Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Καρανίκας καλωσορίζει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Καρανίκας μιλάει με θέρμη για τη συνεργασία του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξαπολύει «επίθεση» σε όσους άσκησαν κριτική για την απόφαση αυτή.

Ο Ημαθιώτης πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζει αναχρονιστές και αναξιόπιστους όσους τόλμησαν να κρίνουν τη συνεργασία αυτή, ενώ μιλά για «ανήθικες» συμπεριφορές από πρώην στελέχη του κόμματος.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Σπηλιωτόπουλε καλώς ήρθες

Οι θέσεις του Συριζα ΠΣ καθορίζονται από τα συνέδρια του κόμματος με δημοκρατική διαδικασία και δεν επιβάλλονται ούτε αλλοιώνονται από την συμμετοχή ενός ανθρώπου, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου και μάλιστα ενός επικοινωνιολόγου.

Ο Άρης Σπηλιωτοπουλος συμμετέχει στον προεκλογικό μας αγώνα ως σύμβουλος επικοινωνίας και αυτό είναι προς όφελος του Συριζα ΠΣ.

Η πολιτική και κομματική τους καταγωγή δεν πρέπει να μας ταράζει γιατί φανερώνει πανικό ενός απολιτικου και φανατισμένου μοτίβου σκέψης, κάτι που δεν ταιριάζει στην αριστερά.

Βλέπω ομως και διαβάζω κάτι ενστάσεις εναντίον της κίνησης συνεργασίας με τον Σπηλιωτόπουλο από πρώην μέλη μας και νυν μιας ομάδας παρέας που ενώ δεν έχει κάνει ακόμα ένα δημοκρατικό συνέδριο για να έχει πολιτικές θέσεις να διεκδικεί την λαϊκή ψήφο κατηγορεί τον Συριζα ΠΣ. Έλεος.

Δεν θα μιλήσω για την ανήθικη συμπεριφορά τους που κάθονται και κρίνουν τον κόσμο όλο. Αναξιόπιστοι εκτός από αναχρονιστές».

Να θυμίσουμε ότι στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έχει ενταχθεί ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και πάλαι ποτέ κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άρης Σπηλιωτόπουλος, συνδράμοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Μάλιστα, φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο αμέσως μετά το Πάσχα στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αναλάβει πλήρη καθήκοντα. Μεταξύ άλλων αναμένεται να επικεντρωθεί στην ανάλυση των ποιοτικών στοιχείων των δημοσκοπήσεων, που θα αρχίσουν να διενεργούνται για λογαριασμό της μείζονος αντιπολίτευσης.

6 σχόλια:

  1. Καράνικα ξεκαθάρισε με τον "φίλο σου" τον Άδωνη που βρίσκεσαι γιατί πολλά βλέπουν τα μάτια μας ...Χρυσοχοιδηδες να μας λείπουν στο χώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν μπορείς να ιππεύσεις δύο άλογα ταυτοχρόνως, τότε να φύγεις απ’ το τσίρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφοι θα πρέπει να καταλάβετε ότι σταθερά και προγραμματισμένα, ο Ξύριζα εξελίσσεται στον πολιτικό χώρο που συγκεντρώνει τους ιδιαίτερους σεξουαλικά ψηφοφόρους της χώρας. Άρα μιλάμε για ένα νέο ιδιαίτερο κόμμα που από ότι φαίνεται δεν έχει σχέση με το παλιό.
    Αυτό δεν είναι κακό, αλλά θα πρέπει να το αντιληφθείτε και να το δεχθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χανεις την ευκαιρια να εξελιχθεις μεγαλος κριτικοπαραμυθατζης...τολμησε το

      Διαγραφή
  4. Υπάρχει μια παροιμία για έναν τέντζερη και ένα καπάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και συ καρανικα να κοιτάξεις τα του οίκου σου τους τραμπούκους στο κομμμμασου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ