Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Μητσοτάκης έρχεται στην Ημαθία για να αλώσει τα «κάστρα» Νατσιού και Βελόπουλου

Στις εκλογές του 2023 η Ελληνική Λύση, η Νίκη και οι Σπαρτιάτες πήραν στο Νομό μας σχεδόν 20%

Να «ξορκίσει» την «ψήφο δυσαρέσκειας» προσπαθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συνεχίζει την προεκλογική του εξόρμηση με έμφαση τη Βόρεια Ελλάδα. Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου τα Ριζώματα και μετά θα βρεθεί στην Αγορά, όπου θα έχει συναντήσεις με τους κατοίκους της Βέροιας. 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θέλει να μεταδώσει το μήνυμα ότι πέραν από το πόσο δυνατή θα είναι η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη στην κάλπη της 9ης Ιουνίου, θα δοκιμαστούν και η πολιτική σταθερότητα και η παραγωγική συνέχεια στη χώρα.

Στη μάχη των ευρωεκλογών, ο ίδιος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην Ημαθία, όπου στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου τα κόμματα δεξιά της ΝΔ κατέγραψαν υψηλά ποσοστά πιέζοντας τη γαλάζια παράταξη. 

Ενώ η πρόσφατη πρόκληση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας και η προεκλογική φιέστα του Αλβανού Πρωθυπουργού στην Αθήνα, έχουν επιβαρύνει το κλίμα και θεωρείται πιθανό να διαδραματίσουν το δικό τους ρόλο στην ψήφο ορισμένων πολιτών.

Στην ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί στο καφέ «Poetry», ιδιοκτησίας του επικεφαλής του συνδυασμού «Ισχυρός Δήμος» του Κώστα Παλουκίδη, αναμένεται να υπογραμμίσει ότι οι ευρωεκλογές δεν προσφέρονται ούτε για αδράνεια, ούτε για αδιαφορία, ούτε για αψήφιστη ψήφο δήθεν διαμαρτυρίας που μπορεί να βάλουν τη χώρα σε νέες περιπέτειες. 

Είναι ενδεικτικό εξάλλου ότι στην Ημαθία η Ελληνική Λύση απέσπασε ποσοστό 8,21%, οι Σπαρτιάτες 5,81% και η Νίκη 5,48%, ενώ στην Πέλλα που θα πάει μετά, τα τρία κόμματα μαζί συγκέντρωσαν ποσοστό 19,93%.

Για τη Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, είναι κομβικής σημασίας να εξηγήσει στους πολίτες αυτών των νομών το διακύβευμα της κάλπης, ώστε να αποφευχθεί ο κατακερματισμός της ψήφου τους σε αυτά τα κόμματα. 

Είναι δεδομένο ότι ψηλά στην ατζέντα του Πρωθυπουργού θα βρεθούν και τα εθνικά θέματα, προκειμένου να υπογραμμίσει ότι «ο πατριωτισμός πρέπει να κρίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια», αναδεικνύοντας όσα έχει κάνει η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό για τη φύλαξη των συνόρων, στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων για την αμυντική θωράκιση της χώρας, αλλά και τις διεθνείς συμμαχίες τις οποίες ενίσχυσε.

14 σχόλια:

  1. Η Νότια Ελλάδα έχει τουρισμό, ελαιόλαδο, ναυτιλία και όλη τη Διοίκηση του Κράτους, για αυτό και κάπως ψηφίζει Μητσοτάκη. Η Βόρειος Ελλάς δεν έχει τίποτα από αυτά και το ''μαύρισμα'' θα είναι τροπικό... Χώρια τα Εθνικά Θέματα και οι ομοφυλοφιλικοί ΄΄γάμοι''.... 'Άδικα έρχεται. Σε άλλους Νομούς θα είχε καλύτερες πιθανότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι αλλο θελετε να σας κανει;;; εδω σας ταζει εργοστασια δις στην κοζανη και το τρωτε πριν τις ευρωεκλογες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αόρατη Χαζαρια !!! Ο Μπέν Φούλφορντ τά λέει πολύ ωραία και ο Πασκάλ Ναζαντι επίσης !!! Η " νέα τάξη πραγμάτων" που τάχα μου βασίζεται σε κανόνες έχει τελειώσει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλάζι αύριο στην Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανηγυρίζει ο ΠΆΟΚ. Ο Κυριάκος ευχήθηκε πρωτάθλημα η ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουράγιο από τωρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τη χρονιά που πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, πουλήθηκε η Μακεδονία.
    Τώρα που ο ΠΑΟΚ, μάλλον θα το ξαναπάρει, πάει η"Γαλάζια Πατρίδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βελοπουλο θα βαλω στις επομενες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ