Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας

Σημαντικές διακρίσεις κατάφεραν σε ένα ακόμη τουρνουά οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου. Στο Τριεθνές Τουρνουά της Πτολεμαΐδας ο Εκμεκτσόγλου Κωστής έφτασε στον Τελικό κατακτώντας την 2η θέση στην κατηγορία Α14. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Σίμος Γιάννης.

Στην Κατηγορία Κ12 την 3η θέση κατέκτησε η Εκμεκτσόγλου Κάτια η οποία έφθασε πολύ κοντά στην νικη απέναντι στο Νο1 του ταμπλό, χάνοντας δύσκολα 6 4, 7 6. Η 11χρονη αθλήτρια κατέκτησε την 3η θέση και στο προηγούμενο τουρνουά επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση.
Στην Κατηγορία Α12 αγωνίστηκε ο Βέρρος Παναγιώτης.

Επίσης στο Τουρνουά Ε1 Διπλό οι αθλητές μας Σίμος Γιάννης και Εκμεκτσόγλου Κωστής κατέκτησαν την 3η θέση και η Γιαγτζόγλου Χρυσούλα με συμπαίκτρια την Καρβουνά Ευμορφία την 2η θέση.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας Βαγγέλης Μανωλόπουλος συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους καθώς και τους προπονητές του Ομίλου Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ