Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «Βασίλισσα» είναι ζωντανή - Θα παίξει στην ΕΠΣ, αλλά με επαγγελματικό επίπεδο

Όλα όσα ειπώθηκαν στην χθεσινή συνάντηση - Τι δήλωσε ο Αγάπιος Αναστασιάδης

Στο ξενοδοχείο “Αιγές” πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (17/5) ενημερωτική εκδήλωση του ΝΠΣ Βέροια με θέματα τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας του συλλόγου. 

Η εκδήλωσε χωρίστηκε σε δύο σκέλη, με το πρώτο να αφορά το παρελθόν και το δεύτερο το μέλλον. Στο γενικότερο πλαίσιο, φαίνεται ότι ήταν μια ενέργεια που χρειαζόταν για να αποσυμφορηθεί η αγωνία του φίλαθλου κοινού της ομάδας, μετά από έναν ιστορικό υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, την εκδήλωση προλόγισε ο Τεχνικός Διευθυντής του ΝΠΣ, Μανώλης Γιοβανόπουλος παρουσιάζοντας το σκεπτικό της συνάντησης που είχε κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα.


“Έχουμε ανάγκη για υποστήριξη”

Άμεσα έλαβε τον λόγο ο Πρόεδρος Αγάπιος Αναστασιάδης, ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό της προεδρίας του τονίζοντας ότι δεν ανέλαβε για προσωπική διαφήμιση, ενώ κρίνει ότι ο βασικός λόγος που η ομάδα κατέληξε στα τοπικά είναι οι προσδοκίες στις οποίες δεν ανταποκρίθηκαν οι άνθρωποι που ανέλαβαν να σηκώσουν το βάρος τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. 

Στο σημείο αυτό, συμπλήρωσε ο κ. Γιοβανόπουλος τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το εγχείρημα, με τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια, τη λανθασμένη ενημέρωση από την προηγούμενη προσωρινή διοίκηση, αλλά και το γηπεδικό ζήτημα που δημιούργησε, εκτός των άλλων, και οικονομικές ζημιές.

Το πάνελ, στο οποίο συμμετείχε υποστηρικτικά και η νομικός σύμβουλος Σοφία Ζεϊμπέκη, ήταν ανοιχτό καθόλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης σε ερωτήσεις, οι οποίες φυσικά και απαντήθηκαν ανοιχτά, με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν ενεργά στις ερωταπαντήσεις.

Όσον αφορά τα διοικητικά της ομάδας, όπως τόνισε ο κ. Αναστασιάδης, προβλέπεται 7μελές ΔΣ, το οποίο υπάρχει, ωστόσο επιθυμία είναι να πλαισιωθεί ή να αντικατασταθεί από ενεργότερα μέλη, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να εμπλακούν διοικητικά. Μάλιστα, τονίστηκε ότι υπάρχει ανάγκη για υποστήριξη, με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο.


“Θα δουλέψουμε σε επαγγελματικό επίπεδο”

Σχετικά με τα πλάνα της διοίκησης, προτεραίοτητα είναι η εξεύρεση του ιδανικού προπονητή, ο οποίος αρχικά θα οργανώσει κάποια δοκιμαστικά και στη συνέχεια θα κάνει τις απαραίτητες επιλογές με προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Προέδρου, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι και είναι θετικοί στο να παραμείνουν, εφόσον το θέλει και ο νέος προπονητής.

Στόχος φυσικά και είναι ο πρωταθλητισμός, η άμεση επιστροφή στη Γ’ Εθνική και η δημιουργία ενός “κορμού” για τη συνέχεια. Εκτός αυτών, η διοίκηση σκοπεύει να προχωρήσει και σε ορισμένες ενέργειες, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στην ομάδα όποια και να είναι η εξέλιξη, όπως η αγορά ενός τρακτέρ και η διαμόρφωση του προπονητικού κέντρου του Ταγαροχωρίου, ώστε να μπορεί μελλοντικά να φιλοξενήσει ξένους ποδοσφαιριστές.


Τι ισχύει με ΠΑΟΚ Κουλούρας

Μεταξύ των άλλων, αναφορά έγινε και στις ακαδημίες του ΝΠΣ, με τον κ. Γιοβανόπουλο να αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν υπήρχαν 160 παιδιά στην ακαδημίες και όταν ανέλαβε η διοίκηση του Αγάπιου, οριακά ξεπερνούσαν τα 50 παιδιά, ενώ προοδευτικά ο αριθμός, μετά κόπων και βασάνων, αυξήθηκε στα 110.

Όσον αφορά το θέμα του ΠΑΟΚ Κουλούρας και του ζητήματος που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα, οι δυο τους ξεκαθάρισαν ότι το θέμα είναι ηθικό, καθώς μέχρι προηγουμένως υπήρχε άτυπη συμφωνία, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Κουλούρας είναι ξέχωρο σωματείο με δικό του ΔΣ και παραχωρητήριο στις εγκαταστάσεις της Κουλούρας. Βέβαια, και ο ΝΠΣ έχει δικαίωμα χρήσης για τα επόμενο δύο χρόνια και αυτό είναι ένα ακόμη ζήτημα που είχε ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος κρίνει ότι καλό ήταν να ερωτηθεί πριν προχωρήσουν σε οποιεσδήποτε αλλαγές.

Η εκδήλωσε έκλεισε με κεντρικό μήνυμα ενότητας “Όλοι μαζί για τη Βέροια!”.

4 σχόλια:

  1. €€€€€€€€€€ κοιτάξτε να βρείτε γιατι από ...λόγια και σχέδια υπάρχουν πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο επαγγελματικά παίζατε και λειτουργούσατε πριν, με τα ίδια άτομα και την ίδια ερασιτεχνική νοοτροπία ;
    Πάλι λόγια παχιά ;
    Μα είναι δυνατόν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν άκουσα τον Αναστασιάδη να λέει κάτι ουσιώδες η κατά τα άλλα συμπαθής κυρία δικηγόρος μιλούσε διαρκώς και ο τεχνικός διευθυντής δεν μας είπε εαν ενέκρινε τις μεταγραφές του Γενάρη ή όχι
    Θα μας αποκάλυπταν ποιος τρύπησε την ομάδα ετσι είπε στην ανακοίνωση που έβγαλε πριν λίγο καίρο αλλά και από αυτούς που παρέλαβε την ομάδα δεν είδα κάποιον κοινώς να είχαμε να λέγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομάδα τι μπάτζετ έχει τη νέα χρονιά ; Πόσα διαθέτει η διοίκηση και πλοσα πρέπει να συνεισφέρουν οι χορηγοί; Απαντήσεις δεν δόθηκαν και επιτέλους ποιοι διοικούν την ομάδα αυτή ; εγώ μόνο έναν βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ