Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εργασίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Βέροιας - Σελίου

Απο το πρωί της Πέμπτης 23 Μαΐου συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Ημαθίας, με τον αρμόδιο εργολάβο βρέθηκαν στο Σέλι.

Αντικείμενο των εργασιών ήταν παρεμβάσεις με ασφαλτόστρωση και επιδιόρθωση στις τομές που υπήρχαν πάνω στην επαρχιακή οδό Βέροια-Σέλι και ειχαν υποστεί καθίζηση. Είναι κυρίως τα τμήματα λίγο πριν την είσοδο στο χωριό στο ύψος περίπου του βιολογικού καθαρισμού.

Ο Γιώργος Φαρσαρώτος επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας και ζήτησε άμεσα παρεμβάσεις στο τμήμα εκεί που εγκυμονούσε κινδύνους για την ασφάλεια οχημάτων και οδηγών.


Η βελτίωση της ασφάλειας στον οδικό άξονα μεγάλης κυκλοφορίας Βέροια-Σέλι (αλλά και Νάουσα-Σέλι) αποτελεί προτεραιότητα για την Π.Ε. Ημαθίας, αλλά και για την Κοινότητα Σελίου.

Στο πνεύμα αυτό συνεργασίας προγραμματίζονται παρεμβάσεις της Περιφέρειας με εκ νέου διαγράμμιση του άξονα με κίτρινη ανακλαστική γραμμή, τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων στα επικίνδυνα σημεία όπου υπάρχει γκρεμός πριν το Σέλι και κοπή των κλαδιών από τα δένδρα στα πρανή του οδικού άξονα πριν το χωριό (δρόμος απο Βέροια αλλά και Νάουσα).














2 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
    ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντωμεταξύ στο ξηρολιβαδο κάνανε διαγράμμιση του δικτύου μετά από 12 χρόνια πέρσι! Ο δρόμος το 90% του είναι 50 ετών + ... ελπίζω να μην έχουμε νεκρούς στο μέλλον γιατί απ ότι φαίνεται ως τώρα από ΘΑΥΜΑ δεν έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ