Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια τίμησε τη Μάνα σε μια εκδήλωση με έντονα συναισθήματα

Η Μάνα... «το Θείο δώρο της φύσης», όπως λένε οι διοργανωτές, τιμήθηκε στη Βέροια, σε μια βραδιά συγκίνησης που διοργανώθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το βράδυ της Τετάρτης (8/5). Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας και την υποστήριξη του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας, Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά Ημαθίας, της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και της ΚΕΠΑ Βέροιας, πραγματοποιήθηκε στη Στέγη η εκδήλωση «Μάνα, το θείο δώρο στον άνθρωπο».

Η βραδιά διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη και φέτος πέφτει στις 12 του μήνα.

Χαιρετισμό απηύθυναν κατά σειρά η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Αναστασία Παυλίδου, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αντωνία Αντωνιάδου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά Ημαθίας, Νίκος Μουρτζίλας.


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κεντρική ομιλήτρια, η πρεσβυτέρα Ευαγγελία Βογιατζή-Σαββίδη, η οποία ανέλυσε τη μητέρα και τον ρόλο της από όλες τις πτυχές της. Παράλληλα, προβάλλονταν συγκινητικά βιντεάκια με θέμα τη μάνα.

Ακολούθησε σύντομο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τους μικρούς χορευτές του Συλλόγου Μικρασιατών, στη συνέχεια όλα τα παιδιά ερμήνευσαν ποιήματα του του Βεροιώτη ποιητή Μιχάλη Τσίτσα και τέλος στη σκηνή ανέβηκαν τα κορίτσια της Σχολής Χορού της Μελίνας Παπαδοπούλου. Συμμετείχαν οι μουσικοί, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Ευστράτιος Κωνσταντινίδης, Άννα Κουτσιμανή και Κυριάκος Παλασίδης.


Η εκδήλωση έκλεισε με ανθοδέσμες σε ανθρώπους που συμβάλλουν ενεργά στο έργο του συλλόγου, ενώ την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Μητροπολίτη είχαν όσοι συμμετείχαν στην πολύ όμορφη βραδιά.

Στην έξοδο περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη τις μητέρες που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, με πολύχρωμα γλαστράκια λουλουδιών που τους προσφέρθηκαν.

Δείτε φωτογραφίες:



























































































3 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά και Μπράβο. Για τον πατέρα υπάρχει ανάλογη εκδήλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον πατέρα μπορεί να μην υπάρχει, υπάρχει όμως το gay pride για τους τρυφερούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια πολύ όμορφη γιορτή, ανάλαφρη, είχε λίγο απ' όλα χωρίς να γίνεται κουραστική. Πολύ καλή ιδέα να συνεργαστούν πολλοί φορείς για τη διοργάνωση της . Συγχαρητήρια σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ