Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Παίρνει ζωή» το Κοινοτικό κτίριο στο Σέλι

Μετά από πολλά χρόνια, το Κοινοτικό κτίριο στο Σέλι, παίρνει και πάλι ζωή και θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί εκδηλώσεις και συνεδριάσεις. Το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες ηλεκτρολογικές εργασίες. Ηλεκτρολογοι της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου έκαναν ελέγχους και επιδιόρθωσαν τις βλαβες στις διαφορες αίθουσες του κτιρίου.


Παράλληλα τοποθετήθηκαν και εξωτερικοί προβολείς, ώστε η πρόσβαση να ειναι ευκολότερη. Σύντομα, θα υπάρχει και επιγεια τηλεφωνικη γραμμή, ενώ παράλληλα θα λάβει η Κοινότητα ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και πολυμηχάνημα (σκάνερ/εκτυπωτή) για τις ανάγκες της. Επίσης, ο Δήμος θα φροντίσει για την θέρμανση της Κοινότητας κατά την χειμερινή περίοδο.


Έχει ζητηθεί επίσης η παρέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας για να διορθωθούν οι βλάβες στα σκαλοπάτια, καθώς και η διαμόρφωση της αυλής, μπροστά από την κοινότητα, με την συνδρομή του τμήματος Πρασίνου.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το εν λόγω κτίριο, με τις πολλαπλές αίθουσες, θα είναι λειτουργικό και θα αποδοθεί στους Δημότες Σελίου, κάτι που αποτελούσε άλλωστε και δέσμευση του Προέδρου Γιώργου Φαρσαρώτου. 

Ένας πολύ όμορφος χώρος για συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου, για γενικές συνελεύσεις το καλοκαίρι, αλλά και πολυχώρος διαθέσιμος για κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.









24 σχόλια:

  1. Ρε εκεί στον Δήμο, καθαρίστε από τα χόρτα πλησίον από τους αγροτικούς δρόμους, που κοντεύουμε να σκοτωθούμε στα σταυροδρόμια και αφήστε τις πολυτέλειες, που συνέχεια με το Σέλι μας τα έχετε πρήξει.
    Είναι τουλάχιστον προκλητικό οι συνεχείς παρεμβάσεις στα κατσάβραχα των Βλάχων και ο κάμπος που παράγει πλούτο να παραμελείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείτε να ψηφίσετε ανάλογους κοινοτάρχες που να παράγουν έργο , μην γκρινιάζετε . Δεν σας φταίει κανένας δήμος . Όπου γίνεται υπόδειξη ο δήμος τρέχει

      Διαγραφή
    2. Ας τρεχουν ολοι για το χωριό τους οπως τρεχει και ο δικος μας πρόεδρος....!!

      Διαγραφή
    3. Ήρθανε κάτι νεαροί από τον Δήμο στο χωριό, αυτοί που περιόδευαν και προβλήθηκαν στα ΜΜΕ, κατέγραφαν τα τοπικά προβλήματα και εδώ και δύο μήνες ούτε μπλέ κάδο ανακύκλωσης μας έφεραν στο χωριό μου, κάτι δηλαδή απλό και χωρίς δαπάνη.

      Διαγραφή
    4. Προκλητικο φιλε ειναι να ερημωνουν τα χωρια μας.....Μπραβο Προεδρε

      Διαγραφή
    5. Από τα κατσάβραχα των Βλάχων χτίστηκε το Καλλιμάρμαρο, το Ζάπειο μέγαρο, η Σχολή Ευελπίδων, το θωρηκτό Αβέρωφ, το Τοτσίτσιο, το Αρσάκειο, το Αστεροσκοπείο, η Ακαδημία Αθηνών, η Εθνική Τράπεζα, το Μετσόβιο Πολυτεχνείο και επανήλθαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, όταν ο κάμπος ήτανε ακόμα βάλτος. Μάθετε λίγο ιστορία πριν μιλήσετε

      Διαγραφή
    6. Και αυτοί με ποιόν τρόπο τα κονόμισαν, τους περίσσεψαν και τα χάρισαν, όταν ξέρουμε πως οι πέτρες δεν παράγουν τίποτα? Μήπως στις πλάτες των κορόιδων έγιναν έγιναν όλα αυτά?
      Μόνο ο κάμπος παράγει πλούτο για την επιβίωση των ανθρώπων, πράγμα το οποίο δεν αναγνωρίζεται.

      Διαγραφή
  2. Αυτοι που παραγουν τον πλουτο στον καμπο ζουνε στα Βουνά.....τι δεν καταλαβαινεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ καμπισιε δεν εχει κοινοτικα γραφεία στο καμποχωρι σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙΔΗΜΟΤΕΣ ΕΛΠΙΖΟΘΜΕ ΜΑ ΚΟΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζαμπα δεν παιρνανε....σε καποιων την τσεπη πηγαινανε ανεξέλεγκτα εδω και 25 χρόνια...

      Διαγραφή
  5. Σελι, Σελι ... Καλά σας κάνουν και στο Δήμο Κ στη Δευαβ με απλήρωτους λογαριασμούς!!! Τώρα τρέξτε!! Για βάλτε τους να πληρώσουν πρώτα τους λογαριασμούς και μετά τα έργα!! Για κόψτε το νερό ή μην τρέχετε για επισκευή του υδραγογειου αν δεν πληρώσουν! Τι θα κάνουν μετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι βλακειες λες....Ολα πληρωμενα ειναι.Ο Δημος και η Δευαβ χρωστανε στο Σελι.Τι μπερδεψες παλι ?

      Διαγραφή
    2. Όλο το χωριό χρωστάει νερά.
      Πληρώστε και μετά να μιλάτε.

      Διαγραφή
    3. Ολα πληρωμενα ειναι πλεον.....Ξυπνα

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στον νέο και ΠΑΝΑΞΙΟ πρόεδρό μας κύριο Φαρσαρωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην σκίσετε κανενα καλσον βρε!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Εσυ ανεβα στο χωριο πρωτα να το ζησεις και μετα σκισε το καλσον σου....

      Διαγραφή
    3. Σε εσκισε τον Οκτωβρη εσενα μην ανησυχεις....

      Διαγραφή
  7. Κάντε τούς αγροτικούς δρόμους, έχουμε καταντήσει Πακιστάν κι εσείς ασχολείστε με έργα βιτρίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εργο βιτρινας το να λειτουργει θεσμικα η Κοινοτητα και να εξυπηρετουνται οι Δημοτες ?

      Διαγραφή
    2. Μαλιστα το να προσπαθουν καποιοι να σταματησουν την ερημωση στα χωρια ειναι εργο βιτρινας.....Ντροπη...Προεδρε μαζι σου !!

      Διαγραφή
  8. Τό ότι αναβαθμίζεται και δεν ερημώνουν τά χωριά είναι κακό για μερικούς σχολιαστές; Δεν είμαι βλάχος ούτε τού Σελίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ