Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτιά προκάλεσε black out σ' όλη τη Νάουσα

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαΐου 2024 σε σπίτι και αποθήκη στη Νάουσα, που προκάλεσε μεγάλες υλικές καταστροφές, ενώ έμεινε ένα μεγάλο κομμάτι της Νάουσας χωρίς ρεύμα.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το
inaoussa.gr, το σπίτι στο οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά βρίσκεται δίπλα στον υποσταθμό της ΔΕΗ. Άμεσα στο συμβάν έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας, με τους Πυροσβέστες να δίνουν μεγάλη μάχη για να την περιορίσουν και να την κατασβέσουν.

Στο συμβάν έσπευσαν και υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ, καθώς από την φωτιά προκλήθηκε σοβαρή βλάβη στον υποσταθμό με αποτέλεσμα ένα μεγάλο κομμάτι της Νάουσας να μείνει χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Νάουσας, έπειτα από ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης μέσω τροφοδότησης από την Έδεσσα και τη Ραχιά. Εκτιμώμενη ώρα αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης μέσα στην επόμενη ώρα.













Πηγή φωτογραφιών: inaoussa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ