Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθαν 2 νέοι γιατροί στο Νοσοκομείο μας

Μια πολύ θετική εξέλιξη για το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας. H εβδομάδα ξεκίνησε με την ορκωμοσία δύο εξαίρετων Ιατρών σε μόνιμες θέσεις στην Ιατρική Υπηρεσία. 

Πιο συγκεκριμένα, η Διευθύντρια Δερματολογίας Ευαγγελία Καλλωνιάτη και η Επιμελήτρια Ιατρικής Βιοπαθολογίας Ελένη Γεωργιάδου εντάσσονται πλέον στο δυναμικό του Νοσοκομείου και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τις προσλήσεις ο Διοικητής Ηλίας Πλιόγκας, ο οποίος της καλωσόρισε και τις ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους!

5 σχόλια:

  1. Αναισθησιολογο, πνευμονολογο,παίζει τίποτα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν τω μεταξύ φίλε μου στο νοσοκομείο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 2 πνευμονολόγοι και 3 αναισθησιολόγοι

      Διαγραφή
  2. Περιφερειακο Νοσοκομειο και νασου δινουν ραντεβου για οφθααλμολογικο ελεγχο στις 19 Νοεμβριου ....ειναι απαραδεκτο...κε Πλιογκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΝΟΜΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ.ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΡΕΝΟ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΝΟΜΑ Η ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ

      Διαγραφή
  3. Πάντως σήμερα που πήρα τηλέφωνο για δερματολόγο μου είπαν να πάρω το καλοκαίρι γιατί δεν έχει ανοίξει ιατρείο. Για αυτό πρώτα να ανοίγουν τα ιατρεία για να μπορεί να εξυπηρετεί το κόσμος και μετά να βγαίνουν φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ