Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για το Πάσχα στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»! Κάντε έγκαιρα τις παραγγελίες σας


Τηλ. 2331061683 - Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Μια ανάσα μόλις πριν από το Άγιο Πάσχα και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» εργάζεται σε φουλ ρυθμούς για να μας εξυπηρετήσει όλους άψογα, με την μεγαλύτερη ποικιλία, την ποιότητα που όλοι ξέρουμε και με δημιουργικότητα που έχει χτυπήσει... κόκκινο! 

Αφού, όχι μόνο μας ετοίμασε τα πιο ευφάνταστα παρασκευάσματα κρέατος, έτοιμα να μπούνε στον φούρνο και να καταπλήξουν την οικογένεια και τους καλεσμένους μας, μας έφτιαξε και τα λατρεμένα αλμυρά γεμιστά τσουρέκια για τους νονούς αλλά και όμορφα διακοσμημένα αυγά, για να συνοδεύσουν τα τσουρέκια ή να στολίσουν το πασχαλινό τραπέζι!

Αρνιά, κατσίκια, κοκορέτσια, γαρδουμπάκια, τζιγεροσαρμάδες, σεφταλιές αρωματικές χειροποίητες, χειροποίητα λουκάνικα, το έτοιμο μείγμα μαγειρίτσας που γίνεται ανάρπαστο και πολλά άλλα εδέσματα από κρεατικά.

Οι προετοιμασίες στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, εσείς κάντε τις παραγγελίες σας για το Πάσχα και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ