Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπαίθρια Θεία Λειτουργία την Κυριακή στο Βήμα - Ποιες ενορίες δεν θα λειτουργήσουν


Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον ιερό χώρο του «Βήματος» του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια θα τελεσθεί υπαιθρίως η καθιερωμένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (7.00-10.30 π.μ.) ιερουργούντος του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος για την έναρξη των επετειακών «Λ΄ Παυλείων».

Ως εκ τούτου, το πρωί της Κυριακής δεν θα λειτουργήσουν η ενορία της Μητροπόλεως, του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος (παρεκκλήσια Αγίου Σπυρίδωνος και Αγίου Στεφάνου), του Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης, της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Τιμοθέου.

4 σχόλια:

  1. Ρε ξεδιάντροπο παπαδαριο τους ηλικιωμένουςπιυ εκκλησιάζονται στις ενορίες τους και που δεν μπορούν να περπατήσουν και να πάνε στο βήμα του αποστόλου παύλου δεν τους σκέφτεται κανείς; Κλείνουν ναούς; Πάτε καλά Ταλιμπάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι μίσος βγάζεις; Δεν έχεις κλείσει ακόμη ραντεβού;

      Διαγραφή
  2. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να σωπαινεις γιατί ξεστομίζεις ανοησίες, ότι πιο αξιόλογο έχει να καυχάται ο νόμος Ημαθίας είναι το εκκλησιαστικο κομμάτι και τα Παυλεια που ο Σεβασμιωτατος μητροπολιτης μας κάθε έτος αγωνίζεται για αυτά με σκοπό να αναδείξει την πόλη της Βέροιας και να δώσει ζωή στον Νόμο μιας και όλοι οι υπόλοιποι αδιαφορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τέλεια με το Βήμα Αποστόλου Παύλου, αλλά πρόσβαση στα ΑμΕΑ και σε όσους έχουν προβλήματα κίνησης δεν έχει...
    Και ο Σεβασμιώτατος δεν ακούγεται, μόνο για τη Μακεδονία (και καλά κάνει), αλλά και τα ΑμΕΑ κλπ ;
    Δικαιούνται το ίδιο και αυτά.
    Με κάθε σεβασμό αλλά ήρθε η ώρα κατι να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ