Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

3η δύναμη το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία - Κατρακύλησε στη 4η θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη μάχη δόθηκε για την 3η θέση στην Ημαθία στις φετινές ευρωεκλογές. Κι αν η δεύτερη θέση είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς, πως πάει στην Ελληνική Λύση (πήρε 18,42%), ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ διασταύρωσαν τα ξίφη τους και έδωσαν σκληρή μάχη για το ποιος θα βγει τρίτος. 

Το εκλογικό θρίλερ κράτησε μέχρι αργά, με τις δύο πολιτικές δυνάμεις να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Τελικά, το Σοσιαλιστικό κόμμα κέρδισε με 12,45%, την ώρα που το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη έπαιρνε 12,11%. Σε απόλυτο αριθμό σταυρών, το ΠΑΣΟΚ έλαβε 6.933 ψήφους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 6.745.

17 σχόλια:

  1. Όσο εκεί στην Πλατεία Αγίου Αντωνίου έχετε και υπερπροβάλλετε άτομα όπως ο 6ος που το παίζει κάτι σαν διευθυντής, τέτοια ποσοστά θα παίρνετε. Θα έχει και πιο κάτω... Ένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό σε πείραξε ρε φίλε ή οι 4400 ψήφοι στον Αυτιά; Σας δείχνουν το δάσος και μέσα στην εσωστρέφεια σας κοιτάτε το δάκτυλο.

      Διαγραφή
  2. Οι ημαθιώτες και όχι μόνο, δεν καταλαβαίνουμε ότι το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να εκφράσει την κεντροαριστερά και απέτυχε παταγωδώς και ότι θα έπρεπε να φοράει την πένθιμη πλερέζα για ό,τι μας προκάλεσε από τα τέλη του 80 και μετά. Με τα σκληρά νταλαβέρια, τις διαπλοκές, τις αναθέσεις, τις αρπαχτές, τα δις χρωστούμενα στον ελληνικό λαό, τον πασοκικό φασισμό, μας έφτασε να κλαίμε για τα παιδιά μας και για τον τόπο... Όλοι αυτοί, τα καλά παιδιά τους ξέρουν και τα βολεύουν, "με το σπαθί τους"! Η κεντροαριστερά δικαιούται έναν κόσμο καλύτερο και αυτό μπορεί να το εξασφαλίσει μονάχα ο ΣΥΡΙΖΑ, αρέσει, δεν αρέσει... Τουλάχιστον δικαιούται να του δώσουμε την ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ αλλά με ποιον αρχηγό,ποια ιδεολογία,ποιο στόχο? Ο Τσίπρας κατάφερε να ανέλθει στην εξουσία αλλά είδες οι δελφίνοι,και όλοι για το καλό της πατρίδος,βασιλικοτεροι του βασιλεως που λέει ο λαός. Τέλος υπάρχουν και οι Κατρουγκαλοι για να αποτελειώσουν ότι απομείνει.

      Διαγραφή
    2. Και άλλη ευκαιρία ρε πόσες ακόμα?? Τι είναι η Ελλάδα λαχειοφορος αγορά???Φτάνει με τις ευκαιρίες που τους δίνουμε όλους.

      Διαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στον lifestyle κόσμο του Κασσελάκη. Το ΠΑΣΟΚ είναι αλλού και μακριά από τον μέσο Έλληνα. Η φέτα στα 6.5 ευρώ το μισό κιλό. Και η αποχή στο 60%. Κι αυτοί μαλώνουν ποιο είναι το αφεντικό στο κέντρο και την Αριστερά. Όσο για τους άλλους που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ, μετά το 2,45% θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι έδρες δεν τους ανήκουν και να τις γυρίσουν στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι αυτοί που νόμιζαν ότι ήταν ο σύριζα,που πριονιζαν την καρέκλα του Αλέξη,και δημιούργησαν νέα "ήθη" στην αριστερά.

      Διαγραφή
  4. Σε απόλυτο αριθμό σταυρών , τόσοι έπαιρναν τον Ανδρέα τηλέφωνο ,στο πρώτο δεκάλεπτο την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής...
    Αφήστε τα ρε σύντροφοι ,δεν τραβάει η ομάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ ο Γιάννης Καμπούρης να εκδώσει σχετική ανακοίνωση για τον ΣΥΡΙΖΑ και το στραπάτσο που έφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά οι αστείοι της υπόθεσης. Αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν ΑΥΤΟ το ΣΥΡΙΖΑ οι άνθρωποι είναι για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στο Πλατύ. Έκαναν την ανατροπή. Μήπως ξυπνήσουν και κάποιο άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγάλη σφαλιάρα στον ανδρουλακη και σε όσους τον στήριζαν η θέση του σπυροπουλου… το κόμμα του ΠΑΣΟΚ και οι ψηφοφόροι του έχουν αρχές και αξίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ένας χειρότερος του άλλου και ο Κυριάκος λέει ότι πήρε το μήνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε θέλουν να το καταλάβουν. Αν δεν ενωθεί όλη η Κεντροαριστερα, ο Κυριάκος θα συνεχίσει να κάνει πάρτι για πολλά πολλά χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Πασοκ δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Έπρεπε να αυτοδιαλυθεί μετά την επίσημη υπογραφή που έβαλε στην κρατική χρεοκοπία και όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και του κομματικού μηχανισμού να ζητήσουν συγγνώμη και να μην ξανασχοληθούν με την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τη χρεωκοπία την έφερε Ο Κωστάκης Καραμανλής και όχι οι 6 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Oι αντιμνημονιακοί Σαμαράς με τα Ζάπια και Τσίπρας με το σκίσιμο των μνημονίων που υπέγραψαν χειρότερα μνημόνια???? Αυτούς γιατί τους λιβανίζετε. Ότι και να πείτε τα καλύτερα χρόνια τα πέρασε ο Ελληνικός λαός με το ΠΑΣΟΚ. Και μη μου πείτε οτι ήταν από δανεικά. Τα χρόνια που δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία δεν δανειζόταν η χώρα. ΠΑΣΟΚ θα λέμε και θα κλαίμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ