Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σακελλαρίου: «Εύχομαι να υπάρξει ένα νταμπλ στη Θεσσαλονίκη»

Στο στούντιο του Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Πριν λαλήσει το πρόβατο» φιλοξενήθηκε ο Hμαθιώτης ηθοποιός, Άκης Σακελλαρίου.

Ο Αλέξανδρος Τσίγγος και ο ηθοποιός είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για τα τεκταινόμενα στην κοινωνία αλλά και για την παράσταση που συμμετέχει ο ίδιος. Ο Άκης Σακελλαρίου υποδύεται τον Τζον Κήτινγκ, τον αντισυμβατικό καθηγητή που όλοι θα θέλαμε να είχαμε, στον Κύκλο των Χαμένων Ποιητών μέχρι τις 26 Μαϊου 2024.

Μετά το τέλος της συζήτησης, ο ηθοποιός έκανε και το σχόλιο του για το προσεχής παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος στο ντέρμπι της Κυριακής. Επίσης, εύχομαι να υπάρξει ένα νταμπλ στη Θεσσαλονίκη. Να φύγει από την Αθήνα η μονοκρατορία του αθλητισμού και να γυρίσει ξανά στη Θεσσαλονίκη έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Όπως γινόταν κάποτε και με το μπάσκετ. Θυμάμαι τον Μπάνε (Πρέλεβιτς) να συγκρούεται με το Νικ (Γκάλης). Θυμάμαι τα ντέρμπι που παρακολουθούσε όλη η Ελλάδα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη ή Άρη - ΠΑΟΚ. Μακάρι να γυρίσουμε ξανά σε αυτές τις εποχές. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλαθλοι των δυο ομάδων, τότε, σε ένα τόσο μικρό σχετικά χώρο, το Παλέ ντε Σπορ, έχουν χαραχθεί στη μνήμη μου με ανεξίτηλα υπέροχα χρώματα, το κίτρινο, το μαύρο και το άσπρο».

Δείτε το video του metrosport.gr:

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ