Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τη Βέροια επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας


Τη Βέροια επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη την Επικράτεια, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.


Ο κ. Δένδιας, αρχικά επισκέφθηκε την ιστορική Ι Μεραρχία Πεζικού, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και τους βουλευτές Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, Τάσο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη. 


Ο Υπουργός, παρουσία του Υποδιοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου Υποστράτηγου Γεώργιου Μανουρά και του Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Νικόλαου Γιαννόπουλου, ενημερώθηκε για την αποστολή, τις επιχειρησιακές και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Μεραρχίας, ενώ απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό σε στελέχη και οπλίτες της Ι Μεραρχίας Πεζικού.


Στη συνέχεια, μετέβη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βέροιας, όπου επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων και ακολούθως στην αντιπεριφέρεια Ημαθίας όπου είχε μια σύντομη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη.


Ο Υπουργός, συνοδευόμενος από τους βουλευτές της Ημαθίας και τους συνεργάτες του, θέλησε να κάνει μια βόλτα στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας, όπου χαιρέτισε τους πολίτες και συνομίλησε με επαγγελματίες. Η βόλτα του κατέληξε στο cafe Mall στην συμβολή των οδών Βενιζέλου, Ελιάς και Μητροπόλεως, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση, σύντομη ομιλία και συζήτηση με τους πολίτες της Βέροιας.


Τον Υπουργό προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής, ο οποίος του χάρισε και μια εικόνα της Παναγίας.


Στην ομιλία του ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στη Μακεδονία, χαρακτηρίζοντάς της ως κοιτίδα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς από την Μακεδονία προέρχεται ο ιδρυτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραμανλής και πολλά στελέχη και ψηφοφόροι της. Στην επίσκεψή του στην ιστορική Ι Μεραρχία Πεζικού αναφέρθηκε επίσης, εκφράζοντς την συγκίνησή του καθώς όπως είπε, εκεί είχε υπηρετήσει και ο πατέρας του. Αναφερόμενος στις ευρωκεκλογές, είπε ότι αν και οι μετρήσεις δείχνουν ότι τα πράγματα πάνε καλά για την Νέα Δημοκρατία, αυτό δεν πρέπει να χαλαρώνει τους ψηφοφόρους και υποστηρικτές της, γιατί κάθε ψήφος είναι σημαντική.


Ο κ. Δένδιας κατηφόρισε στη συνέχεια την οδό Ελιάς και κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Ν.Δ. που έχει στηθεί στο πάρκο της Ελιάς, ενώ η επίσκεψή του ολοκληρώθηκε με γεύμα στο «μπαλκόνι» της Μακεδονίας, από όπου και θαύμασε την ωραία θέα.

Δείτε φωτογραφίες:
















































17 σχόλια:

  1. μαύρισμα στην κάλπη και όχι στις παραλίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτάσαμε σε εποχές που όποιος θέλει,συναντά όλους τους βεροιώτες ,ειδικά τα πρωινά ,στα καφέ της πόλης που ειναι γεμάτα.
    Προφανώς ή συνταξιούχοι είναι ή άτομα που έχουν λυμένα τα οικονομικά τους προβλήματα.
    Τη δεκαετία του 80 ,οι τότε καφετέριες ,τις πρωινές ώρες του καλοκαιριού έψαχναν τους πελάτες με το κιάλι ,γιατί μάλλον δούλευαν όλοι.Χώρια που δεν ήταν και τόσες πολλές.
    Κάτι μεσολάβησε και άλλαξαν πολλά από τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερωτηση: όλοι αυτοί που δουλεύουν και βρέθηκαν ξαφνικά για καφε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5.30 μ.μ.δεν δουλευουν ανεργοι 50 ρηδες και βαλε ειναι ο υπουργος επρεπε να αναρωτηθει..
      ..γιατι τοσος κοσμος πρωι καθημερινη στα καφε.....σε ποια χωρα συμβαινει αυτο;

      Διαγραφή
  4. Σκούρα τα πράγματα για την ΝΔ στις εκλογές!Για να γίνει παρέλαση στον νομό μας απο Μητσο-τάκη μέχρι Δένδια Γεωργιάδη Αυτιά Μειμαράκη όλο το κόμμα δηλαδή,τα ποσοστά θα είναι τραγικά!Εκ των δεξιών φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς ήρθε και ένας άξιος και σοβαρός πολιτικός της ΝΔ..και το λέω αληθινά και ειλικρινά...αυτοί είναι πολιτικοί..Μπράβο Δένδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τι τους έχει κάνει ο Βελοπουλος;;; Να τρέχουν όλοι στη Βέροια και γενικά στη Μακεδονία!!!
    Θα τρίβετε τα ματάκια σας το βράδυ των εκλογών με αυτά που κάνετε ή δεν κάνετε και ψηφίζετε στη βουλή!!!
    Υπουργέ, χαζευεις τον ευλογημένο κάμπο της Μακεδονίας αλλά λίγα , πολύ λίγα κάνατε για τους ανθρώπους του και τη Μακεδονία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πολιτικοί επισκέπτονται τα καφέ και όχι τους χώρους δουλειάς.
    Από αυτό και μόνο δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει η ουσία αλλά οι εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καλλίστρατος και η Πισκου εκπροσωπούσαν τον Δήμαρχο Βέροιας;Απλά ρωτάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10.36 μ.μ ..χα χα...πρεπει να εχεις και προσοντα για να εκπροσωπεις καποιον...νομιζω...

      Διαγραφή
  9. Η επιλογή της συγκεκριμένης καφετέριας ποιανού ιδέα ήταν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι επιχειρηματιες καλα εκαναν και πηγαν στο κομμα που τους εκπροσωποι....οι ανεργοι ταλαιπωροι 50 ρηδες τι δουλεια ειχαν και βγηκαν φωτο...και τι πηγαν να ακουσουν....να μας πουν και μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η άρτια προεκλογική εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος στην Ημαθία, έφερε τα προσδοκωμενα αποτελέσματα.

    Επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη των οπαδών της Ν. Δ. , έκαμψε τις παραμικρες αμφιβολίες όσων ήταν εν δυνάμει υποστηρικτές της, και έφερε νέους ψηφοφόρους με αυτούς που είχαν μικρές αμφιβολίες για την βούληση και την ικανότητα των, να πάνε την Ελλάδα μπροστά
    .
    Οποίος βρίσκει την παραπάνω τοποθέτηση ειρωνική ανήκει στην συντριπτική μειοψηφία των ψηφοφόρων, έχει η παθολογική πίστη στη συλλογική σοφία της ατομικής άγνοιας, και καλά θα κάνει να πάρει χαμπάρι που ζει πριν να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην κάλπη κ μονο θα φανουν τα αποτελεσματα κ δεν αργει η ωρα
      Λιγη υπομονη μονο!!!!
      Ο καλος γνωστής της κατάστασης ΜΟΝΟ σαν ειρωνικα μπορει να τα εκλάβει!!!!

      Διαγραφή
    2. Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ...ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ...

      Διαγραφή
  12. Με τόσες επισκέψεις που έκαναν όλοι τους πιστεύω θα μας λύσουν τα προβλήματα βενζίνες σούπερ μάρκετ ρεύμα θα μειωθεί και ο ΦΠΑ και το βασικό θα μειωθεί και η ανεργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ