Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πολύ μικρή συμμετοχή η Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στη Βέροια


Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 1 Μαΐου 2024 στη Βέροια, το Νομαρχιακό Τμημα της ΑΔΕΔΥ Ημαθίας.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου, συμμετείχαν, η ΕΛΜΕ Ημαθίας, εκ μέρους της οποίας απηύθυνε χαιρετισμό η Χαρά Αξούριστου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Βέροιας και ο Σύλλογος Συνταξιούχων του ΟΤΕ.


Την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων Δήμων Ημαθίας Σάκης Χειμώνας, ενώ λόγω της πολύ μικρής συμμετοχής, δεν πραγματοποιήθηκε πορεία.











20 σχόλια:

  1. ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.....ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όλα τα λεφτά είναι το πανό-κουρέλι.
    Καλά δεν ντρέπονται.....ποιος να τους πάρει μετά στα σοβαρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βέροια ήταν, είναι και θα είναι μια αδιάφορη, βαρετή, μουντή πόλη. Τι περιμένετε ; Τα φυτοφάρμακα του κάμπου " ζάλισαν " τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει τους ίδιους και ειδικά τους ίδιους αριστερούς συνδικαλιστές.....μάλλον κατάλαβε κόσμος ότι είναι ψώνια !

      Διαγραφή
    2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! Η ΒΕΡΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΚΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΒΕΡΟΙΑ! ΠΟΝΑΣ; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
  4. Θα έφυγαν διακοπές για το πάσχα η μπαχαλάκηδες της βέροιας για αυτό και ήταν λίγοι στην απεργιακή κινητοποίηση γιούχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποια στιγμή θα πρέπει οι συνδικαλιστές να καταλάβουν ότι ο κόσμος τους βαρέθηκε και δεν μπορεί να χάνει μεροκάματα για απεργίες που το μόνο όφελος είναι η επιβεβαίωση της ύπαρξης των συνδικαλιστών.
    Για αυτό να βρουν άλλο τρόπο διαμαρτυρίας.
    Υπάρχουν τέτοιοι τρόποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέρασα έτσι να δω πόσοι ήταν, λιγοστεύουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, βαρέθηκα μαζί τους να πάτε σε άλλη χώρα να δω που θα γιορτάσουν 2 φορές 1 Μάη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μικρή συμμετοχή δέκα άτομα;Γιατί προσβάλλεται μαζικούς αγώνες;Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ήταν αυτή κυβέρνηση σήμερα όλοι θα κάνατε παρέλαση.
    Τώρα τους κοροϊδεύετε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κόσμος δυστυχώς εχει χασει καθε ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο ειδικα μετα την χρεοκοπία την οποια βιωνουμε και συνεχισουμε να τη βιώνουμε για πολλα χρονια ακομα.
    Εχει έρθει και το κυμα ακριβειας που με πρόφαση τον πολεμο στην Ουκρανία οι ισχυροι της ενεργειας του πλανήτη ( και ειδικα στην χωρα μας) βρήκαν ευκαιρία για υπερκέρδη / αισχροκέρδεια και το κακό χειροτερεύει για φτωχούς και μεσαία τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να ανάψετε κανένα κεράκι στον Ιωάννη Μεταξά ο οποίος 1938 με νόμο καθιέρωσε την Πρωτομαγιά ως ημέρα εορτής των εργαζομένων.....καθιέρωσε το 8ώρο, και την Κυριακή υποχρεωτική αργία.....καθώς στην πρώην ΕΣΣΔ αυτά ούτε στα όνειρά τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι αυτοί που φαίνονται στις φωτογραφίες ένας προς έναν φταίνε.Για τον ξύλινο λόγο τους που είναι πιο ξύλινος και από κομματαρχες του 60. Για την προπαγάνδα τους από θέση εξουσίας ως καθηγητές μέσα στην τάξη που οι ίδιοι ενώ μιλάνε για ελευθερίες εμπαιζουν και λοιδορούν την αντίθετη άποψη. Φοράνε το προσωπείο του άνετου κι όμως είναι πιο συντηρητικοί και ζέχνουν κομματική ναφθαλίνη. Ας κάνουν στην άκρη πια. Ίσως βρουν χώρο πραγματικά νέες ιδέες, ρεαλιστικές. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Και τα πανό και οι πορείες και οι απεργίες δεν κάνουν τους ελεύθερους ανθρώπους. Πάρτε τα πανό σας ενθύμιο. Που ζαλίζετε με πολιτικές ντιρεκτιβες τα μυαλά των παιδιών σαν να δίνετε θέματα sos για εξετάσεις ένταξης σε μια πολιτική κλίκα. Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί τουλάχιστον κατέβηκαν στον δρόμο. Η δική σας επανάσταση ένα like στο fb. Εσείς φτάσατε εδώ την κοινωνία , βδελες του σύστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ίδια ενθαρρυντική εικόνα υπάρχει και στις εκδηλώσεις του ψευτοπολυτεχνείου.
    Ο κόσμος πήρε χαμπάρι τους ψευτοαριστερούς με τις δεξιές τσέπες και δεν τους πιστεύει πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κουμουνιστες απο τα jumbo που δεν θα αντεχαν ουτε ενα απογευμα στα κουμουνιστικα κρατη β.κορεα κινα ρωσια κουβα βεμεζουελα. ειναι οι ιδιοι επισης που υποστηριζουν την χαμας (η οποια χρηματοδοτειται απο το θεοκρατικο κρατος του ιραν που δε σεβεται ουτε την γυναικα, ουτε τα δικαιωματα, ουτε τις ελευθεριες ).οι εικονιζομενοι και οι ομοιοι τους το μονο που κανουν λοιπον ειναι να εκμεταλευονται τις ελευθεριες των δημοκρατιων της δυσης για να μας προβαλουν την καθυστερημενη ιδεολογια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΙΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΚΟΥ 7ΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΥΠΕΡ, ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΥΠΕΡ, ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΥΠΕΡ. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΡΟ Η ΔΕΗ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΥΠΕΡ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΙΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

      Διαγραφή
  15. Προτειμω να παω να πιω ενα καφε με καλη,ομορφη παρεα να βγαλω και γουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είσαι τελειωμένος πολιτικά . Κρίμα που έχεις δικαίωμα ψήφου τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ