Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποια ονόματα «κλειδώνουν» στο τεχνικό επιτέλειο της Βέροιας

Ο ΝΠΣ Βέροια μετά τη «μαύρη» σεζόν του υποβιβασμού στα τοπικά πρωταθλήματα, ξεκινάει ένα νέο πλάνο αναγέννησης και πραγματοποιεί τις πρώτες μεταγραφές, εντός κι εκτός γηπέδου.

Η ιστορική ομάδα της Βέροια αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα της Ημαθίας. Μια εξέλιξη που δυστυχώς δεν μπόρεσε να αποφευχθεί. Ωστόσο μετά από αυτό, η διοίκηση του Αγάπιου Αναστασιάδη δεν χάνει χρόνο, ανασυντάχθηκε και έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στην Α’ ΕΠΣ Ημαθίας, με έναν και μοναδικό στόχο την άνοδο.

Το πρώτο βήμα του σχεδιασμού έγινε περίπου δέκα ημέρες πριν, με τον κ. Αναστασιάδη και τον Τεχνικό Διευθυντή Μανώλη Γιοβανόπουλο να πραγματοποιούν ενημερωτική εκδήλωση που αρχικά έδωσε διευκρινιστηκές απαντήσεις σχετικά με τη χρονιά που τελείωσε και εν συνεχεία ενημέρωσε τον κόσμο για το άμεσο μέλλον.

Διαβάστη τη συνέχεια στο sportsfan.gr

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ