Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Ημαθία επισκέφθηκε ο αν. Υπουργός Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης


Ξεναγήσεις και συσκέψεις σε Αλεξάνδρεια, Βεργίνα, Νοσοκομείο Βέροιας και Επιμελητήριο

Την Ημαθία επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, στο πλαίσιο περιδείας του ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Τον αν. Υπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής και ο βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης.


Ο κ. Παπαθανάσης επισκέφθηκε αρχικά το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη και στη συνέχεια μια μονάδα παραγωγής στον Σχοινά.


Εν συνεχεία, μετέβη στη Βεργίνα, όπου ξεναγήθηκε στο Πολυκεντρικό Μουσείο και το Ανάκτορο των Αιγών, από την αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, Δρ Γεωργία Στρατούλη.


Το Νοσοκομείο Βέροιας επισκέφθηκε στη συνέχεια, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας. Αρχικά ξεναγήθηκε στο έργο ανακατασκευής των παλαιών ΤΕΠ και τακτικών ιατρείων, ενώ ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του Διοικητή, παρουσία των βουλευτών, του προέδρου της ΔΕΕΠ και του προέδρου των εργαζομένων του Νοσοκομείου.


Ο κ. Πλιόγκας, κατά την υποδοχή του Υπουργού, αναφέρθηκε στον μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών κονδυλίων που απορροφήθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας, ως αποτέλεσμα της ετοιμότητας και ωριμότητας της Μονάδας και της καλής συνεργασίας με τα αρμόδια Υπουργεία και την 3η ΥΠΕ.




Ανέφερε συγκεκριμένα πως, τα συνολικά ευρωπαϊκά κονδύλια που αναλογούν στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, τα οποία και «καρπώνεται» ο ασθενής, μέσω των έργων που δημοπρατήθηκαν, παραδόθηκαν, είναι σε δημοπράτηση και σε εξέλιξη, είναι 33,5 εκ. ευρώ. «Είμασταν έτοιμοι με ωριμότητα, τεχνικά δελτία και μελέτες που ετοιμάστηκαν με πολλή προσοχή με τα στελέχη του Νοσοκομείου και σε συνεργασία με την 3υ ΥΠΕ, γιαυτό και καμία μελέτη δεν απορρίφθηκε», σημείωσε ο κ. Πλιόγκας.


Η περιοδεία του αν. Υπουργού στην Ημαθία ολοκληρώθηκε στο Επιμελητήριο Ημαθίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιώργο Μπίκα και τους κυρίους, Σταύρου Ιωάννη - εκτελεστικό αντιπρόεδρο Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, Κωνσταντινίδη Σταύρο - μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, Αποστόλου Κώστα - πρόεδρο Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος και Γιαννακάκη Χρήστο - πρόεδρο Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ο.Π. Ημαθίας και αντιπρόεδρος ΕΘΕΑΣ.

























9 σχόλια:

  1. Δημοκρατικό αγαπητέ Βεροιώτη θα ήταν ο κος Υπουργός να είχε την ευαισθησία και ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου να καλέσει και όλους τους πολιτικούς της Ημαθίας καθώς και τον Δήμαρχο Αντιπεριφερειάρχη...εκτός αν ήταν γαλάζια η μάζωξη...ότι ενδιαφέρει την Ημαθία δεν αφορά μόνο τους γαλάζιους και ξαναλέω εκτός αν ήταν κομματική η επίσκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα που βλέπουμε τη μικροβιολογο κυρία Αραμπατζη παντού εκτός από το πλευρό των συναδέλφων της που είναι σε κινητοποιήσεις.Ελπίζουμε τουλάχιστον στις πολλές συνσναστροφές που έχει με κυβερνητικούς παράγοντες να προσπαθεί για την επίλυση των καυτων προβλημάτων του κλάδου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδικείτε την συναδελφο …..Επειδη δεν γνωριζετε ,καλυτερα να αποφεύγετε τα λανθασμένα συμπερασματα…..Ολοι μαζι δινουμε τον αγωνα μας!!!!!

      Διαγραφή
    2. Και όμως δεν έχει εκτεθεί ποτέ δημόσια με τους συναδέλφους της αντιθετα φωτογραφιζεται με το καθε κομματικο στελεχος επιδιώκοντας προσωπικη προβολή. Κανείς από τους γιατρούς δεν ήταν μαθημενος να κατεβαίνει στο δρόμο με πανό, άλλα περίμενε όταν διάβαζε χρόνια ολόκληρα για εξετάσεις και ειδικότητες οχι να του υφαρπαζουν την περιουσία και να τρέχει να παρακαλάει τους πολιτικούς για τα αυτονόητα. Υπάρχουν στιγμές που η προάσπιση της δικαιοσύνης, των θεμελιωδών δικαιωμάτων της δημοκρατίας και του εργατικού δικαίου έρχονται πάνω από οποιοδήποτε κομματικό όφελος.

      Διαγραφή
    3. Ενοχλεισθε γιατί έχει άδικο;;; Δημόσια εκτέθηκε;;;;

      Διαγραφή
    4. Δεν ενοχλούμαι, τους προβληματισμούς μου εκθέτω κατά πόσο οι πολιτικοί που θέλουν να μας εκπροσωπήσουν ανταποκρίνονται στο σημαντικό τους υπερκομματικό κοινωνικό ρόλο ή απλά είναι κομματικά όργανα που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ατομική τους εξέλιξη.

      Διαγραφή
  3. Ο αντιπεριφερειάρχης δεν ήταν γιατί βρισκόταν σε συνέδριο στην Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πότε άραγε όλοι αυτοί θα σταματήσουν να τρώνε από τον ιδρώτα του Έλληνα? Και απαντώ ΠΟΤΕ γιατί ο Έλληνας έμαθε μεγαλονοντας να είναι ραγιάς ,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων,που στόχος τον ακριβοπληρωμένων επικοινωνιολογων είναι να τους παρουσιάσουν γραφικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ