Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παίζει δυνατά και έντεχνα η «Εύηχη»

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, η «Εύηχη Πόλη» φοράει τα καλά της και μας προσκαλεί σ΄ένα καλοκαιρινό πάρτι με πολλές εκπλήξεις, μπόλικη μουσική και διασκέδαση. Το πάρτι ξεκινάει την Τρίτη 18 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Για 16η χρονιά, η Βέροια θα υποδεχθεί πάνω από 200 καλλιτέχνες, καθώς μέσα σε μόλις 4 ημέρες θα πραγματοποιηθούν 13 συναυλίες. 

Η πλατεία Ωρολογίου, οι δρόμοι της πόλης, η Πλατεία Αγίων Αναργύρων, η Αγορά, το Μουσείο Αιγών, η Πλατεία Εληάς και άλλες περιοχές, θα «πλημμυρίσουν» από χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της μουσικής και όχι μόνο.

Ανάμεσα στους δεκάδες τραγουδιστές ξεχωρίζοουν τα ονόματα του Χρήστου Θηβαίου, του Μανώλη Λιδάκη και του Πάνου Βλάχου. Τρεις καλλιτέχνες με ξεχωριστή πορεία ο καθένας στην Ελληνική Μουσική. Το κέφι αναμένεται να απογειωθεί στα ύψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ