Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κασσελάκης από Βέροια: «Ο Μητσοτάκης πουλάει ελπίδα στον λαό»

«Από μόνη της η ελπίδα που πουλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συνιστά στρατηγική. Στις 9 Ιουνίου προσδοκούμε οι πολίτες να μας δώσουν τη δυνατότητα να στήσουμε μια πιο δυνατή αντιπολίτευση», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στη Βέροια.

Ο ίδιος, εξάλλου, αναρωτήθηκε σκωπτικά τι γράφει στην επιστολή του στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ο πρωθυπουργός, «για τους λόγους για τους οποίους η ελληνική φέτα είναι πιο ακριβή στη χώρα μας σε σχέση με το εξωτερικό».

Κατά την περιοδεία του στη Βέροια, ο κ. Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες για προβλήματά τους, ενώ συνάντησε κι εκπροσώπους επαγγελματικών κι επστημονικών φορέων, όπως των ελεύθερων επαγγελματιών, των σχολικών καθαριστριών, την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, αλλά και των γιατρών των εργαστηρίων που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης λόγω του clawback και του rebate.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια συνόδευαν ο πρώην βουλευτής Ημαθίας, Άγγελος Τόλκας, καθώς και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Νούσκαλης, Παναγιώτα Δριτσέλη, Μάριος Κάτσης και Δώρα Τσαμπάζη.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε και τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και στη συνέχεια καταφύγιο άγριας ζωής στη Χαλάστρα. Το βράδυ αναχώρησε για την Αθήνα.

5 σχόλια:

  1. Ο Μητσοτάκης πουλάει ελπίδα και εσύ φούμαρα, άσε μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρώτος με αποδείξεις ο δεύτερος μένει να το δούμε...δεν συμφωνείς δεξιουλη;;

      Διαγραφή
    2. το βλέπουμε, το βλέπουμε....αριστερούλι, τί δεν φαίνεται;;

      Διαγραφή
  2. Και οι γιατροί βγήκαν …παραπονούμενοι στον κασελάκη.Στην πανδημία θησαύρισαν και τα θέλουν όλα δικά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετοιμοι ολοι για το κυνηγι του χαμένου θησαυρού που σας άρπαξαν οι γιατροι;;;; Λιγη ντροπη!!!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ