Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοσμοσυρροή στην «Ελιά» για τον Ανδρουλάκη - Ποιοι ήταν εκεί;


Την πρωτεύουσα της Ημαθίας επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της «Ελιάς» και έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.


Στην ομιλία του άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως συμπεριφέρεται με αλαζονεία, η οποία προέρχεται από το 41% που πήρε στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η ακρίβεια έχει «τσακίσει» τα νοικοκυριά, ενώ οι πολιτικές της ΝΔ έχουν οδηγήσει τους αγρότες σε οικονομικό αδιέξοδο. 


Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους ευρωβουλευτές. Χριστίνα Αλίρη, Κωνσταντίνα Αδάμου, Θοδωρή Ζαγοράκη, Γιώργο Καλλιακμάνη και Νίκο Ξυλούρη.


Στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Θανάσης Δέλλας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μιχαηλίδης, οι πολιτευτές Νίκος Τσιαμήτρος, Ολυμπία Αποστόλου, Μπάμπης Γκιόνογλου, Σοφία Πάσχου, ο πρωήν βουλευτής Θανάσης Γικόνογλου, οι πρώην δήμαρχοι Βέροιας Γιάννης Χασιώτης και Ανδρέας Βλαζάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Παπαστεργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Βοργιάδης, Μιχάλης Χασιώτης και πολλοί φίλοι του κόμματος.


Μετά το τέλος της ομιλίας, ο Νίκος Ανδρουλάκης χαιρέτισε τον κόσμο, ήπιε έναν γρήγορο espresso στην Ελιά και πέρασε μια βόλτα από τα cafe bar της Ελιάς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:







































































































37 σχόλια:

  1. Σαν την πασοκόφατσα δεν έχει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει... Έχει.. Κάτι στρουμφάκια που χειροκροτούσαν τον γιο του Δρακουμέλ ,χθες στην αγορσ

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσυ ο έξυπνος με ειδικότητα το πληκτρολόγιο του καναπέ βρε αιντε από δω

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς σε δύο ταμπλό ....αυτοί την μια μέρα μιλούν με Χρυσοχοιδη την άλλη δίνουν το παρόν ως πράσινοι...και μετά σου λένε θα μας ψηφίζεις;;;

      Διαγραφή
  2. Εδώ και τόσα χρόνια οι ίδιες φάτσες σε όλα τα κόμματα. Τα γνωστά κομματοσκυλα. Γραφικοί και τραγικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από 55 ως 65% των παρευρισκόμενων είναι ή ήταν δημόσιοι υπάλληλοι - το παλιό ορθόδοξο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού υπάρχουν ακόμα άτομα που τρέχουν πίσω από κόμματα, δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ παράξενο, δεν βλέπω κάτι παλιόφατσες απ το Μακροχώρι.

      Διαγραφή
  5. Καταλάβατε ή ακόμη γιατί είστε τρίτοι και καταιδρωμενοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πω πω κοσμος πω πω λαος. Αυριο 44,5%.Πολλα συγχαρητηρια σε αυτον που ηταν υπευθυνος για την οργανωση αυτης της μεγαλειωδης συγκεντρωσεις μετα απο κοπο μιας εβδομαδας. Δυο πραγματα καταλαβαμε. Η νομιζε οτι ηταν υποψηφιος δημοτικος συμβουλος, η τον πειραν χαμπαρι.Ετσι ειναι στην ζωη, ο ψευτης τον πρωτον χρονο χαιρεται. Και μετα ερχεται ο λογαριασμος. Μονο που ο λογαριασμος ερχεται παντα στο τελος και ειναι τοις μετρητης. Γικονογλου ο Χαρι Ποτερ του Νομου μας.Προχθες το βραδυ για σουβλακια με τον Κοκκαλη, εχθες για ψαρακι μαζι του, και αποψε για σουρωτη με τον Ανδρουλακη. Και αυριο το βραδυ σε σπιτι σε χωριο του Νομου για στηριξη στον Λοβερδο. Αντε βρε, απο εβδομαδα θα ερθει και ο Βελοπουλος και εχουμε και συνεχεια. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΧΑ, ΧΑ ΧΟ, ΧΟ, ΧΙ, ΧΙ ΧΟΥ, ΧΟΥ . Να εισται καλα βρε παιδια.Γελασαμε για αλλη μια φορα. Δεν ξερω αν εισται δευτερο κομμα. Παντος εκεινο που ξερω και απο καλη πηγη, ειναι οτι ηδη ο Σεφερλης σας ψαχνει για να σας κανει προταση για μετα τις εκλογες, να παιξετε το καλοκαιρι στο Δελφιναριο. Μιλαμε για τρελες εισπραξεις. Πολλα λεφτα. Ετσι δεν θα παει ο κοπος σας χαμενος μεχρι σημερα.Ηδη καποιοι εχουν αποκτησει το γνωστο αλαζονικο βλεμα που ειχαν και πριν απο χρονια. ΟΤΑΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Η ΨΕΙΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ. Ο ΒΗΧΑΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Την αλλη φορα, ( αν υπαρχει ), προτεινεται να κανετε αυτην την συγκεντρωση οχι Σαββατο βραδυ 7.30, αλλα μετα την παρελαση της 25 Μαρτιου. Ετσι θα μπορεσετε να χαιρετησετε δια χειραψιας, δημοτικα, γυμνασια, λυκεια, στρατο, πολιτιστικους συλλογους, και κατι χαριτωμενα σκυλακια. Να μην πανε χαμενα και τα λεφτα στα κομμωτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε δεν καταλάβαμε που θέλεις να καταλήξεις όμως , να κατηγορήσεις το ΠΑΣΟΚ, αυτόν που έστησε αυτή την εκδήλωση , τον Γικόνογλου ή τον κόσμο που θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ; Άλλος ένας επιστήμονας του καναπέ που βγάζει κακιά χωρίς να υπάρχει λόγος

      Διαγραφή
    2. Το μεγαλυτερο λαθος, το μεγαλυτερο κολπο του κλασικου γιαλαντζι ντολμα ΠΑΣΟΚτζη, ειναι να κανει οτι δεν καταλαβε. Ενω καταλαβε και πολυ καλα τα παντα. Συνεχιζει να προωθει την γνωστη και παλια θεωρια ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ. Οπως τα μικρα παιδια που κανουν την ζημια και τα μαλωνεις, κανουν πως δεν ξερουν τιποτα και δεν καταλαβαινουν. Εκτος εαν και μετα απο χρονια, παραμενει πνευματικα και πολιτικα αναπηρος. Οποτε καλο θα ειναι να ρωτησει το πολιτικο και οικονομικο αφεντικο του, να του εξηγησει. Επιστημονες του καναπε, ειναι ολοι αυτοι οι βολεμενοι, που συνεχιζουν να κανουν ακομα και μετα απο χρονια, τους επαναστατες του καναπε στα πρωινα καφε της πολης. Και προσπαθουν ματαια και λογω ηλικιας να ξεπερασουν ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ. Εντος η εκτος της Ελλαδας. Οσο για την κακια χωρις να υπαρχει λογος, που λες, εχεις δικαιο. Δεν υπαρχει λογος για κακια για το κομμα που ειναι κυριως υπευθυνο για την μεταναστευση των παιδιων στο εξωτερικο για μια καλυτερη δουλεια και ζωη. Δεν υπαρχη λογος, για κακια , οργη και θυμο, για τους υπευθυνους των μειωσεων μισθων και συνταξεων. Για τους βασικους εμπνευστες των μνημονιων. Μα πανω απο ολα, δεν υπαρχει λογος για κακια, οργη θυμο, σε αυτους τους ηθικους αυτουργους που < εστρωσαν το χαλι >, για να ερθουν αυτοι που ειναι τωρα. Αυτοκριτικη δεν κανατε ποτε. Και ουτε προκειται να κανετε. Το ξερουμε δεν μας πειραζει πια και δεν μας αφορα. Ριξε μονο μια ματια στα παρακατω σχολια αν αντεχεις, και ισως επιτελους εστω και αργα να καταλαβεις κατι. Αν και προσωπικα πολυ αμφιβαλλω. Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Να φανταστώ οτί είσαι ένας πρώην Πασοκος που δεν βολεύτηκε! !! Χα χα περαστικά.

      Διαγραφή
    4. Δεν υπαρχει ΠΑΣΟΚτζης μη βολεμενος χρονια τωρα. Ρωτα τα δυο γραφεια της οδου Μητροπολεως για να μαθεις. Ειναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΤΑ περαστικα σε ολους εσας που τους βλεπετε να βολευονται χρονια τωρα απο καθε κομμα. Και το μονο που κανετε ειναι ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ.

      Διαγραφή
  7. Το ΠΑΣΟΚ θα βγει δεύτερο κ θα ξεφτιλίσει κ πάλι τους στημένους δημοσκόπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 400 τακατό ... ουπς συγγνώμη 400 εκ. Χρέος και πάμε για 500 ολοταχώς.
    Ρε παιδιά ,δεν κάνουμε καμμιά προσπάθεια να μπούμε στον εξωδικαστικό,μπας και πέσει κάνα κούρεμα ,γιατί αλλιώς ,βλέπω όλα τα μέλη και τους φίλους ,να σπάνε τον κουμπαρά τους , για να ξεχρεώσουν.
    Πάντως ,μετά τις ευρωεκλογές ,θα υπάρξουν εξελίξεις σε πολλά επίπεδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτά τα χρέη μουγκα ούτε οι πράσινοι ούτε οι μπλε....βλέπεις παλιές καραβανες ...σου λέει ο ηλίθιος λαός θα τα πληρώσει...
      ....

      Διαγραφή
  9. Ο Ανδρουλάκης αυτός ο μεγάλος Δημοκράτης, την εποχή των εμβολίων του covid, έκανε την εξής καταπληκτική δήλωση, πρόστιμο και σε αυτούς που είναι κάτω των 60 ετών εφόσον δεν εμβολιάζονται. Πιο Δημοκράτης πεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα γράφεις, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε,για το ποιοί είναι και θα κάνουν εάν βγουν;.

      Διαγραφή
  10. Μεγάλη ατυχία αυτός ο πρόεδρος για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα. Μέχρι εκεί φτάνει και δυστυχώς θα κρατησει καθηλωμένο σε αστεία ποσοστά το κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΠΑΣΟΚ όσο δεν αλλάζει,
    τα πρόσωπα (από τοπικά μέχρι κεντρικά τα οποία εχουν εκθέσει το κόμμα και έχουν κουράσει τους ψηφοφόρους),
    τα σύμβολα (τα οποία έχουν ταυτιστεί τα τελευταία 20-25 χρόνια με σκάνδαλα),
    την τακτική προσέγγισης του κόσμου και ειδικά τους νέους,
    τις τοπικές οργανώσεις (οι οποίες δεν υπάρχουν),
    τις συνδικαλιστική του παρουσία στους επαγγελματικούς χώρους
    και το κυριότερο την δημιουργία Ευρωπαϊκού Σοσιαλδημοκρατικού κινήματος,
    δεν μπορεί να ελπίζει σε Ανάσταση.
    Ο Χριστός και ο Λάζαρος (οι μόνοι που αναστήθηκαν) είναι αρκετά απασχολημένοι για να αναστήσουν το ΠΑΣΟΚ.
    Ότι κάνει θα πρέπει να το κάνει μονο του και άμεσα.
    Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ πρόεδρε Νίκο ! ........ το 41% είναι πολύ λίγο , θα ανεβεί πιο πάνω , αφού εσείς ήσασταν (ως ΠΑΣΟΚ) και είστε ακόμα πολύ αυταρχικοί , επιβεβαίωση ότι ακόμα στη α΄ και β΄ βαθμού της αυτοδιοίκησης είστε εξουσία . Παράδειγμα , δες τα ονόματα που ήλθαν στην συγκέντρωση {ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Θανάσης Δέλλας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μιχαηλίδης}, Βλαζάκη δεν βλέπω . Αυτοί λέγονται σοσιαλιστές ? Αποτέλεσμα ότι πολλοί από το "πασοκ" φύγανε και πήγαν εκεί που ήτανε , από πολλά λάθη που κάνατε , δεν είναι έτσι η δημοκρατία ...εξουσία μόνο για τις καρέκλες ......δυστυχώς δεν θα σας ψηφίσω όσα μηνύματα με στείλετε στο κινητό , είστε ανάξιοι όλοι σας , που μας κάνατε να χάσουμε την αξιοπρέπεια μας . Τέλος και μπράβο σε όλους που σας παράτησαν ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα λες

      Διαγραφή
    2. Και λίγα είναι ......μια μαντινάδα για τον πρόεδρο !
      "Εμείς τα κρητικόπουλα
      είμαστε παλικάρια κι
      όταν ακούμε πόλεμο
      κρυβόμαστε στα αμπάρια" !

      Διαγραφή
  13. Ρε Κώστα Αραμπ....ή τι του είπες στην είσοδο και σου γύρισε την πλάτη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λάτρης του Μητσοτάκη που θα τελείωνε τον Τσίπρα...,κατά βάθος γαλαζοαιματοι από κακια

      Διαγραφή
  14. Βούλιαξαν τη χώρα αυτες οι φάτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Μάρτης και εκεί έδωσε το παρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο υπ.βουλευτης δεν τον βλέπω !!!! Μάλλον αποφεύγει τον προεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν περιμένει το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία να αναστηθεί από όλους αυτούς που πήγαν στον Ανδρουλάκη είναι γελασμενο. Πιο πιθανό είναι να δούμε δεινόσαυρους στον Τριπόταμο παρά αυτούς να διαχειρίζονται ξανά την εξουσία. Πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο. Σύντροφος Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο δήμαρχος μας δήλωσε apolitic και καμαρώνει πρώτη μούρη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο στον Ανδρουλάκη. Το ότι κατάφερε και μάζεψε 50 άτομα είναι άθλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μέση ηλικία 67 ετών , που είναι οι νέοι και γιατί "verioti" δεν υπάρχει μια φωτογραφία με Βλαζάκη , Χασιώτη , Χαρούλα , Στολτίδη κ.α. ....... μάλλον επειδή αυτοί είναι ΓΑΠ !

      Διαγραφή
    2. Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι, οι μισοι και παραπανω κανουν πως ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ. ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. Εδω ο αλλος, δυο μερες εχουν στεναξει τα σουβλατζιδικα και οι ψαροταβερνες, μαζι με τον Κοκκαλη, και μας κανει πως ψηφιζει ΠΑΣΟΚ. Οσο για τα < καλα παιδια > της οδου Μητροπολεως 46, ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΛΑΖΕ ΥΦΟΣ, οι αριθμοι μιλουν απο μονοι τους. Βουλευτικες εκλογες Ιουνιος 2023 ΠΑΣΟΚ Δημος Βεροιας ψηφοι 3.937. Δημοτικες εκλογες Οκτωβριος 2023 ( 4 μηνες μετα ) Δημος Βεροιας ψηφοι 18.720. ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.

      Διαγραφή
    3. Σας καταλαβαίνω όταν λέγατε όχι μνημόνια, όχι εκεί, όχι εκεί και μετά Ναι σε όλα,.Δεν σας γεμίζε το μάτι ο ΓΑΠ, Και οδηγήθηκε ο λαός εδώ που βρίσκεται, και τα αρχαία τα δώσαμε και καμαρώνουμε? Γιατί??

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ