Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μητσοτάκης από Πατρίδα: «Για πρώτη φορά έχουμε ολοκληρωμένη στρατηγική για τα άτομα με αναπηρία»


Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο υπό ανέγερση «σπίτι» των «Παιδιών της Άνοιξης»


Την Ημαθία επισκέφθηκε την Παρασκευή 17/5 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024,.

Μετά την ομιλία του στη Βέροια, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στο χωριό Πατρίδα, που βρίσκεται σε φάση υλοποίησης. 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε από την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ημαθίας, Ελεονώρα Σαρκατζή, στους χώρους που προορίζονται για τη φιλοξενία των παιδιών και ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα κατασκευής και παράδοσης του κτιρίου.


«Για πρώτη φορά μία κυβέρνηση έχει μία ολοκληρωμένη στρατηγική για τα άτομα με αναπηρία. Είναι κάτι το οποίο δεν το είχαμε ποτέ ως χώρα. Μια προσωπική δική μου δέσμευση, και στη μνήμη της μητέρας μου, η οποία αγωνίστηκε να στηρίξει το αναπηρικό κίνημα και να σπάσει και προκαταλήψεις σε μια άλλη, πολύ πιο δύσκολη εποχή. Έχουμε κάνει πολύ σημαντικά βήματα και νομίζω ότι η μεγάλη καινοτομία είναι ότι έχουμε πια μια σειρά από δράσεις, εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και κυρίως οριζόντιο συντονισμό από τη Γραμματεία της Κυβέρνησης», σημείωσε ο Πρωθυπουργός, και συνεχάρη τον Σύλλογο για το έργο του.

«Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη συνεργασία των τοπικών κοινωνιών και κυρίως των τοπικών συλλόγων που έχουν πραγματικά καταθέσει την ψυχή τους σε αυτή τη δράση», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

9 σχόλια:

  1. Δωρεά του Ιδρύματος Στ. Νιάρχο ηη Λατση ειναι το συγκεκριμενο εργο κ με εισφορές επαγγελματιών του νόμου μας προχωρα στην αποπεράτωση ωστε καποια στιγμη να λειτουργησει !!!
    Μην το πλασάρουμε κ αυτο σαν εργο της κυβέρνησης ….
    Ενταξει τωρα , φτανει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με εθελοντική εργασία πολλών επαγγελματιών της περιοχής. Η κυβέρνηση και οι τοπικοί βουλευτές δεν ασχολήθηκαν καθόλου

      Διαγραφή
  2. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΝΤΡΕΠΕΤΡΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μητσοτάκης η δύναμη της Ελλάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι εσείς οι γονείς των ΑμεΑ που ανεβαίνετε το Γολγοθά σας, να τον ψηφίσετε για το έργο που εσείς κάνετε και το εκμεταλλεύεται αυτός γιατί έχει λέει "ολοκληρωμένη στρατηγική για τα ΑμεΑ"! Αλήθεια, πόση ντροπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά τα λες γιατί είναι αλήθειες.Του τα είπαν πως έγινε αυτό το κτίριο;.

      Διαγραφή
  5. Ντράπηκε και η ντροπή. Ούτε ένα ευρώ δεν έχουν δώσει για το συγκεκριμένο έργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα αποφασισαν να ασχοληθουν με τα θεματα των ΑμεΑ ….
    Σαν κατι νεο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επαγγελματίες της περιοχής μας, σχολεία της περιοχής μας και απλοί πολίτες έδωσαν για αυτό το κτίριο ότι μπορούσε ο καθένας,για τα παιδιά ΑΜΕΑ. Οι κυβέρνηση και οι βουλευτές της ΤΊΠΟΤΑ. Μόνο ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ