Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: «Η oικογενειακή μικρομεσαία επιχειρηματικότητα τιμωρείται»

Με αφορμή τα πρόσφατα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας πήρε δημόσια θέση τασσόμενος ενάντια στον άδικο, όπως αναφέρει, διαμοιρασμό, θεωρώντας ότι στόχος της πολιτικής της ΝΔ είναι «αφανισμός της οικογενειακής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας».

Αναλυτικά αναφέρει:

«Είναι εντυπωσιακά τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών, τα οποία δείχνουν πως μόλις το 0,02%, δηλαδή μόλις 7 επιχειρήσεις κάτω των 9 εργαζομένων, κατάφεραν να αποκτήσουν χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης. Σε απλούς αριθμούς, το συνολικό ποσό επιχορήγησης για αυτές τις επιχειρήσεις είναι μόλις 25,8 εκατομμύρια ευρώ από τα 4,9 ΔΙΣ που δοθήκαν συνολικά.

Η μερίδα του λέοντος για ακόμη μια φορά πηγαίνει στις μεγάλες επιχειρήσεις αγγίζοντας μάλιστα το ποσοστό του 84,3%, επιχειρήσεων που έτσι κ αλλιώς έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο τραπεζικό σύστημα. 

Οι μικρομεσαίοι παρακολουθούν τον κανιβαλισμό των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης, το οποίο σύντομα θα αποτελεί μια ακόμη "χαμένη ευκαιρία".

Η ΝΔ εφαρμόζει κατά γράμμα το σχέδιο Πισσαρίδη, το οποίο έχει ως μοναδικό στόχο τον αφανισμό της οικογενειακής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Δεν είναι τυχαίο πως από πολύ νωρίς η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δώσει πρόωρη παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων υπό τον φόβο των αντιδράσεων των ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων στις κάλπες των Ευρωεκλογών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ καλεί κάθε ελεύθερο επαγγελματία να κάνει το αυτονόητο. Να πάρει τηλέφωνο τον λογιστή του και να μάθει τι τον περιμένει με τα νέα φορολογικά μέτρα που θα διαλύσουν ότι έχει απομείνει και μετά να τους κρίνει στην κάλπη.

Η ευθύνη περνάει πρώτα από τα δικά μας χέρια...Από την δική μας ψήφο!!!».


11 σχόλια:

  1. Μια γάτα που κάθισε πάνω σε μια ζεστή σόμπα, δεν πρόκειται να καθίσει σε μια ζεστή σόμπα ξανά, αλλά δεν θα ξανακαθίσει ούτε πάνω σε μια κρύα σόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησε και ο πρόεδρος του fb !! Ξέρει αυτός !

      Διαγραφή
    2. Και όμως ενώ αυτή η γάτα έκατσε σε σόμπα 400δις βαθμών,μετά από 4,5χρονια πήγε και ξανακατσε, λέγοντας ότι η ουρά της κάηκε τα 4,5 χρόνια που προσπαθούσαν να σβήσουν την φωτιά. Τοτε η επιστήμη κατάλαβε ότι και οι γάτες παθαίνουν άνοια και Αλτσχάιμερ.

      Διαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε έχεις πρόβλημα ; Άντε τραβα άλλου ψεκασμένο τρικ της δεξιάς !

      Διαγραφή
  3. Σύντροφοι, η oικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση είναι τμήμα της μεσαίας παραγωγικής τάξης της χώρας, την οποία εσείς διαλύσατε - (γ@μ...) κατά δήλωση του δικού σας αψύ Κρητικού Πρωτοκλασάτου Βουλευτή του Σύριζα.
    Άρα εσείς φταίτε πρώτα, Άρα να λείπουν τα ψεύτικα τα δάκρυα.
    Σε αυτό τον τόπο δεν έχουμε όλοι κοντή μνήμη.
    Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέω και εγώ ,κοντή μνήμη εντάξει ο ΣΥΡΙΖΑ την διάλυσε και πήρε τον πούλο,τώρα που συνεχίζει η διάλυση τον πούλο και οι σημερινοί ή όχι; Ακριβώς ντροπή ντροπή να συνεχίζουν αυτοί,αλλά για να υπάρχει ντροπή πρέπει να υπάρχει φιλότιμο,πράγμα άγνωστο στην σκούρο γαλάζια παράταξη.

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειάζεται δήλωση κάποιου στελέχους της ΝΔ ,χωρίς τσιπλες μπλε μπορεί ο καθένας να την δει.

      Διαγραφή
    3. Όσο για τα ψεύτικα δάκρυα τα είδαμε στον υπουργό μεταφορών,στις συμφωνίες που ψεύτικα σκισανε,στην ακρίβεια που ψεύτικα ελεγξανε,στην ανάπτυξη που ψεύτικα αναπτυξανε,στην παιδεία που ψεύτικα αναβαθμισανε,στην υγεία που ψεύτικα αναδιοργανώσαν. Συνέχεια σε λίγο.

      Διαγραφή
    4. τι λες ρε φίλε.
      ποιός έχασε την ντροπή για να τη βρούνε αυτοί ;

      Διαγραφή
  4. Αυτός που δεν ξέρει τίποτα είναι πιο κοντά στην αλήθεια απ’ αυτόν που το μυαλό του είναι γεμάτο παραπλανητικά ψέματα και λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ