Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μεγάλη συμμετοχή το HAM FEST Ραδιοερασιτεχνών στην Παναγία Σουμελά


Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η 6η Πανελλήνια διασυλλογική συνάντηση ραδιοερασιτεχνών HAM FEST, που πραγματοποιήθηκε στην Καστανιά Ημαθίας στις 11 και 12 Μαΐου 2024.


Κύριο χαρακτηριστικό της συνάντησης αποτέλεσε η συμμετοχή αρκετών Ραδιοερασιτεχνών από όλη την Ελλάδα, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Αργολίδα (ομαδική επίσκεψη με λεωφορείο) Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Λάρισα, Λαμία, Καρδίτσα, Πάτρα, Σπάρτη, Αθήνα και πολλές άλλες πόλεις και περιοχές, με τις συμμετοχές ραδιοερασιτεχνών και μη, να πολλαπλασιάζονται κάθε χρόνο. Την εκδήλωση τίμησαν ο διοικητής Π.Υ Ημαθίας Αλέξανδρος Κουβακάς.

















3 σχόλια:

  1. Όσοι αρμόδιοι χορηγούν άδειες στους ραδιοερασιτέχνες γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γείτονες? Καμμενες τηλεόρασεις. Το σήμα χάνεται. Στο τηλέφωνο ακούμε μουσική και οι κεραίες ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κούλα μ΄ακούς; Πολύ ο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ