Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανηγύρισε ο Ι.Ν. Κωνσταντίνου & Ελένης στο Παλαιό Σκυλίτσι


Με λατρευτικές και τις καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχε και φέτος πλήθος κόσμου, ξεκίνησε στο Παλαιό Σκυλίτσι η διήμερη πανήγυρις του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.


Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου 2024, παραμονή της εορτής, τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιωσήφ Μανιόπουλου, εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων και η περιφορά της εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από τον εφημέριο του Ιερού Ναού, Πρ. Ιωάννη Πολυχρονόπουλου με την συμμετοχή των πιστών.


Κατά τη διάρκεια του εσπερινού, τέθηκαν σε προσκύνηση το Ιερό Λείψανο του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης και της Αγίας Παρασκευής από την Πατρίδα Βέροιας.


Ακολούθησαν πολιτιστικές εκδηλώσεις στο προαύλιο του Ιερού Ναού, με παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Δαμιανού «Ο Διογένης» και τον Σύλλογο Βλάχων Περιβολιωτών. Τις λατρευτικές και πολιτιστικες εκδηλώσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων η περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας Συρμούλα Τζήμα, η πολιτεύτρια Λίνα Τουπεκτσή, κάτοικοι και επισκέπτες του Παλαιού Σκυλιτσίου κ.α.

















1 σχόλιο:

  1. Συρμούλα Τζήμα-Τόπη η ανερχόμενη Δύναμη στο Νομο Ημαθίας. Συνέχισε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ