Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περιοδεία στην Ημαθία θα κάνει ο Γιώργος Αυτιάς

Θα επισκεφθεί Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια
Το Σάββατο 25 Μαΐου, ο Γιώργος Αυτιάς θα επισκεφθεί την Ημαθία. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ θα βρεθεί στις 9 το πρωί στη Βέροια, ενώ στην συνέχεια στις 11:00 π.μ. θα μεταβεί στη Νάουσα. Τέλος, στις 12.30 μ.μ. θα πάει στην Αλεξάνδρεια. 

Ο γνωστός παρουσιαστής αναμένεται να έχει συναντήσεις με μέλη και φίλους τους κόμματος, θα συνομιλήσει με παραγωγικούς φορείς και πολίτες των τριών πόλεων.

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλός δημοσιογράφος, βάζει το κοινό συμφέρον πάνω από το προσωπικό, παρολες τις πιέσεις από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που εργαζόταν ασκούσε ελεύθερα το δημοσιογράφοι λειτούργημα παρουσιάζοντας την πραγματικότητα ωμή, χωρίς φίλτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτιά όταν έρθεις πες αυτούς τους βουλευτές σας να σε δείξουνε ότι πάρα πολύ μεγάλο μέρος του Νομου οι αγρότες ποτίζουν με χωμάτινα αυλάκια κατάκλιση...αν γνωρίζεις τι σημαίνει....φροντίζουν μόνο τα χωριά τους που εκλέγονται....κατά τα άλλα είναι με όλη την κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω λαέ των κωφαλάλων,
    που συχνά παραπονείσαι,
    μόνο για των Καρναβάλων
    τους θριάμβους συγκινείσαι.

    Ξεφωνίζεις πως σε ρεύουν, πως των φόρων σ' έχουν σκλάβο,
    μα πού βρίσκεις τους παράδες
    για να κάνεις μασκαράδες
    δεν μπορώ να καταλάβω.
    Γ.Σουρής
    Το κατά Σουρή καρναβάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ