Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Ημαθία περιόδευσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας


Στην Ημαθία βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 28 Μαΐου 2024 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Τσιόδρας, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί σε όλη την Επικράτεια, ενόψει των Ευροεκλογών της 9ης Ιουνίου.


Ο κ. Τσιόδρας, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, Τάσο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη, την περιφερειακή σύμβουλο Συρμούλα Τζήμα και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρο Γιανναβαρτζή, επισκέφθηκε αρχικά το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη.


Στη συνέχεια μετέβη στη Βέροια, όπου συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, επισκέφθηκε την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη και στη συνέχεια έκανε βόλτα στην αγορά, όπου συνομίλησε με επαγγελματίες και χαιρέτισε πολύ κόσμο στα καφέ του κέντρου.


Η επίσκεψη στη Βέροια ολοκληρώθηκε στο καφέ «Agora» στον πεζόδρομο, όπου συναντήθηκε με μέλη της ΔΕΕΠ, ΔΗΜ.ΤΟ. και φίλους της παράταξης.

Ο κ. Τσιόδρας προχώρησε σε μια σύντομη δήλωση σχετικά με τις ευρωεκλογές και την υποψηφιότητά του και έκανε ένα σύντομο διάλειμμα με καφέ, μέχρι να αναχωρήσει για την Νάουσα, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη και επισκέφθηκε τον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:







































1 σχόλιο:

  1. Έλεος πια. Έχουν παρελάσει οι πάντες. Κάθε μέρα και κάποιον βλέπουμε στην αγορά. Που ήταν κρυμμένοι τόσα χρόνια; κάντε έργα παλληκάρια όχι μόνο λεζάντες και φυγουρες. Ο κόσμος υποφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ