Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Δένδιας εντυπωσιάστηκε από την φυσική ομορφιά της Βέροιας

Θαύμασε τον απέραντο κάμπο από το «μπαλκόνι» της Ελιάς
Μαγεμένος δήλωσε από την σπάνια φυσική ομορφιά της Βέροιας ο Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, επισκέφτηκε την αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και ανθρώπους κάθε ηλικίας, εκφράζοντας το θαυμασμό του για τη ζωντάνια της πόλης, αλλά και για τα παραδοσιακά κτήρια και τις πολλές βυζαντινές εκκλησίες που υπάρχουν σε αυτή. Τέλος βρέθηκε στο πάρκο της Ελιάς, όπου και απόλαυσε τον απέραντο κάμπο της Ημαθίας.




Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε σε κεντρικό καφέ όπου συναντήθηκε με στελέχη, οπαδούς και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον συναντήσουν και να μιλήσουν μαζί του. Στην ομιλία του ανέφερε πως η Βέροια είναι μια πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας και την θαυμάζει πολύ!




8 σχόλια:

  1. Καλά που υπάρχει η φυσική ομορφιά γιατί από τεχνητή έχουμε μείνει πολύ πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσουν οι ''άσπρες'' γλάστρες γύρω από τον Δένδια......τα πάντα για μια-δυο φωτογραφίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε πάλι στις επόμενες εκλογές μην σε χασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του λέει

    -να κοίταξε έρχεται η αναπτυξη, από τον καμπο
    -απαντάει ο υπουργός, φοράω τα γυαλια για κοντά, δε μπορω να δω μακρυα
    -πάμε να περπατήσουμε στην αγορά της Βέροιας να δεις από κοντά την αναπτυξη
    -και πηγανε και είδαν την κίνηση της αγοράς. (αυτούς που πήνανε fredoespreso και αναρωτιοντουσαν αν αυτός που βλέπουν πρωί πρωί, να βολτάρει είναι ο Δενδιας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ κάθε πρωί στις 7 θαυμάζω τα σύρρωμενα απορριματοφορα από Νάουσα Βέροια ακόμα και Αλεξάνδρεια που μεταφέρουν τα απορρίμματα όλης της Ημαθίας σε μια περιοχή προς την Αριδαία..Αυτό θα πει περιβαλλοντική συνείδησή. Η Πέλλα σας ευχαριστεί κάθε πρωί για τα απορρηματα που μας δωρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παράπονά σου στους υπεύθυνους της Πέλλας.
      Μόνοι τους δεν τα πάνε τα σκουπίδια όπου γουστάρουν.

      Διαγραφή
    2. 8.41 Αντί να σπαταλάς το χρόνο σου θαυμάζοντας τα απορριματοφόρα, κάτσε διάβασε Ελληνική γραμματική μπας και μάθεις, έστω και αργά, ορθογραφία.

      Διαγραφή
  6. Μια απορία.Απο την μεταπολίτευση έως σήμερα,πότε απερχόμενος υπουργός Εθνικής Αμύνης δε έμεινε εκτός κυβερνητικού σχήματος.Θα μπορούσε ο κ.Δενδιας να μας ενημερώσει για τον εξωστρακισμο του Παναγιωτόπουλου.Του Υπουργού του μεγάλου εξοπλιστικού προγράμματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ