηση μόνο όσοι είναι κοντά σε βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ.Όλοι οι άλλοι πολίτες αντιμετωπίζονται σαν πολίτες πέμπτης κατηγορίας και βάλε.Αυτοί να ζήσουν κι όλοι οι άλλοι να πάνε στο διάολο...Μιλάμε για κατάντια.Κι έπεται συνέχεια γιατί θα δούμε και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ