Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζουν την αποχή τους οι εργαστηριακοί ιατροί της Ημαθίας


Κλειστά μικροβιολογικά και διαγνωστικά και την επόμενη εβδομάδα

Την απόφαση να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και να απέχουν από τα καθήκοντά τους, κρατώντας κλειστά τα ιατρεία τους, έλαβαν οι Εργαστηριακοί Ιατροί της χώρας.

Την Παρασκευή 10/5/2024 πραγματοποιήθηκε πανελλήνια τηλεδιάσκεψη των εργαστηριακών ιατρών, με θέμα τη λήψη αποφάσεων για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους στην περιφέρεια. Η συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη ήταν εντυπωσιακή και οι ιατροί αποφάσισαν με το συντριπτικό ποσοστό του 85% να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και την επόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι οι εργαστηριακοί ιατροί απέχουν από τα καθήκοντά τους από τις 8 Μαΐου, αντιδρώντας στις υπέρογκες υποχρεωτικές επιστροφές (clawback και rebate) και την αντιμετώπισή τους από τον ΕΟΠΥΥ και την ΗΔΙΚΑ.

2 σχόλια:

  1. Υγεία , παιδεία, ανάπτυξη και υπεύθυνο επιτελικό κράτος,πως αλλάζουν οι καιροί ,άνοια, Αλτσχάιμερ,ζαμαφουτισμος οι ανιατες αρρώστιες της όμορφης εποχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ