Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (13/5 - 19/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ένα νέο φεγγάρι γεννήθηκε σήμερα Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 το ξημέρωμα, στο ζώδιο του Ταύρου και πιο συγκεκριμένα στην 18ο 02’ του ζωδίου, δίνοντας μας την ώθηση να σπείρουμε καρπούς που θα φέρουν την άνθιση στις σχέσεις και στα οικονομικά μας.

Σε μία δύσκολη για όλους Άνοιξη, με τεταμένες στιγμές λόγω των Εκλείψεων που προηγήθηκαν, τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να γυρίσουμε μία νέα σελίδα, να πάμε παρακάτω, να κάνουμε ενάρξεις, ή και να τολμήσουμε σε αλλαγές και σε ευρεσιτεχνίες που θα μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε στην ζωή μας την επάρκεια, την αφθονία, την σταθερότητα, την αρμονία, την σιγουριά , την ασφάλεια και την σταθερότητα – ότι ακριβώς πρεσβεύει και ένας Ταύρος -!

Στο νέο αυτό Φεγγάρι, παρατηρούμε την συμμετοχή του Ουρανού, όπου σχηματίζει σύνοδο με τα φώτα, αλλά και του Κρόνου που βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον Ήλιο και την Σελήνη. Οι όψεις αυτές μας προϊδεάζουν, ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα, ξεφεύγουμε για λίγο από την ζώνη βολής, επιδιώκουμε αλλαγές, κάνουμε αναπροσαρμογές, αιφνιδιαζόμαστε από την ροή των γεγονότων, κάνουμε σημαντικές αλλά και τολμηρές ενάρξεις, οι οποίες όμως θα προσφέρουν σταθερότητα και σιγουριά σε βάθος χρόνου! Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε την ευκαιρία να λειτουργήσουμε οργανωμένα, επίμονα, με υπομονή, να ξεπεράσουμε δύσκολες καταστάσεις αλλά και να δομήσουμε τη ζωή μας. Είναι μία θετική περίοδος για νέους στόχους, για έναρξη νέων συνεργασιών ή και σχέσεων που θα έχουν μία καλή και σταθερή προοπτική. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα, θα σπείρουν αυτό το διάστημα τους καρπούς εκείνους που θα φέρουν άνθιση στην ζωή τους!
Ο νέος κύκλος του φεγγαριού που ξεκινά από σήμερα 8 Μάϊου, θα φέρει ένα νέο κύκλο εξελίξεων που θα κορυφωθούν έως και τις 23 Μαΐου που σχηματίζεται η Πανσέληνος του Μάη, ενώ τα νέα σχέδια της περιόδου θα πάρουν τελική μορφή μέχρι τις 6 Ιουνίου που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουνίου!
Τα ζώδια που άμεσα επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη του Μάη, είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 16-20 μοίρα των παραπάνω ζωδίων! Πολύ θετικό αντίκτυπο όμως θα έχει αυτό το νέο φεγγάρι και στους Ταύρους, Αιγόκερους καθώς και στους Σκορπιούς, Καρκίνους που έχουν γεννηθεί στα παραπάνω δεκαήμερα ή μοίρες!

♈ Κριός

Γενικά

Αισθάνεσαι την παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου. Παρατηρείς πως αυξάνεται η κινητικότητά σου, αλλά και η οχλαγωγία γύρω σου. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου επιστρατεύει σε οικογενειακές υποχρεώσεις ή βγάζει στην επιφάνεια ξεχασμένες υποθέσεις που θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Μην ξεχνάς και την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου που τονίζει τη νευρικότητά σου, αλλά και τη δημιουργικότητά σου. Η καλή του σύνδεση με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να κερδίσεις μάχες ή να αποφύγεις τα χειρότερα. Τέλος, η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει την τύχη σου στα ερωτικά και στα οικονομικά σε μεσαία κλίμακα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η συνάντηση του Άρη με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σου προσφέρει μια νέα προοπτική στην συναισθηματική σου ζωή και σε παρακινεί να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πολύ. Ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα γίνεται αυτή την εβδομάδα για σένα που έχεις γεννηθεί πρώτη έως 5 Απριλίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναζήτησε τις ευκαιρίας εκείνες που θα σε βοηθήσουν να τονώσεις το εισόδημά σου και να επιβεβαιωθείς με κάθε τρόπο. Η εβδομάδα είναι εξαιρετικά ευεργετική για να πιάσεις χρήματα στα χέρια σου αλλά οργανώσεις ένα πιο σταθερό επαγγελματικό πλαίσιο.

♉ Ταύρος

Γενικά

Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα με την επιτάχυνση της πορείας του Ερμή που ετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιό σου. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σου παρέχει μια ασπίδα προστασίας απέναντι σε οποιαδήποτε κακεντρέχεια ή απειλή τρίτων. Ο Άρης δρα στο παρασκήνιο από τη θέση του στον Κριό, κάτι το οποίο πρέπει να προσέξεις. Ο Δίας διατηρεί τη στενή του προσέγγιση με τον Ουρανό, φέρνοντας αιφνίδια, αναπάντεχα περιστατικά. Τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα, χωρίς όμως να διασαφηνίζονται. Εσύ, ο φιλόδοξος του ζωδίου σου, θα απορροφηθείς από νέα περιστατικά στην εργασία και στην καριέρα σου γενικότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες αλλαγές αναμένονται σε αυτή τη χρονική περίοδο στον αισθηματικό σου τομέα αγαπητέ φίλε Tαύρε. Η σύνοδος του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ουρανού από το ζώδιο σου αναμένεται να φέρει ένα ξαφνικό ερωτικό κάλεσμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στην αισθηματική σου ζωή. Στο τέλος της εβδομάδας η συνάντηση του Ήλιου με τον Δία σε κάνει να αισθάνεσαι απόλυτα τυχερός στον προσωπικό τομέα. Αρκετά πιο ευνοημένος θα σταθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί 18 με 20 Απριλίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές ευκαιρίες για την τόνωση των οικονομικών σου δίνονται αυτή την εβδομάδα με τη συνάντηση του Ήλιου με τον Δία στο δικό σου ζώδιο. Οι μέρες είναι ιδανικές για μία επαγγελματική επέκταση για την αξιοποίηση ευκαιριών που σου έχουν δοθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάρεις κάποιο ρίσκο ή να κάνεις κάποιο τόλμημα στον επαγγελματικό τομέα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Οι μέρες που ακολουθούν δεν είναι κακές, αλλά ούτε εύκολες. Υποχρεώσεις και έκτακτα γεγονότα αυξάνουν τον κόπο που πρέπει να καταβάλεις και περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σου. Ο Άρης και ο Ερμής μαζί στον Κριό σου σε κάνουν ευφάνταστο, θαρραλέο και αρκετά ριψοκίνδυνο. Διατήρησε όμως ένα μέτρο στον τρόπο που εκφράζεις αυτές τις ιδιότητες, προκειμένου να μην προκύψουν ασύμφορες συνέπειες. Τα αισθηματικά σου είναι σε μετάβαση και το βαρύ κλίμα στον επαγγελματικό τομέα αρχίζει και ελαφρύνει. Προσπάθησε να βρεις λύσεις σε τρέχοντα οικονομικά θέματα με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή δεν είναι η βασική προτεραιότητά σου σε αυτή τη χρονική περίοδο παρόλα αυτά μέσα στην εβδομάδα νιώθεις πιο απελευθερωμένος και ήσυχος δεδομένου ότι φεύγουν σημαντικά εμπόδια που δεν σου επέτρεπαν να περάσεις καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η συνάντηση του Άρη με το Βόρειο Δεσμό προσφέρει δικτύωση, μία σημαντική γνωριμία από το κοινωνικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές αναπροσαρμογές γίνονται αυτή την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα παρόλα αυτά βρίσκεις και λύσεις για χρόνια προβλήματα τα οποία δεν σε σου επέτρεπαν το τελευταίο διάστημα να είσαι ήσυχος. Η συνάντηση του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου αναμένεται να φέρει μία κρυφή παρασκηνιακή νέα συνεργασία η οποία θα σε ανεβάσει πολύ.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο χρωματίζει τις μέρες που ακολουθούν, υποχρεώνοντάς σε να κινηθείς ρεαλιστικά και πρακτικά. Τα εξωτερικά γεγονότα που θα προκύψουν θα είναι πολλά και θα απορροφήσουν την προσοχή και τον χρόνο σου. Στον οικογενειακό ή αισθηματικό τομέα, κάποιος δικός σου άνθρωπος αντιμετωπίζει ένα έκτακτο πρόβλημα και πρέπει ή να τον βοηθήσεις ή να τον κατανοήσεις. Παρά την ένταση των ημερών, το διάστημα είναι κατάλληλο για να πάρεις αποφάσεις ή να ταξιδέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία εβδομάδα έκπληξη για τον αισθηματικό σου τομέα ξεκινά αγαπητέ φίλε Καρκίνε όπου αναμένονται ευχάριστα αλλαγές που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε παρακινήσουν να κάνεις νέα όνειρα και σχεδία και την πορεία σου. Αξιοποίησε το πλανητικό σκηνικό ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος αφού αυτή την περίοδο ευνοείσαι ιδιαίτερα για γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο είτε και από τον φιλικό σου κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης από την κορυφή του ωροσκοπίου σου σε παρακινεί να δώσεις το δικό σου αγώνα για να κατακτήσεις επαγγελματικού στόχους και σχέδια που κάνεις για το μέλλον σου. Η συνάντηση του με τον βόρειο δεσμό αναμένεται να προσφέρει μία νέα προοπτική , ένα νέο άνοιγμα στον επαγγελματικό τομέα ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 1-5 Ιουλίου.

♌ Λέων

Γενικά

Ήλιος, Ουρανός, Δίας, και Αφροδίτη στον Ταύρο, δημιουργούν ένα συνωστισμό περιστάσεων αλλά και ανθρώπων στον επαγγελματικό τομέα. Πρόσεχε κάθε εξέλιξη σε αυτό το θέμα και απόφευγε λανθασμένες κινήσεις ή άκαιρες πρωτοβουλίες. Πάντως, μέρα με τη μέρα το κλίμα βελτιώνεται και συνειδητοποιείς τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Επιμελήσου τις δημόσιες εμφανίσεις σου και κάνε κινήσεις που θα τονώσουν ή θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αφήνεις τους συναισθηματισμούς στην άκρη και αναγνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι πραγματικά θέλεις αλλά και τι αξίζεις για το μέλλον και την πορεία σου. Μία νέα αισθηματική πρόταση αναμένεται να σε συναρπάσει ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 1-5 Αυγούστου. Γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πολλά υποσχόμενες ακόμα και για ερωτική σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου βρίσκονται αυτή την περίοδο τα επαγγελματικά σου και σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να πας μπροστά τα προσωπικά σου σχέδια. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη ο Δίας και Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου σου εγγυώνται την καταξίωση που πάντοτε περίμενες, ενώ η εβδομάδα προσφέρεται ακόμα και για προτάσεις νέων συνεργασιών που θα πάνε την καριέρα σου ένα βήμα παραπάνω. Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Λίγο-λίγο το κλίμα βελτιώνεται και για σένα και συνέρχεσαι μετά από δύο δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν. Οι μέρες είναι πιο κατάλληλες για να πάρεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να προωθήσεις υποθέσεις που έχουν καθυστερήσει, νομικής, κοινωνικής, αλλά και επιχειρηματικής φύσεως. Ο Ερμής στον Κριό θα διατηρήσει για λίγο ακόμα τη νευρικότητά σου, όσο και τις πιέσεις που θα δεχτείς από το περιβάλλον σου. Οι σπουδαστές αλλά και οι έμποροι του ζωδίου σου, μπορείτε να ελπίζουν σε σύντομες επιτυχίες και στη βελτίωση της ποιότητας των δραστηριοτήτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με χαρούμενη διάθεση ξεκινάει η εβδομάδα ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο βοηθάει στην σταθεροποίηση μία σχέσης ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 5 με 10 Σεπτεμβρίου. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Δίας και Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου φέρνουν έναν έρωτα αλλιώτικο πού μπορεί να σε χωρίζει απόσταση χιλιομετρική ηλικιακή. Κάνεις νέα σχέδια για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής και νιώθεις εξαιρετικά ενθουσιασμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να προχωρήσεις σε νέα συμφωνητικά ή για να εξετάσεις νέα πλάνα που αφορούν την επέκταση της εργασίας σου είτε είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μία νέα σημαντική πρόταση για μία δουλειά που συνδέεται με το εξωτερικό, τα media. τα νομικά ή ακόμα και το χώρο της εκπαίδευσης. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν πιέσεις, προκλήσεις και δοκιμασίες όμως ανοίγει και ένα παραθυράκι ασφαλείας που σε βοηθά να αποκτήσεις ένα bonus χρημάτων που θα σε βοηθήσει.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό του Κριού, φέρνει έναν απόηχο πρόσφατων δυσκολιών, ο οποίος όμως δεν είναι τόσο κακός όσο θα νομίσεις στην αρχή. Η Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου, από τη θέση της στον Ταύρο, βοηθά στην υλοποίηση σκέψεων ή συζητήσεων με τρίτους από το παρελθόν. Γενικότερα, η περίοδος αυτή έχει ένα μεταμορφωτικό χαρακτήρα και τα γεγονότα ή η ανθρώπινη συμπεριφορά συχνά εξυπηρετούν την κάλυψη των δικών σου αναγκών ή συνηγορούν στην προώθηση των επιδιώξεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήνεις τη ζήλεια ή τις αρνητικές σκέψεις να σπείρουν ζιζάνια αμφιβολίας στην αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα φίλε Ζυγέ, ιδιαίτερα ανήκεις γεννηθεί 24 έως και 26 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων ενώ μία μοιραία ερωτική συνάντηση αναμένεται για σένα που έχεις γεννηθεί πρώτη έως 5 Οκτωβρίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα αναμένεται να χαρακτηριστεί αρκετά προσοδοφόρα για τα οικονομικά σου και εξαιρετικά ευνοϊκή για επενδύσεις και οικονομικά πλάνα τα οποία θα συμβάλλουν πολύ περισσότερο στην τόνωση του ηθικού και στη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Στον επαγγελματικό τομέα προχωρούν ολοταχώς θέματα νέων συνεργασιών.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Χαρακτηριστική θα είναι η κίνηση στον εργασιακό χώρο, οι επιδόσεις σου βελτιώνονται, τα πράγματα τρέχουν γρηγορότερα και με δυο λόγια, κερδίζεις το χαμένο χρόνο του Απριλίου, ή αποκαθίσταται μια τάξη που είχε χαθεί για αρκετό διάστημα, από βασικούς τομείς της ζωής σου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο τονίζει τις ερωτικές σου ανάγκες και ο Δίας με τον Ουρανό δίπλα της θα παίξουν μαζί σου μια δύσκολη, αλλά ενδιαφέρουσα παρτίδα. Από εσένα θα κριθεί η κατάκτηση και η επιτυχία σε αυτήν την αναμέτρηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ίσως διανύουμε την πιο ερωτική εβδομάδα της χρονιάς για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Σκορπιέ. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Ταύρου αναμένεται να ενεργοποιήσει για τα καλά τον τομέα της προσωπικής σου ζωής όπου οι αιφνιδιασμοί, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές θα έχουν την τιμητική τους και θα φέρουν τα πάνω κάτω στη σχέση σου. Είναι πολύ πιθανό να τελειώνεις μία σχέση γιατί ερωτεύτηκες ένα νέο πρόσωπο, είτε να ξεκινάς μία νέα σχέση εντελώς ξαφνικά ενώ ήσουν πεπεισμένος ότι θέλεις να μείνεις για καιρό μόνος σου. Πολλά από αυτά που πίστευες ή σχεδίαζες ανατρέπονται αλλά με τρόπο θετικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πίεση και το στρες στα εργασιακά συνεχίζονται ίσως γιατί πρέπει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα είτε και να συνηθίσεις την συνεργασία σου με νέα πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στον οικονομικό τομέα δίνονται σπουδαίες ευκαιρίες για να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια σταθερότητα και σιγουριά.

♐ Τοξότης

Γενικά

Ενδιαφέρουσα είναι η περίοδος, χωρίς να είναι ούτε ήρεμη όμως, ούτε εύκολη. Είναι όμως πολύ πιο ζωντανή από τους προηγούμενους μήνες. Η Άνοιξη προχωρά δυνατά και επεισοδιακά δίνοντάς σου νέες εντυπώσεις και καινούριες εικόνες. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και οι προκλήσεις του πεπρωμένου πληθαίνουν. Χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις τι και πως, νιώθεις εσωτερικά καλύτερα όπως και έχεις την αυτοπεποίθηση ότι μπορείς να πετύχεις γρηγορότερα αυτά που δεν μπορούσες πριν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού είναι βέβαιο ότι ενεργοποιεί την ερωτική σου ζωή και σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό και μάχιμο στον αισθηματικό τομέα όπου βλέπεις αυτό το οποίο επιζητούσες εδώ και καιρό να έρχεται τώρα κοντά σου για να σου προσφέρει μοναδικές στιγμές και ιδιαίτερες συγκινήσεις. Μία μοναδική ερωτική στιγμή αναμένεται να ζήσεις εσύ που έχεις γεννηθεί 1 έως 5 Δεκεμβρίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα πραγματοποιούνται ανακατατάξεις που φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για την πορεία και το μέλλον σου ενώ από αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό με εμπλουτίσεις τις υπηρεσίες σου αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είτε και να αναλάβεις ένα extra επαγγελματικό έργο αν είσαι υπάλληλος. Η τύχη είναι με το μέρος σου και σε βοηθά με κάθε τρόπο να επεκταθείς έστω και αν στα οικονομικά αυτή την περίοδο δεν βλέπεις σπουδαίες μεταβολές.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Ο πλανητικός συνωστισμός στον Ταύρο δίνει έμφαση στην επιχειρηματική σου δραστηριότητα, αλλά και σε σχέσεις αγάπης με ανθρώπους του στενού ή του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Οι πλανητικές όψεις που διαμορφώνονται εξυπηρετούν την κάλυψη των αναγκών σου, βοηθούν την προβολή σου εκεί που θέλεις να φανείς, αλλά δίνουν και την ευκαιρία να πετύχεις κάτι σημαντικό, ή να ψυχαγωγηθείς ουσιαστικά. Στο χέρι σου είναι να αποδείξεις παραγωγικότερος και να ζήσεις δυνατές, ερωτικές στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η απόλυτη ερωτική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ φίλε Αιγόκερε η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ξαφνική ερωτική αναγέννηση ενώ στη συνέχεια η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία αναμένεται να προσφέρει αυτή την μοναδική στιγμή και θα νιώσεις ότι επιτέλους οι τύχη σου άνοιξε στον αισθηματικό τομέα. Πολύ πιο τυχερός θα σταθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί 17 με 19 Ιανουαρίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έκρηξη δημιουργικότητας αναμένεται στα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο αγαπητέ φίλε Αιγόκερε. Οι Ιδέες σου, οι εμπνεύσεις σου καθώς και τα επιχειρηματικά σου σχέδια φαίνεται ότι βαίνουν καλώς αυτή την εβδομάδα και ότι λαμβάνεις ικανοποίηση. Συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα αναμένεται να σου προκαλέσουν κάποιες προσωρινές αμφιβολίες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Τα πράγματα για σένα είναι λίγο αμφίρροπα ή διχασμένα. Πρωτοβουλίες και επιθυμίες που έχεις, οι πρώτες αποδίδουν, οι δεύτερες υλοποιούνται. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και μια περιστασιακή σειρά πιέσεων, ή υποχρεώσεων στον άξονα σπίτι – εργασία που θα σε προβληματίσει πολύ ως προς το τι πρέπει να κάνεις και τι πρέπει να αποφύγεις. Τέλος, γίνεσαι περισσότερο προνοητικός αλλά και προσεκτικός στη διαχείριση των χρημάτων σου για να μην εξανεμιστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αλλάζει η δομή της προσωπικής σου κατάστασης αλλά και της αισθηματικής σου ζωής από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ φίλε Υδροχόε.Μία σχέση είναι πολύ πιθανό να επισημοποιείται ή να παίρνει μία πιο σοβαρή και σταθερή μορφή. Ο φόβος είναι έκδηλος και ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν τα πας πολύ καλά με τη δέσμευση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξάγωνο τις Αφροδίτης με τον Κρόνο αναμένεται να προσφέρει ανακούφιση στα οικονομικά και επίλυση οικονομικών οφειλών μέσα από στήριξη που θα λάβεις. Ησυχάζεις από κάποια ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν στα οικονομικά. Μία σημαντική επαγγελματική πρόταση αναμένεται να αποτελέσει την ευκαιρία σου. Αξιοποίησε το δίκτυο των γνωριμιών σου που θα σε βοηθήσει αυτό το διάστημα βρεις μία λύση σε ζητήματα επαγγελματικά ή οικονομικά.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Περίοδος δράσης, κινήσεων, αλλά και αύξησης μετακινήσεων αυτό το σύντομο διάστημα. Πολλά πράγματα αποκτούν καινούρια υπόσταση, συμπεριφορές ανθρώπων αλλάζουν, όπως και διάφορα προγράμματα ή σχέδια που έχεις κάνει. Μην απογοητεύεσαι από τις αλλαγές αυτές, ξέρω ότι έχεις δοκιμαστεί πολύ πάνω σε αυτό το ζήτημα, αλλά όλα, παρά τη συνεχή μεταβλητότητά τους, αποσκοπούν στο δικό σου καλό, που καθυστερεί ακόμα να φανεί. Δες πιο αισιόδοξα το μέλλον και άντεξε το βάρος της σκιάς του Κρόνου που σταθερά σε συντροφεύει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Περίοδος για φλερτ και για ξαφνικές νέες ερωτικές γνωριμίες που αναμένεται να σε συναρπάσουν και να φέρουν αέρα αλλαγής και ανανέωσης στη ζωή σου αγαπητέ φίλε Ιχθύ. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σε βοηθά να συζητήσεις και να βρεις λύσεις σε θέματα που ταλαιπώρησαν εσένα και τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτάσεις νέων συνεργασιών αλλά και συμφωνίες για την επέκταση της εργασίας σου γίνονται αυτοί την εβδομάδα αγαπητέ φίλε ιχθύ. Αναμένεται να λάβεις κάποιες εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα που θα τονώσουν το ηθικό σου. Το χέρι βρίσκεται διαρκώς στην τσέπη, δυστυχώς δεν μπορείς να κατευνάσεις την καταναλωτική σου μανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ