Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τίμησαν τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς και τους νεκρούς του εμφυλίου στην Πατρίδα


Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 26 Μάιου 2024 στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στην Πατρίδα, η εκδήλωση προς τιμήν των εκ τελεσθέντων από τους Γερμανούς (17 Μάιου 1944), καθώς και των νεκρών του εμφυλίου πολέμου.


Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο πατέρας Διονύσιος Συρόπουλος, ενώ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Ασλανίδης, ο πρόεδρος της Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος Αντώνης Καγκελίδης τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς». Την τελετή συντόνιζε η δημοσιογράφος Δέσποινα Βογιατζόγλου.


Η τελετή συνεχίστηκε με προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τον πρόεδρο της Πατρίδας Γιάννη Σιδηρόπουλο, τον πρόεδρο του Τριλόφου Γιάννη Καραγιάννη και τον πρόεδρο του «Ευστάθιος Χωραφάς» Αντώνη Καγκελίδη.


Ακολούθησε μια σύντομη ομιλία από τον Δήμαρχο Βέροιας και η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ενώ στην έξοδο μοιράστηκαν κόλλυβα και κεράσματα στον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες:













































2 σχόλια:

  1. Ανιστόρητοι και σύγχρονοι παραποιητές της πραγματική ιστορίας γιορτάζουν και τιμούν τους εγκληματίες του ΕΑΜ\ΕΛΑΣ.....διαβάστε τα αρχεία του ΓΕΣ για να μάθετε τι πραγματικά συνέβη εκεί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ???>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ