Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις καφετέριες της Βέροιας ο Ανδρουλάκης - Χειραψίες και selfies με τη νεολαία

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στην Ελιά, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφού πρώτα ήπιε ένα εσπρεσάκι στα γρήγορα, κατευθύνθηκε στην οδό Ελιάς, για να χαιρετήσει τους κατοίκους της Βέροιας.


Χαμογελαστός και ευδιάθετος πήρε δεκάδες χειραψίες και βγήκε πολλές selfies με τη νεολαία. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλησε να βγει ο ίδιος στην κοινωνία και να συνομιλήσει απευθείας με τους πολίτες.

Στο πλευρό του είχε συνεχώς τον Σάββα Τσιχλακίδη, πολιτευτές του κόμματος, αυτοδιοικητικά στελέχη, καθώς και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, τα οποία για μια ακόμη φορά έδειξαν πως βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα. 


Η περιοδεία του κ. Ανδρουλάκη ήταν άρτια οργανωμένη και στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η αίθουσα της Ελιάς γέμισε ασφυκτικά (δείτε εδώ). Ήταν ένα στοίχημα που το κέρδισε ο Γραμματέας, αφού η προετοιμασία κράτησε για πάνω από 10 μέρες.




2 σχόλια:

  1. Καλά μας κάνουνε!!! Αντί να τους φτύνουμε τους δίνουμε και το χέρι.
    Σκίστε μααας!!! Γουστάρουμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε για αυτοσφαλιάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ