Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια βραδιά γεμάτη... Χαρούλα για το Γηροκομείο Βέροιας


Μια υπέροχη βραδιά με τα πιο αγαπημένα τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου, ερμηνευμένα από την φωνή της Ζωής Παπαδοπούλου, διοργάνωσε το Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας.


Η συναυλία με τίτλο «Τα καλύτερα θα'ρθουν», 
για την ενίσχυση του Γηροκομείου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαΐου 2024 στην κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος, ως επίτιμος πρόεδρος του Γηροκομείου, απηύθυνε και χαιρετισμό, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης με την σύζυγό του, ο αντιδήμαρχος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, η πολιτευτής Λίνα Τουπεκτσή, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Ημαθίας, ο Σύλλογος Γυναικών Σκύδρας και πολύς κόσμος που απόλαυσε μια υπέροχη μουσική βραδιά.


Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Αδελφάτου του Σωσσίδειου Γηροκομείου Βεροίας Ευδοξία Μούρτζιου - Χατζηευστρατιάδου, αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, μιλώντας με συγκινητικά λόγια για τους εργαζομένους, που παρά τις προκλήσεις,
συνέχισαν να παρέχουν φροντίδα και αγάπη στους ηλικιωμένους, καταφέρνοντας να διατηρήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον.


Τον λόγο έλαβε στη συνέχεια η πρόεδρος του φωνητικού συνόλου «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ» Αλεξάνδρα Ανανιάδου, η οποία παρουσίασε στο κοινό την μουσική πορεία της Χαρούλας Αλεξίου.

Στη συνέχεια πήραν την θέση τους στη σκηνή τα μέλη του φωνητικού συνόλου «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ» που συνόδευαν την ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου, υπό τη διεύθυνση του μουσικού Πέτρου Ρίστα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι συμμετέχοντες, διοργανωτές, μουσικοί, χορωδοί, ερμηνεύτρια και θεατές ενώθηκαν για έναν κοινό σκοπό. Την ενίσχυση του Γηροκομείου Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες:





















































1 σχόλιο:

  1. Κούρασε κάθε χρόνο να γίνεται εκδήλωση για το Γηροκομείο.Μια χαρά λεφτά παίρνουν από το κράτος αλλά και από δωρεές.Φτανει πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ