Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με την παράσταση «Το Σκλαβί» ολοκλήρωσε την θεατρική της χρονιά η ομάδα «Θεατροπαγίδα» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.


Με το γνωστό κείμενο «Το Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου, ολοκλήρωσε την θεατρική της χρονιά η ομάδα «Θεατροπαγίδα» των θεατρικών εργαστηρίων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας.


Οι μαθητές ΣΤ' Δημοτικού, της ομάδας της Δήμητρας Σταματίου, μας αφηγήθηκαν μια ιστορία για την αδελφική αγάπη, μια ιστορία γι’ αυτούς που βρίσκουν αυτό που ψάχνουν. Γι’ αυτούς που βρίσκουν, ενώ δεν ψάχνουν. Γι’ αυτούς που, ενώ δεν βρίσκουν, συνεχίζουν να ψάχνουν αυτό το ένα, το μοναδικό.


Η ιστορία παρουσιάστηκε υπέροχα από τα παιδιά, που χάρη στην ευρυματική σκηνοθεσία της Δήμητρας Σταματίου, «έχτιζαν» μόνα τους το σκηνικό καθόλη την διάρκεια της παράστασης, χρησιμοποιώντας μόνο δύο καβαλέτα. Μια παράσταση με γρήγορο τέμπο και συνεχείς εναλλαγές, απαιτητική, με ενέργεια και συγχρονισμό, που οι νεαροί ηθοποιοί κατάφεραν να φέρουν εις πέρας.


Με το τέλος της παράστασης, όλα τα παιδιά έγιναν ένα με την εμψυχώτριά τους Δήμητρα Σταματίου, με την ένταση των ημερών να βγαίνει σε πολλούς σε δάκρυα χαράς, συγκίνησης και μιας γλυκιάς νοσταλγίας για όλο αυτό το όμορφο ταξίδι που ολοκληρώθηκε.

Δείτε φωτογραφίες:

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ