Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανησυχία για το μέλλον της «Βαρβαρέσος» - Οι εργαζόμενοι έκαναν πορεία στη Νάουσα

Πρόεδρος εργαζομένων: Η εταιρία χρωστάει πάνω από 80 εκ. ευρώ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νάουσα μετά την ανακοίνωση στους εργαζόμενους της «Βαρβαρέσος» ότι «κλείνει» το εργοστάσιο». 

Το απόγευμα της Τρίτης 30 Μαΐου πραγματοποήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση του Σωματείου στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, με τους εργαζόμενους να αγωνιούν για την επόμενη μέρα. 

Στους παρευρισκόμενους μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Παναγιώτης Κουτσουπιάς που ανέλυσε τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και τους ενημέρωσε για τα όσα πρέπει να ακολουθήσουν για να διασφαλίσουν το μέλλον τους.

Ακολούθησε ο δικηγόρος κ. Κανάκης που ανέλυσε τις νομικές κινήσεις που πρέπει να ακολουθηθούν, ενώ παράλληλα απάντησε στις ερωτήσεις του κόσμου. Η συνέλευση έκλεισε με ερωτήσεις του κόσμου και συζήτηση. Στο τέλος οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του inaoussa.gr:













1 σχόλιο:

  1. Οι γραφικοί ΚΚΕδες της Βέροιας αντί να έρθουν σε εσάς βγήκαν με ένα κουρέλι πανό να διαδηλώσουν στο δημαρχείο της Βέροιας για την Πρωτομαγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ