Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήρε τους... δρόμους ο ΣΥΡΙΖΑ - Περιοδείες σε πόλεις και χωριά

Έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και κατάφεραν να φέρουν τον Κασσελάκη στη Βέροια, ως απάντηση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Αποφασισμένοι να δώσουν την μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Νομαρχιακή Επιτροπή έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και μετά τις επισκέψεις των Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να εντάξει στην περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία και την πόλη της Βέροιας. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχθηκε την πρόσκληση και το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου θα επισκεφθεί την αγορά της πόλης μας.


Πάντως, για τον ΣΥΡΙΖΑ η προεκλογική περίοδος εμπεριέχει πολλές περιοδείες και εμφανίσεις ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά της Ημαθίας. Τελευταίοι σταθμοί ήταν τα Παλατίτσια και ο Άγιος Γεώργιος.

«Για εμάς η επαφή με τους συμπολίτες μας είναι συνεχής, η παρουσία  μας εντατική και εξειδικευμένη και δεν είμαστε η βιτρίνα λίγων εκδηλώσεων ενόψει εκλογών. Απέναντι στην άρνηση των πολιτών για περισσότερο Μητσοτάκη είμαστε εδώ με προοδευτικές λύσεις για το σύνολο του τόπου μας. Καλούμε  όλους τους προοδευτικούς Ημαθιώτες να δώσουν ξεκάθαρο μήνυμα ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  στις Ευρωεκλογές της 9ης Μαΐου! Καλύτερη Ζωη ΤΩΡΑ» καταλήγει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής.



6 σχόλια:

  1. Αφού δεν γουστάρετε την ευρωπαϊκή ένωση , γιατί κατεβαίνετε στις εκλογές , είστε αντίθετοι σε όλα στην Δύση , άρα πάτε για διάσπαση και για το συμφέρον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κανένα μήνα θα ξεκινήσουν οι πεσέδες στα χωράφια. Πάτε καμία βόλτα από κει. Ίδια μυρωδιά και υφή εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλυτερη δυσωδία απο τη δικη σου….. αποκλειεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα φέρει και τον σκύλο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί οι πεταμένοι κουμουνιστες είναι προοδευτική και εγώ είμαι χωρικός όλοι οι τεμπέληδες και τα ψώνια στο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ