Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (20/5 - 26/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Από τις 23 Μαΐου ως τις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους προσδίδοντάς μας μία πιο παιχνιδιάρα διάθεση, μα και πιο διπλωματική στάση! Αυτοί που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, σε κάθε τομέα της ζωής τους ενώ στα προσωπικά βρίσκουν τύχη οι Υδροχόοι, οι Λέοντες και οι Ιχθείς. Η διέλευση αυτή μπορεί να δώσει θετικές οικονομικές κι επαγγελματικές εξελίξεις στους Παρθένους, τους Ταύρους και τους Σκορπιούς.

Στις 25 Μαΐου σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, επομένως το 1ο δεκαήμερο του Διδύμου, του Υδροχόου, του Λέοντα και του Τοξότη μπορούν να απολαύσουν παθιασμένες ερωτικές στιγμές ή οικονομική άνοδο. Στις 4 Ιουνίου το εξάγωνο της θεάς της ομορφιάς με το Βόρειο Δεσμό, βοηθά τους Κριούς, τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου να έχουν δυνατές γνωριμίες ή εξελίξεις σε θέματα οικονομικών κι αισθηματικών.

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν κοντά στις 8 Ιουνίου, όπου κορυφώνεται το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου. Πιθανολογούνται απογοητεύσεις στα εργασιακά ή τα προσωπικά τους. Κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να περιμένουν και στις 17 Ιουνίου τα 3α δεκαήμερα των παραπάνω ζωδίων με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, λίγο πριν παρατήσει τους Διδύμους και προχωρήσει στον Καρκίνο!

♈ Κριός

Γενικά

Η Πανσέληνος της προσεχούς Τετάρτης αλλάζει το κλίμα της καθημερινότητάς σου και δίνει έμφαση, ίσως και λίγη υπερβολή στις εκφράσεις των άλλων και στα γεγονότα που θα προκύψουν. Ο Άρης συνεχίζει να είναι παρών στο ζώδιό σου, αλλά ο Ερμής έχει περάσει στον Ταύρο και σε σχέση με την Αφροδίτη που προηγείται εκεί, βοηθούν αρκετά στην κάλυψη των οικονομικών σου υποχρεώσεων. Ο Μάιος εκφράζει μια νέα εκδοχή σε αυτό το χρονικό περιθώριο, διευκολύνοντάς σε περισσότερο, είτε να συμφωνήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, είτε να κατακτήσεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σημαντική εβδομάδα για να υπάρξει αυτή η αλλαγή και η ανανέωση που περιμένεις στα αισθηματικά σου! Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και προσφέρει ευκαιρίες για φλερτ, ερωτικές περιπέτειες, νέες γνωριμίες αλλά και για να μπορέσει να υπάρχει ένα πιο παιχνιδιάρικο κλίμα στη αισθηματική ζωή! Όλα αυτά θα ενταθούν ακόμα περισσότερο καθώς στο τέλος της εβδομάδας θα περάσει και ο ευεργέτης Δίας στο ζώδιο των Διδύμων και … ποιος σε πιάνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Ο Άρης από το ζώδιο σου, σε παρακινεί να δώσεις τον δικό σου αγώνα για να πετύχεις και να ολοκληρώσεις επαγγελματικά πλάνα και η εβδομάδα είναι τυχερή γιατί φαίνεται ότι μπαίνουν σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεις που σου αποφέρουν και κέρδος! Πιο τυχερός αυτή την εβδομάδα θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί 21-25 Μαρτίου αλλά και 17-20 Απριλίου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η Πανσέληνος της προσεχούς Τετάρτης στην αρχή του άξονα Διδύμων – Τοξότη, δίνει μια προοπτική για την καλύτερη κάλυψη των συναισθηματικών ή των οικονομικών σου αναγκών ή απαιτήσεων. Ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιό σου ενώ η Αφροδίτη ετοιμάζεται να αποχωρήσει. Ό, τι ξεκίνησες τώρα μπορείς να το προχωρήσεις ή να το εξελίξεις. Βασικό στοιχείο για να κερδίσεις πόντους παντού είναι η αξιοποίηση των επικοινωνιακών σου δυνατοτήτων και η ευελιξία που θα αναπτύξεις. Η Πανσέληνος του Μαΐου μπορεί να είναι καταναλωτική σε ενέργεια αλλά θα σε βοηθήσει να διακριθείς εκεί που θέλεις και να βγεις νικητής σε ανταγωνισμούς, συναγωνισμούς και σε κάθε λογής «κούρσα» ταχύτητας που θέλεις να συμμετάσχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας αποχωρούν σταδιακά από το ζώδιο σου, αλλά βρίσκονται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα υλοποιούνται σχέδια, επιθυμίες και ενδυναμώνεται μία σχέση σου φίλε μου Ταύρε. Παράλληλα καταφέρνεις να πετύχεις στόχους που αφορούν τον ερωτικό τομέα και ξυπνά περισσότερο το πάθος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις στην χρυσή εποχή των οικονομικών σου και άμεση βελτίωση θα δεις εσύ που έχεις γεννηθεί 21-25 Απριλίου όπου η εβδομάδα δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να γεμίσει το πορτοφόλι σου! Στα επαγγελματικά οι συνθήκες σε ευνοούν να κινηθείς λίγο πιο μυστικά και παρασκηνιακά για να υλοποιήσεις στόχους!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου με τον Τοξότη σε βγάζει στην πρώτη γραμμή, σε βοηθά να επιταχύνεις το βήμα σου εκεί που έχεις καθυστερήσει και, τέλος, φέρνει νέες αλλαγές, ευχάριστες οι περισσότερες, σε τομείς όπως τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, βρίσκεται στον Ταύρο και αυτό θα βοηθήσει να γίνεις περισσότερο πρακτικός και σκόπιμος στη δραστηριότητα και στην επικοινωνία που θα αναπτύξεις, καταφέρνοντας να έχεις οφέλη κυρίως πρακτικά. Όσοι έχετε τα γενέθλιά σας αυτές τις μέρες, να ξέρετε ότι αρχίζει μια καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα περίοδος που θα αλλάξει αισθητά τη ζωή σας, μερικούς μήνες αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα γενέθλιά σου ξεκινούν, με την Αφροδίτη αλλά και τον Δία να εισέρχονται στο δικό σου ζώδιο, προσφέροντας τύχη, εύνοια, και ευκαιρίες για να περάσεις καλά αλλά και να επαναφέρεις τον ενθουσιασμό σου και το κέφι σου για ζωή! Έλκεις κοντά σου αυτό που θέλεις, ενώ η Πανσέληνος της Πέμπτης φέρνει μία ερωτική εξέλιξη που σε συναρπάζει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 21-25 Μαΐου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέχρι και την Τετάρτη λαμβάνεις κάποια νέα που σε χαροποιούν τα επαγγελματικά και σε βοηθούν να εκπληρώσεις τα σχέδιά σου και να ανταμειφθείς για κάτι που έχεις δουλέψει εδώ και καιρό! Σταδιακά ανακτάς την δημιουργικότητά σου και ανοίγονται προοπτικές για να κάνεις βήματα που θα φέρουν καλό κέρδος στα χέρια σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αλλάζει το κλίμα των ημερών που ακολουθούν εξαιτίας της προσεχούς Πανσελήνου. Πληθαίνουν τα αναπάντεχα περιστατικά. Για λίγο θα ζαλιστείς, ή θα τα χάσεις μέσα στην πληθώρα των γεγονότων, γι' αυτό κράτησε στην προτεραιότητά σου σταθερά τι σε αφορά και τι δεν είναι τόσο απαραίτητο να γίνει τώρα. Κινήσου οργανωμένα και συστηματικά και μην διασπάσαι σε συναναστροφές και σε λόγια που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα. Έλεγξε τι λες και τι ανακοινώνεις και προσπάθησε να μην αποκαλυφθεί ένα μυστικό που διατηρείς και αφορά στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρυφές, μυστικές σχέσεις ιντριγκάρουν το πάθος και σε ξυπνούν από το λήθαργο φίλε μου Καρκίνε. Ίσως όμως και εσύ δεν θέλεις ακόμα να ομολογήσεις τα συναισθήματα που αναδύονται μέσα σου! Σε μία άκρως τυχερή για τον έρωτα εβδομάδα, είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 18-22 Ιουλίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η παρουσία του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο των Διδύμων, θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων στα επαγγελματικά αλλά θα καταφέρεις να λάβεις και κάποια χρήματα έξτρα, μέσω από ευκαιρίες που θα σου δοθούν σταδιακά! Ο Άρης από τον Κριό προκαλεί νευρικότητα στα επαγγελματικά ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 5-10 Ιουλίου!

♌ Λέων

Γενικά

Η Πανσέληνος της προσεχούς Τετάρτης σε βοηθά να βρεις λύσεις, να αποφύγεις κάποιες πιέσεις και από κάποια πρόσφατα αδιέξοδα. Προχωρώντας οι μέρες του Μαΐου σου δίνουν εναλλακτικές. Σε βοηθούν να κάνεις δεύτερες σκέψεις για θέματα που αμφιταλαντεύεσαι, καθώς και να αναβάλλεις σκέψεις για έργα και σχέδια για τα οποία δεν έχεις κατασταλάξει. Από την άλλη, η επικοινωνία και οι συνεργασίες φαίνεται να αποδίδουν καλύτερα. Οι δυσκολίες στα αισθηματικά σου αρχίζουν να υποχωρούν. Αυξάνει αρκετά η ψυχαγωγία με την προτροπή ή τις προσκλήσεις τρίτων. Όσοι έχεις να δώσεις εξετάσεις ή να απολογηθείς κάπου για κάτι, το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε επιτέλους ο καιρός να βγάλεις το κουστουμάκι σου ή το ταγέρ σου, να αρχίζεις να φοράς τα καλοκαιρινά σου , ανανεώνοντας τον εαυτό σου, αλλά αλλάζοντας και την διάθεσή σου, που σίγουρα από αυτή την εβδομάδα αρχίζεις να γίνεσαι πιο εξωστρεφής, κοινωνικός, αναγνωρίζοντας ότι έχει έρθει η ώρα να διασκεδάσεις ή και να φλερτάρεις! Η Πανσέληνος στον Τοξότη αναμένεται να φέρει πικάντικες ερωτικές εξελίξεις, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 23-25 Ιουλίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και το Δίας, αποχωρούν από το ζώδιο του Ταύρου, όμως σε βοηθούν σημαντικά να εδραιώσεις μία καλύτερη επαγγελματική θέση και να επιτύχεις σε στόχους και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η εβδομάδα που ακολουθεί θα έχει και για εσένα ένταση, λόγω της Πανσελήνου της προσεχούς Τετάρτης. Θα προκύψουν νέα ενδιαφέροντα και υποχρεώσεις τόσο στο χώρο του σπιτιού όσο και της δουλειάς σου. Ο Ερμής θα σε βοηθήσει στις διεκπεραιώσεις των υποχρεώσεων και στη μεγαλύτερη έγκριση της αποδοχής των άλλων. Μην αφήνεις το χρόνο να φύγει αναξιοποίητος και μην «κολλάς» σε λεπτομέρειες που κλέβουν το χρόνο σου. Ξεπέρασε τις δυσκολίες και τους περιορισμούς που έχεις και κάνε σχέδια με επίκεντρο τον προσεχή Ιούλιο. Αναζήτησε ανθρώπους και φίλους που σε αγαπούν και σε καταλαβαίνουν και ζήτησε την ηθική ή την πρακτική τους βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ερωτική επιθυμία γίνεται πραγματικότητα αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 28-22 Σεπτεμβρίου όπου ρομαντζάρεις και απολαμβάνεις στιγμές! Γενικότερα όμως, για σένα που είσαι Παρθένος οποιασδήποτε άλλης ημερομηνίες, η εβδομάδα θα φέρει νευρικότητα και έντονο πάθος , προσοχή στις εκρήξεις ζήλειας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καθώς παρατηρούμε να περνά ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας στους Διδύμους μπαίνεις σιγά – σιγά στην δική σου εποχή άνθισης τον επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Ανοίγονται πολύ καλές ευκαιρίες που θα προσφέρουν καρπούς λίγο αργότερα!

♎ Ζυγός

Γενικά

Η Πανσέληνος της προσεχούς Τετάρτης στο ζώδιο των Διδύμων ανοίγει τα φτερά της χαράς και της φαντασίας. Αλλάζει τη διάθεσή σου και σε ωθεί σε πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις, αλλά και σε λύσεις προβλημάτων που υπάρχουν. Γίνεται πιο αισθητός ο ανεφοδιασμός, τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά, και τα γεγονότα μαζί με την καθημερινότητα αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το διάστημα αυτό είναι προάγγελος ενός ακόμα καλύτερου που θα ακολουθήσει τον επόμενο μήνα. Βέβαια, ο Άρης παραμένει στον Κριό, διατηρώντας συχνά την κατάσταση των σχέσεών σου σε εμπόλεμη φάση ή έντονα ανταγωνιστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε μία συναρπαστική περίοδο για τα αισθηματικά σου μπαίνεις αυτή την εβδομάδα φίλε Ζυγέ, καθώς παρατηρούμε την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Ζυγού, προσφέροντας αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά και ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες ερωτικές εμπειρίες. Όλο αυτό θα οξυνθεί ακόμα περισσότερο από τα τέλη της εβδομάδας που θα περάσει και ο Δίας σε αυτό το ζώδιο !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λαμβάνεις ευχάριστα νέα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και μπορώ να πω ότι κατά κάποιο τρόπο δικαιώνεσαι για τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα φίλε Ζυγέ! Κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, είναι αναμενόμενες.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν αλλάζουν το κλίμα καθώς σε βοηθούν περισσότερο πρακτικά και επικοινωνιακά. Κάποια περιστατικά έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα. Ο Ερμής στο Ταύρο συμβάλλει σε βελτίωση των συνεργασιών και των συνεννοήσεων εκείνων που δεν απέδωσαν μέχρι σήμερα. Η Αφροδίτη, φεύγοντας από τον Ταύρο, σου δίνει ένα δώρο ή μια απρόσμενη χαρά. Για άλλους θα είναι ερωτική και για άλλους θα είναι πρακτική. Καλό θα είναι να είσαι συγκροτημένος, να ελέγχεις συναισθήματα και αντιδράσεις, αλλά και να προσαρμόζεσαι γρήγορα σε οτιδήποτε καλό εκτυλίσσεται γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέχρι και την Τετάρτη, πραγματοποιείται κάτι που το ήθελες εδώ και αρκετό καιρό στα αισθηματικά σου φίλε μου Σκορπιέ, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 18-22 Νοεμβρίου, όπου δέχεσαι τις καλύτερες δυνατές επιρροές για να βρεθείς στην αγκαλιά του έρωτα που πάντα περίμενες! Η παρουσία του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Δία στους Διδύμους, αναμένεται να φουντώσει το πάθος και τον ερωτισμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακοί ρυθμοί είναι έντονο και σε αγχώνουν, προχωρούν επιτυχώς θέματα επαγγελματικών συνεργασιών και δέχεσαι χαρούμενες προτάσεις από το περιβάλλον σου! Κάποια έξοδα που θα κάνεις, θα είναι ψυχαγωγίας και θα τα απολαύσεις!

♐ Τοξότης

Γενικά

Σημαντικές αλλά και κουραστικές οι μέρες της εβδομάδας που ακολουθεί. Βασικός λόγος γι' αυτό είναι η επικείμενη Πανσέληνος της προσεχούς Τετάρτης που πραγματοποιείται στον άξονά σου με τους Διδύμους. Κάποιες υποθέσεις παίρνουν μια νέα τροπή. Μερικές σχέσεις αλλάζουν κλίμα, αλλά και ένα ρεύμα συμπτώσεων σε βοηθά να κάνεις μια νέα ανακάλυψη. Μην παραμελείς τις πάγιες υποχρεώσεις σου και κυρίως μην παρασύρεσαι από υποθέσεις που είναι ενδιαφέρουσες, αλλά ενδεχομένως να μη σε συμφέρει να ενδώσεις σε αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου, η οποία φέρνει την κορύφωση όμορφων εξελίξεων στην αισθηματική σου ζωή και δίνει και το «μαρς» για νέες ερωτικές περιπέτειες που θα ενεργοποιήσουν για τα καλά τον τομέα του έρωτα το επόμενο διάστημα! Η παρουσία του Δία στους Διδύμους θα ανοίξει σταδιακά έναν νέο ελπιδοφόρο κύκλο για τον τομέα των σχέσεων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τελικά δεν πήγανε χαμένες οι προσπάθειές σου και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσαι έντονο αυτό το διάστημα φίλε μου Τοξότη! Ξαλαφρώνεις από την διευθέτηση μίας επαγγελματικής υπόθεσης, και παίρνεις τα πάνω σου και οικονομικά! Νέες συνεργασίες είναι πολλά υποσχόμενες για ένα καλύτερο αύριο στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Οι μέρες που ακολουθούν είναι περίεργες, χωρίς να είναι κακές. Απλά το κλίμα που επικρατεί δεν ταιριάζει στη δική σου ιδιοσυγκρασία. Δες καλύτερα αυτά που σε συμφέρουν και όχι αυτά που σου αρέσουν. Παράλληλα, θα παρατηρηθεί μια αναστάτωση στην εργασία. Αντιμετώπισέ την ψύχραιμα. Το θέμα είναι πόσο έξυπνα θα διαχειριστείς το όλο ζήτημα και πόσο λιγότερο θα εκτεθείς σε αυτό. Στο μεταξύ, αισθηματικά εισπράττεις μια καλύτερη ανταπόκριση και συμπεριφορά από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία άκρως ερωτική εβδομάδα αναμένεται, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 15-19 Ιανουαρίου όπου βρίσκεσαι στα καλύτερά σου! Προσοχή στην νευρικότητα και την παρορμητικότητα αν έχεις γεννηθεί 5-10 Ιανουαρίου όπου κάποια καβγαδάκια με το ταίρι σου είναι αναμενόμενα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντική οικονομική ενδυνάμωση θα έχεις αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί 22-25 Δεκεμβρίου, όπου δέχεσαι στήριξη και προχωρεί μία επαγγελματική υπόθεση που θα σου αποφέρει καλύτερες οικονομικές συνθήκες! Στην εργασία σου, γίνονται αναπροσαρμογές που θα είναι προς όφελός σου!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23 Μαΐου ανοίγει μια πόρτα για σένα. Μπορεί να αναφέρεται στα επιχειρηματικά ή στα ψυχαγωγικά θέματα. Μπορεί ακόμα να αναφέρεται και στα αισθηματικά σου. Αναμφίβολα θα υπάρχει νευρικότητα τις επόμενες μέρες και αρκετή φασαρία στο περιβάλλον που κινείσαι. Ο Ερμής στον Ταύρο τονίζει τις ανησυχίες και τις ιδιοτροπίες σου και σε υποχρεώνει να ανεχτείς κάποιους ανθρώπους, είτε τους αποδέχεσαι είτε όχι! Η παραμονή του Άρη στον Κριό συνεχίζει να σε βοηθά στις καθημερινές σου δραστηριότητες, στην πραγματοποίηση ταξιδιών και στην εξέλιξη νέων συνεργασιών. Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να ασκεί κριτική απέναντί σου και φαίνεται ότι αυτό σε εκνευρίζει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία εβδομάδα που θα φουντώσει για τα καλά την προσμονή αλλά και τις θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου φίλε μου Δίδυμε. Ήδη σταδιακά από την Πέμπτη δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να φουντώσει το πάθος στην αισθηματική σου ζωή είτε για να πάρει μία σχέση σου πιο ουσιώδη και σταθερή μορφή! Μπορώ να πω ότι θα βρεθείς σε μία περίοδο ουσιαστικής ερωτικής αναγέννησης !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σιγουρεύεσαι επαγγελματικά και οικονομικά και λαμβάνεις χρήματα στα χέρια σου που σε ανακουφίζουν και σου δίνουν δύναμη και σιγουριά! Η επινοητικότητά σου και οι γρήγορες αποφάσεις σου θα σε βοηθήσουν να ελιχθείς έξυπνα σε αυτή την κρίσιμη εποχή!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Είσαι από εκείνους που η Πανσέληνος του Μαΐου θα σε πιέσει ή θα σε δυσκολέψει. Εξαρτάται από την κάθε περίπτωση. Η δυσαρμονία που σχηματίζει με το ζώδιό σου φαίνεται ότι φέρνει μερικά εμπόδια ή σε κρατάει για λίγο σε ένα αδιέξοδο. Όλα αποκτούν ένταση γύρω από το στενό περιβάλλον ή τη δουλειά σου. Τα περισσότερα γεγονότα που θα βιώσεις αυτήν την εβδομάδα αφορούν κυρίως αυτούς τους τομείς και πρέπει να προσέξεις. Παράλληλα, κράτησε τις δέουσες αποστάσεις από ό,τι μπορεί να δημιουργήσει κρίσεις στην καθημερινότητά σου. Αισθηματικά, δες πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις που σε αφορούν και απόφυγε να κρατήσεις αρνητική στάση στις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σχέση από το παρελθόν φαίνεται ότι αναζωπυρώνονται και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις μία επιθυμία σου να γίνεται πραγματικότητα στα αισθηματικά! Η εβδομάδα μπορεί να σε ωθήσει να πάρεις την απόφαση ή να δεχθείς την πρόταση για μία συμβίωση, συγκατοίκηση ή ακόμα και για γάμο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα μεγάλο επαγγελματικό σχέδιο γίνεται πράξη ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17-19 Μαρτίου όπου οι μέρες είναι εξαιρετικές για να λάβεις την είδηση που περιμένεις εδώ και καιρό και να προχωρήσεις μπροστά τα πλάνα σου με απόλυτη επιτυχία! Στα οικονομικά ακόμα οι συνθήκες ζορίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ