Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (27/5 - 2/6)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Την Τρίτη στις 28 Μαϊου 2024, ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει την θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ , προσφέροντας μία θετική χροιά στις επικοινωνίες μας, όπου έχουμε την δυνατότητα να εφαρμόσουμε αποφάσεις που θα μπορούν να έχουν μία σταθερή πορεία!

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, μας ωθεί να οργανώσουμε με σταθερότητα και δομή τα σχέδιά μας, να κάνουμε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις μας αλλά και να εφαρμόσουμε σκέψεις και ιδέες που εδώ και καιρό γύριζαν στο μυαλό μας. Είναι μία εξαιρετική όψη για να οργανώσουμε τις εργασίες μας, να βάλουμε σε ένα πρόγραμμα αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Η όψη αυτή, λειτουργεί υποστηρικτικά και για την σταθεροποίηση συμφωνιών καθώς και για να μπορέσουμε να κάνουμε επιλογές, που θα μπορούν να έχουν μία θετική, μόνιμη χροιά σε βάθος χρόνου!

Τα ζώδια που δέχονται επικοινωνιακή εύνοια είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Νέα εβδομάδα με νέες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για το ζώδιο σου αγαπητέ Κριέ. Η σύνοδος Άρη/Χείρωνα στο ζώδιο σου, σε καλεί να δώσεις την δική σου μάχη για να ξεπεράσεις πληγές που στέκονταν τροχοπέδη στην ζωή σου! Η συνάντηση Ερμή/Ουρανού στον Ταύρο φέρνει ξαφνικά μηνύματα και ειδήσεις για τα οικονομικά, η ευρηματικότητά σου θα σε βοηθήσει να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή! Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας από τους Διδύμους αυξάνουν τις ευκαιρίες για μετακινήσεις, γνωριμίες, ταξίδια και εξωστρέφεια

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις το κατάλληλο διάστημα για φλερτ και νέες γνωριμίες, αρκεί να μην βγουν τώρα στην επιφάνεια τα ψυχολογικά συμπλέγματα που σε κάνουν να κοντράρεις και να αντιδράς απέναντι σε έναν νέο έρωτα, επειδή την πάτησες στο παρελθόν! Πες ναι, σε νέες προκλήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα προχωρούν με επιτυχία επαγγελματικά συμφωνητικά, ιδέες και προτάσεις! Στα οικονομικά συντηρείς καλά το εισόδημά σου, έχεις νέα ενδιαφέροντα να ανοίγονται, ενώ χρειάζεται να συγκρατηθείς σε αγορές και στο ρίσκο!

♉ Ταύρος

Γενικά

Ο Ερμής συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα την πορεία του στο ζώδιο σας σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ουρανό! Σταθεροποιείς σχέδια, επιθυμίες και δέχεσαι υποστήριξη από τις φιλίες σου! Δεν παύει όμως να αντιδράς και να επαναστατείς σε όποιον σε καταπιέζει, ενώ είναι φανερό ότι αυτή τη εβδομάδα αλλάζεις αποφάσεις και ανατρέπεις σχέδια, γεγονός που σε απελευθερώνει σημαντικά! Σπουδαία πρόοδος αναμένεται αυτό το διάστημα στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναζητάς κάτι ουσιώδες στον αισθηματικό σου τομέα και δεν έχεις διάθεση για πολλά παιχνίδια και πειραματισμούς! Αξιολογείς κάποιες καταστάσεις, ενώ είναι φανερό ότι αλλάζουν οι σκέψεις, οι διαθέσεις και οι επιθυμίες σου! Κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα με το σύντροφό σου, φαίνεται ότι θα σε εξωθήσουν σε σημαντικές αποφάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ζητήματα εργασιακά και οικονομικά μπαίνουν σε μία πολύ καλύτερη πορεία για σένα αγαπητέ Ταύρε. Αξιοποίησε μικρές ευκαιρίες για να τις κάνεις ακόμα μεγαλύτερες και επικεντρώσου στις νέες προοπτικές που ανοίγονται για την ανάδειξη της καριέρας σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η διάθεσή σου είναι ανάλαφρη, χαλαρή και διανύεις μία περίοδο ανανέωσης φίλε μου Δίδυμε. Έχεις καλωσορίσει την Αφροδίτη και τον Δίας το ζώδιο σου και ανοίγονται όμορφες ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να ανανεωθείς και για να νιώσεις πιο δυνατός και τυχερός από τα γεγονότα που διαμορφώνονται τώρα γύρω σου! Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για σένα, κάνεις τις κούρες ομορφιάς σου ενώ διαμορφώνονται και καλύτερες συνθήκες στον έρωτα και στο χρήμα. Πιο τυχερός είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 21-23 Μάη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας βρίσκεται στα ντουζένια του αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε και σου χαρίζει μοναδικές ευκαιρίες για να επιβεβαιωθείς, αλλά και για να διασκεδάσεις! Αν είσαι ελεύθερος είναι η καλύτερη περίοδο για φλερτ. Αν είσαι σε μία σχέση, ανάβει και πάλι η σπίθα του έρωτά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαφνικές ειδήσεις προκαλούν ένταση στα επαγγελματικά, όμως καταφέρνεις και υπερνικάς τα εμπόδια και αποφασίζεις να κινηθείς λίγο πιο μυστικά ή και παρασκηνιακά! Η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για οικονομικά συμφωνητικά!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Νέα σχέδια έρχονται αυτή την εβδομάδα να σε γεμίσουν με ενθουσιασμό αγαπητέ Καρκίνε, ενώ φαίνεται ότι προχωρούν ευέλικτα ζητήματα σπουδών, εγγράφων, προετοιμασίες για ταξίδια, ενώ η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της. Διακρίνεις πιο δομημένα και συγκροτημένα ποιες είναι οι επιθυμίες σου και ποιοι είναι οι συνοδοιπόροι σου! Η πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων σε εμψυχώνει σημαντικά και σε βοηθά να βρεις λύσεις και σε ζητήματα οικονομικών που σε ταλαιπώρησαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε αναμμένα κάρβουνα είσαι ακόμα στον αισθηματικό τομέα , ίσως αισθάνεσαι ακόμα απογοητευμένος από κάποια γεγονότα που μεσολάβησαν, όμως το πλανητικό σκηνικό σε προτρέπει να βγεις, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο, είτε αν είσαι σε σχέση να εφαρμόσεις μικρές – έξυπνες αλλαγές που θα σε φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα εκνευρισμού συνεχίζεται στα επαγγελματικά, όμως καταφέρνεις και επιβάλεις την θέση σου, την άποψή σου και περνάς τα δικά σου μηνύματα, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου! Δέχεσαι στήριξη και είσαι ιδιαίτερα αγαπητός στην δουλειά σου, μην το ξεχνάς αυτό! Αρκετά ευνοημένος στα οικονομικά θα βρεθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί 22-24 Ιουνίου!

♌ Λέων

Γενικά

Εβδομάδα ανατροπών έρχεται για σένα φίλε Λέοντα, όπου στην πορεία της αλλάζεις σχέδια, στόχους αλλά και κατεύθυνση, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου! Δέχεσαι ξαφνικά νέα που σου φέρνουν τα πάνω – κάτω σε κάποια πράγματα που σχεδίαζες! Οι ευρηματικότητα σου και οι νέες πρωτοποριακές ιδέες σου θα σε βοηθήσουν στην εύρεση λύσης. Η εύνοια σε νέες γνωριμίες, σε βοηθά να είσαι χαρούμενος, αισιόδοξος αλλά και να αλλάζεις παραστάσεις προκειμένου να βρίσκεις και πάλι το κέφι για ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά βρίσκονται σε μία πιο πλεονεκτική περίοδο αυτό το διάστημα, όπου μία επιθυμία αναμένεται να γίνει πράξη, ενώ ένα νέο πάθος φαίνεται ότι έρχεται να ξυπνήσει τον ερωτισμό σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 23-25 Ιουλίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κόντρες και ανατροπές αναμένονται στα επαγγελματικά ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 14-16 Αυγούστου όπου η εβδομάδα είναι απαιτητική και αιφνιδιαστική! Στον οικονομικό τομέα το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου σε στηρίζει σημαντικά στην διατήρηση των κεκτημένων!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Παρθένε αναμένεται να λάβεις ευχάριστες ειδήσεις, όμορφες προτάσεις, ενώ θα υπάρξουν και συναντήσεις έκπληξη που θα φέρουν ανανέωση στην ζωή σου! Το διάστημα είναι ιδανικό για προγραμματισμό σε ταξίδια, νομικά, επέκταση γνώσεων ενώ δεν λείπουν και οι επαγγελματικές ευκαιρίες που σε βοηθούν να αναρριχηθείς και να κατακτήσεις τους στόχους σου! Ανακτάς το φιλόδοξο πνεύμα σου και είσαι πιο οργανωμένος και «ετοιμοπόλεμος» για να πετύχεις καλύτερες συνθήκες για το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά τυχερός στα αισθηματικά σου είσαι αυτή την εβδομάδα εσύ Παρθένε μου που έχεις γεννηθεί 15-17 Σεπτεμβρίου όπου οι ξαφνικές γνωριμίες, ή τα απρόσμενα ερωτικά καλέσματα έρχονται για να σου προσφέρουν ένα νέο κύκλο εμπειριών στον τομέα των σχέσεων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις το καλύτερο στάδιο για τα επαγγελματικά σου, ενάρξεις που γίνονται τώρα αναμένεται να σε ενδυναμώσουν και να σε βοηθήσουν να κατακτήσεις μεγάλους στόχους για την πορεία της καριέρας σου! Στα οικονομικά για την ώρα δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα αγαπητέ μου Ζυγέ, φέρνει ένα προσωρινό κύμα έντασης στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και αισθάνεσαι κάπως απογοητευμένος από γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί, που συνεχίζουν να ασκούν επιρροή στο παρόν σου, ιδιαίτερα για σένα που είσαι γεννημένος 12-15 Οκτωβρίου! Ξαφνικά μαντάτα στα οικονομικά αναμένεται να προκαλέσουν ταραχή, η ψυχραιμία και οι συγκροτημένες, οργανωμένες κινήσεις σου θα σε βοηθήσουν στην άμεση λύση! Τυχερός στον έρωτα αλλά και με νέες ευχάριστες προοπτικές είσαι εσύ που γεννήθηκες 23-25 Σεπτεμβρίου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας αποτελεί μία νέα πρόκληση που σε συναρπάζει, ανοίγει το μυαλό σου, καθαρίζει το τοπίο από κάθε τι που σε απογοήτευε και εντέλει διαγράφεις το παρελθόν και κάνεις μία νέα αρχή! Αναγνωρίζεις ότι αξίζεις πολλά και ίσως το τελευταίο διάστημα έδινες μεγάλη βαρύτητα σε ανθρώπους που δεν το εκτίμησαν! Ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και κοιτάς μπροστά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κόντρες στα επαγγελματικά είναι υπαρκτές, μην «τσιμπάς» από απότομες συμπεριφορές συνεργατών. Το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου σε βοηθά αυτή την εβδομάδα να συντονίσεις το πρόγραμμα και τις προτεραιότητές σου! Προσοχή στα οικονομικά και μην αφήνεις εκτεθειμένες τις υποχρεώσεις σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα Σκορπιέ μου, εκνευρίζεσαι από την συμπεριφορά και από τα λόγια ανθρώπων που συνδέεσαι στενά, βλέπεις κάποιες σχέσεις σου να αλλάζουν δομή, ενώ επικεντρώνεσαι ουσιαστικά και σταθερά, μόνο σε ότι σε βοηθά να περνάς ποιοτικά και χαλαρά! Ζητήματα εργασίας και φυσικής κατάστασης τα επιμελείσαι και τα λύνεις. Το πορτοφόλι αρχίζει να γεμίζει και αυτό σου δίνει θάρρος και δύναμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή γεμίζει με πάθος, ένταση, όμως δεν λαμβάνεις τις σταθερές απαντήσεις ή την επιβεβαίωση που θα ήθελες, έτσι μπορεί να παρασυρθείς στην ζήλεια, και να πιέσεις ή και να απομακρύνεις άθελά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση! Μην παραξενευτείς αν ο σύντροφός σου αυτή την εβδομάδα περνά κάποιες κρίσεις ανεξαρτησίας και κάνει «δηλώσεις» που δεν θα σου αρέσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κουράζεσαι στην δουλειά και αγχώνεσαι, γιατί θέλεις να είσαι τέλειος σε όλα και προσπαθείς με υπεραναλυτικότητα και συνέπεια να τα προλάβεις, λειτουργώντας αρκετά συγκεντρωτικά! Στα οικονομικά αναμένεται άνοδος και άνθιση!

♐ Τοξότης

Γενικά

Βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση και αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη, αφού η παρουσία του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο των Διδύμων αναμένεται να φέρει μεγάλη ανανέωση στον τομέα των σχέσεων σου! Κάνεις νέες συνεργασίες, έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους, αλλά και ανταλλάσσεις λόγια που βλέπεις μετά από λίγο να γίνονται πράξεις και αυτό σε χαροποιεί! Ξαφνικές αλλαγές στο εργασιακό πρόγραμμα σε γεμίζουν με στρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις την χρυσή εποχή στα αισθηματικά σου φίλε μου Τοξότη, όπου η πολυπόθητη στιγμή για να βρεις τον άνθρωπο σου και να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος, είναι εδώ! Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να λάβεις μία μορφή συναισθηματικής επιβεβαίωσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά έρχονται τα πάνω κάτω αυτή την εβδομάδα, αλλάζουν προγράμματα, προτεραιότητες και σε πιάνει εκνευρισμός, τίποτα δεν μπορεί όμως να επηρεάσει την προοπτική της εργασίας σου! Νέες συνεργασίες, είναι πολλά υποσχόμενες, δώσε την δέουσα προσοχή σε προτάσεις που θα σου γίνουν! Στα οικονομικά για την ώρα δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θέλεις να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, την καθημερινότητά σου, να αφιερώσεις χρόνο σε σένα και να πάρεις τις αποφάσεις εκείνες που θα φέρουν περισσότερη ζωντάνια και δημιουργικότητα στην ζωή σου! Η εργασία σου μπαίνει σε καλύτερη πορεία και βελτιώνονται οι συνθήκες, γεγονός που σε βοηθά να νιώθεις πιο δυνατός και οικονομικά! Αυτή την εβδομάδα όμως, λαμβάνεις και κάποια χαρούμενα νέα από τα παιδιά σου ή τον ερωτικό σύντροφο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει την αιφνίδια ερωτική γνωριμία που αναζητάς, ή μία συνάντηση έκπληξη που περίμενες εδώ και καιρό. Τα ερωτικά καλέσματα της περιόδου είναι άκρως αναζωογονητικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολυαστρία στους Διδύμους ευνοεί ιδιαίτερα συμφωνίες, επαφές, επικοινωνίες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της εργασίας και των οικονομικών σου! Αξιοποίησε τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου, για να δεις άνοδο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Ανήκεις στα ζώδια που έχεις να περάσεις μία εκπληκτική εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε. Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο ριζικών αλλαγών ζωής, όπου εσύ ο ίδιος σταδιακά θα νιώσεις ότι τα πάντα αναμορφώνονται γύρω σου! Αλλάζεις σπίτι, δουλειά, γίνονται ανακατατάξεις στο σπίτι και στην οικογένεια, μα το πιο σημαντικό είναι ότι δραπετεύεις από το παρελθόν και από ότι σε καταπίεζε! Μην ξεσπάς (ιδιαίτερα την Παρασκευή) στα αγαπημένα σου πρόσωπα, κανείς δεν προσπαθεί να σε ελέγξει ή να σε συγκρατήσει, μερικές συμβουλές είναι για το καλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας κινούνται στο ζώδιο των Διδύμων βλέπεις τον ερωτικό τομέα να ανοίγει και να βρίσκεται στα καλύτερα του! Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να ζήσεις ένα νέο φλερτ που θα εξελιχθεί σε μοναδικό πάθος! Μία νέα σχέση φαίνεται τώρα να γεννιέται και σου αλλάζει άρδην πολλά από όσα πίστευες ή σχεδίαζες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες δημιουργικές προτάσεις και στήριξη στα επαγγελματικά θα σε βοηθήσουν αυτή την εβδομάδα να ησυχάσεις και να δεις πιο θετικά τα πράγματα γύρω σου! Στα οικονομικά δέχεσαι στήριξη από την οικογένεια, ενώ μία συμβουλή ή ένα έγγραφο που θα λάβεις, θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάποια εκκρεμότητά σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου φέρνει ξαφνικές ειδήσεις, προτάσεις, συναντήσεις που θα αποτελέσουν για σένα την έκπληξη της εποχής! Καταλήγεις οριστικά σε αποφάσεις, συμφωνίες, υπογράφεις έγγραφα ή λαμβάνεις μία είδηση που σου δίνει σιγουριά! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, μπαίνουν σε μία σειρά και ησυχάζεις. Η ανησυχία για τα οικονομικά είναι έντονη, ενώ οι συνθήκες σε αναγκάζουν να δεις πιο σοβαρά, ότι τον τελευταίο καιρό έχασες ευκαιρίες από φόβο και αδυναμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναθέρμανση μίας παρελθοντικής σχέσης φέρνει αυτή η περίοδος στην ζωή σου και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να βρείτε από κοινού κάποιες λύσεις. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας αναζητάς από την «κάβα» του παρελθόντος, τον έρωτα εκείνο που έληξε άδοξα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να προχωρήσεις σε επαγγελματικά συμφωνητικά ή για να δώσεις τα χέρια για μία νέα δουλειά! Οι κινήσεις που κάνεις για την πρόοδο των οικονομικών σου σύντομα θα αποφέρουν καρπούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ